Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Nagyon nehéz a helyzetem fórum

Nagyon nehéz a helyzetem (beszélgetés)

1 2
34. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 33. - Horex)
márc. 25. 15:53
Már korlátozva van, gondolni való volt....
33. horex (válaszként erre: 28. - Békés Diják)
márc. 25. 15:34
Nem az első ilyen bunkó beszólásod!
márc. 25. 15:11
Most kötekszel? Nem értem mit akarsz.....
márc. 25. 13:57
mit olvasak el na segitek huvaenjek
márc. 25. 13:56
Ezért kár volt regisztrálni, olvasd el ha érdekel...
29. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 25. - Zolo)
márc. 25. 13:55
Társas házban lakom, nincs semmi telkem, se ól vagy építmény ahol lehetne. Van cicus és kutyus terápiás célból neki.
márc. 25. 13:55
MI BAJOD?
27. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 26. - Birebora)
márc. 25. 13:53
Szia,kedves vagy hogy érdeklődsz :) Sajnos csak 8 órás állás van, amit nem tudok vállalni. Megvárom míg vége az iskolának, és utána bevállalom a hajnali utazásos munkát, a Gyod-om folyamatban van, még semmit nem kaptam róla. Minden napom egyre rosszabb, nagyon stresszes vagyok, nyugtalanít a kilátástalan jövő. Várom, hogy küldjék a szakértőről a határozatot, elvileg jár továbbra is a feltételek mellett a Gyod. Szeptemberbe már könnyebb lesz,mert itt a szomszédban az iskola ahova járni fog. Talán addig még lesz esetleg valami ebbe a városba is, bár kétlem, sajnos itt nincs 4 órás munkahely :(
26. birebora (válaszként erre: 24. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 25. 12:59
Van már valami hired? Sikerült?
25. zolo
márc. 25. 11:46
Azt írod vidéken laksz. Van lehetőséged, akkor növényeket termelhetnel, kertészkedés. Tyúk, nyúl tartás. Eladással már kellene őstermelői végzettség is. Ez azért lenne jó mert az időd te osztod be. Az is lehet a gyerekeknek is segítség lenne ha állatok közelében lehet. Nyuszik simogatás nyugtató hatású.
24. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 22. - Bellabi)
márc. 22. 13:22
Jövő héten kiderül, mert megyek jelentkezni egy állásra, ha ott 7 órától van a munka az tökéletes lenne, mert fel tudnám kelteni a gyermeket és még át is érnék 7-re. Sőt úgy olvastam az álláshírdetőben, hogy fél 8 a munkakezdés. A GYOD mellett napi 4 órát lehet dolgozni, call centerest próbáltam de nem sikerült. Sajnos amikor hívtam az ügyfeleket nem tudtam cégnevet megadni,mert "független call center cégtől keresem" azonnal ki is nyomták a telefont. Ez a cég hibája, én sem kötnék semmit egy "no name" hívóval. Sajnos az nem jött össze, amit Enissa meg is köszönt egy fórumomba, hogy nem fárasztom az embereket marhaságokkal. Onnan tudja, mert írtam már hasonló jellegű fórumot és jól látja :)
23. bellabi (válaszként erre: 22. - Bellabi)
márc. 22. 02:21
1. Ponthoz kigészítés: otthonról úgy dolgozhatsz teljes állásban, hogy a GYOD is megmarad.
márc. 22. 02:19

1. Ha találsz otthoni call centeres munkát, othonról teljes állásban is dolgozhatsz.

2. Ha elvállalod a hajnali munkát, nincs egy nyugdíjas néni, aki úgysem tud már korareggel aludni, és ott lenne vele és elindítaná az iskolába, Te meg cserébe kitakarítanál nála, cipelnél nála tüzifàt vagy nagybevásárlást, stb?

3. Én elgondolkodnék azon, hogy takarítást, esetleg nem ápolói végzettséghez kötött betegsegítést vàllaljak a környéken.

4. Nem tudom, honnan vette Enissa, hogy lassan középiskolába megy a gyermek, de ha ez igaz, akkor 13-14 éves lehet, azért ő már egyedül hagyható. Egy 7-9 éves valóbn nem, talán még a 10 körül is necces.

21. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 20. - Enissa)
márc. 21. 19:56
Elhiszem,csak mi egy Istenverte faluban laknknk és nincs klehetöségünk .......................
20. Enissa (válaszként erre: 19. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 21. 19:40
Ilyen oskolában dolgozom jelenleg, tehát hidd el tudom miről írok.
19. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 18. - Enissa)
márc. 21. 19:33
Nagy tévedésben vagy! A Gyod-ot azonnal megvonlák mihelyst benlakásos intézménybe járna. Mivel jelenleg munka nélküli vagyok ez az egyetlen pénzbeli ellátás amit kapok, ezt pedig nem emgedem el, mert jár! Inkább megyek robotolni bármilyen gyárba 2 is van ahova felvennének csak a hajnali keléssel lenne problémám,mert autaita a gyermek. Ha rajtam múlik bármit megteszek,de bentlakásos iskolát soha! Abba belehaln a gyermekem. Nem tudom mennyire vagy otthon az autizmusban, nálunk súlyos fogyatékosság, el se vené semmilyen intézmény, mivel én vagyok az ápolásra kötelezett!
18. Enissa (válaszként erre: 9. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 21. 19:21

Pontosan, mert anya vagyok, mertem javasolni.

"nem elég a pénz, nélkülözünk"..... ezt te írtad.

Felelősséggel tartozunk a gyermekeinkért, mert nem ők kérték az életet, dolgoznék, mint egy állat.

Ha ahhoz az kell, hogy a gyerek 1/2 évig mondjuk bentlakásos iskolába lakjon, akkor beadnám, ha a szíven bele is szakadna.

A te kislányod középiskolába megy már, egy szomszéd, csak rátudna kopogni, hogy ébredjen fel.

Nagyon ügyesen tájékozódott, amikor felülvizsgálatra is mentetek.

Miért nem hagyod felnőni?

Ne nevelj bele betegégtudatot, amiket leírtál, okos, értelmes kislány.

Ha hétvégén otthon van a gyermek, GYOD-ot sem vonják meg.

17. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 14. - Birebora)
márc. 21. 19:13
Nindenkép Te drága! Köszönöm <3
16. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 15. - Amaunet)
márc. 21. 19:12
Nincs nálunk ilyen iskola! De ha lenne, sem adnám oda a gyeremekem, aki élni sem tud nélkülem!
15. Amaunet (válaszként erre: 9. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 21. 18:54

Nem értem miért teszel szemrehányást azért a bejegyzésért. Ez is egy lehetőség.

Valóban megoldás lenne a gyermek és a te számodra is egy ilyen bentlakásos iskola.

A gyermek is nyithatna a világra a felügyeleted nélkül és te is bevállalósabb lehetnél a munkában.

14. birebora (válaszként erre: 13. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 21. 18:41

Nagyon drukkolok. Sikerülni fog, fel a fejjel!:)

Jelezz majd, hogy mi volt.

13. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 12. - Birebora)
márc. 21. 18:35
Nagyon szépen köszönöm! Azon leszek ha kell bevállalom a vidékre átjárást is, csak ne hajnalnan legyen. Most van új kilátásba, hétfőn megyek jelentkezni, pont olyan dolgozókat keresnek aminek megfelelek. Rahbos munka 4 órában :)
12. birebora (válaszként erre: 9. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 21. 18:31

Szia!

Teljesen megértelek. Ha jól gondolom irtál már ki erről fórumot többször is. Persze, hogy marha nehéz dolog a gyerekünktől megválni. Ennél lélekölőbb és kegyetlenebb szitut elképzelni nem tudok. A gyerekünk a mindenünk.

De ha nincs kereseti lehetőséged, a befizetetlen számlák csak gyarapodnak, kötött vagy a gyerek miatt, nélkülöztök, nincs segitséged, nem birod tovább valamit csak kell csinálnod. Nem várhatod meg mig rosszabbra fordul a sorsod.

Nagyon sajnálom, hogy ilyen helyzetben élnek emberek. Adtunk már több tanácsot. Őszintén remélem, hogy sikerül elhelyezkedned a kivánt módon és rendeződik az életetek.

11. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 7. - Józsibirka)
márc. 21. 16:10
Jász-Nagykun-Szolnok kis város. Köszönöm Józsim <3
10. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - K-né Zsóka)
márc. 21. 16:08
Köszönöm! Van az, hétfőn megyek jelentkezni, most van felvétel!
9. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 3. - Enissa)
márc. 21. 16:07
Soha nem válnék meg a gyermekemtől, és nincs is nálunk ilyen intézmény! Csak gratulálni tudok a szívecskézőknek és neked is! Hogy juthat egy Anyának ilyen az eszébe? Azért még nem tartunk ott, hogy utcára kerülnénk, csak jó lenne a plusz jövedelem. Nonszensz.......
márc. 21. 16:04
Hagyjuk! Soha nem tenném be a gyermekem egy intézménybe, bele is halna lelkileg! Van más lehetőség egy másik városban azt tudom vállalni, azért éhen még nem halunk, csak jól jönne a plusz bevétel!
7. Józsibirka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 21. 09:28

Üdv!

Merre laktok?

6. semleges (válaszként erre: 3. - Enissa)
márc. 21. 09:24
Egyetértek. Borzasztó. Nagyon sajnálom.
márc. 21. 05:50
Van itt egy hölgy, aki mostanában tudott elhelyezkedni azt hiszem 4 órába call centeresnek home office. Esetleg ő tudna segíteni. "Tai" volt szerintem. Hátha van hozzájuk felvétel.
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook