Fórumok - Legkedveltebb hozzászólások
A listában a 100 legkedveltebb, a legtöbb piros szívvel jutalmazott hozzászólást láthatod az elmúlt 30 napból.
Kedves fórumnyitó...a pénztárhoz szétválogatott árut illik vinni..ha rosszindulatú lett volna a pénztáros, akkor rendészt hív, hogy lopni akartál..
...aztán panaszt-tenni marhára nem illik telefonon..-ott helyben a főnönél kell, akinek mélyen a szemébe nézve elmondod a panaszod...akkor ő behívja a pénztárost egyeztetésre..-
asszem téged sem az eszedért szeretnek
Illő, nem illő... a szükség az nagy úr, azt mondják, inkább ez, mint a körzeti orvos.
Sikerült még mindig visszatartani, de ez nem mindenkinek megy.
Ő szellentett, te meg kiabáltál, azt sem illik, arra szintre süllyedtél. 1-1
Végig olvasva, már más a gyerek fekvése.
Egyértelmű hogy sajnos te voltál a hibás ez ügyben. Tudjuk hogy az áru fajtákat külön méri a pénztáros mert nem egyezik az áruk és más a kódjuk is. Ezek tudtatában te 1 zacskóba tettél 2 féle zöldséget, ráadásul az olcsóbb zöldséget mondtad hogy van a zacskóban. Nem mentség hogy a másikat elfelejtetted, viszont sorozatos vétség amit tettél és még neked áll feljebb.
Ráadásul sajnos nem te vagy az egyetlen aki a pénztáros munkáját nehezíti, nem csoda hogy kissé ingerült lett mikor ezt csinálod.
Megértem hogy név nélkül nyitottad a fórumot, a helyedben én is elbujdokolnék.
Hagyd békén, hogy mersz vele így beszélni, nem elég a baja?
Fogadd el, hogy vannak olyan anyának nevezett emberek akiknek jobb lett volna ha nem születik gyerekük mert csak szenvedés az életük. Ismerek ilyeneket és mesélhetnék, örülj hogy neked nincs ebben részed.
Nem picsognak, hogy nincs segítségük. Írta, hogy találtak egy babysittert, akit esetenként megkérhetnek.
Attól még, hogy életben tartották a férjét, egyáltalán nem biztos, hogy most jól tudnának vigyázni az unokára. A leírtak alapján pedig biztos, hogy nem.
Olyan is van, hogy sikeresen felnevelik a saját gyerekeiket, aztán az unokára valahogy elfogy az erő, a kedv, a lelkesedés.
A férje pedig példásan viselkedik, kiáll a gyerekük biztonsága mellett.
Miért gondolod, hogy aki felnevelt már 1-2 gyereket, az csakis példás nagyszülő lehet, a fiatalok pedig mind önző s*ggfejek? Olyan szituáció teljesen elképzelhetetlen szerinted, hogy a nagyszülők alkalmatlanok? Hidd el, van olyan is, én is láttam ilyet, nem is egyet.
Manapság minden pénztár be van kamerázva.
Tök jogos volt a pénztáros reakciója.
Amit azok a szegények nap mint nap átélhetnek, le a kalappal előttük.
Van még hova fejlődnöd!
A kenyeret, gabonákat, cukrot, készételek nem akarod?
Az én nagypapám végig dohányozta az életét, mégsem halt meg tüdőrákban. Nem ezen múlik.
Nem.
Viszont azoban az elképzelt könyvekben is lenne vessző, meg mondattagolás és hasonlók. Mint a valódiakban is, melyekből te is tanultál.
Olvashatatan szinte ez az ömlesztett szöveg, amit ideírtál.
A helyedben nem érdekelne, kinek mi a véleménye erről.
Lehet neki feszülnek egymásnak a fórumozók, ez annyira megosztó téma.
Két dologért ad meg mindent egy nő, hogy legyen gyereke, vagy ne legyen gyereke.
Ez rohadtul gonosz volt.
Szegény fejének van egy társa ,a kutyája és képes vagy ezen gúnyolódni?
Ki a f@sztól kapjon szeretetet,ha az anyja is ellöki magától és ebben a tanult tehetetlenség állapotban nem bír sem fizikailag sem pszichésen erőre kapni?
FI,nagyon szorítok és azon kívül amit Mothertiger írt jobbat nem tudok tanácsolni.
Nekem az a tapasztalatom, hogy nektek meg meghúznotok a határaitokat, és ahhoz tartanotok magatokat. Azt meg nekik kell eldönteniük, hogy ezeket betartják, vagy inkább megsértődnek és duzzognak. Van olyan helyzet az életben, amikor nem nyerhet mindenki.
Annak örülj, hogy a férjed ennyire kiáll a baba érdekei mellett, mert így ezerszer egyszerűbb, mintha neked kellene ezt a harcot megvívnod az anyósékkal.