A párom nagyon nehezen megy el, amikor .... (beszélgetős fórum)
Áh, igen persze-az egészséges férfiak kifejtéseit lásd alant.
:)
Régmúlt köde terjeng...
Hehehe...eszembe jut, hogy kik tartották magukat nagy királyak ezen téren, közbe meg...
:P
Szerintem ez összetettebb...egyébként tényleg leegyszerűsítjük odáig a dolgot, hogy az a férfi, aki nem áll készen minden élethelyzetben, állapotban a szexre annak valami komoly hormonális-lelki baja van?
Nemár.
és gyereket is bárkinek, elsőre csinálnak. "
A hegedűt bárki megnyikkantya, na de virtuózan játszani rajta...
Használj segédeszközt.
Szerintem van köze hozzá.
Típus kérdése, nem minden férfi működik ugyanúgy, van van aki fél lábbal a sírban is reszelne, van akinek egy fárasztó munkanap is betesz ilyen téren.
Goto 41
Nem mindegy hogy mikor mit és mihez képest ittam sokat
Mer semmi infó csak amennyit elmondott a topiknyitó
Nem tudom másképp leirni
korábban mi volt a helyzet
Korán kielégül-e a poszt-toló és hozzá képest késik a srác, mennyi ideig tornáztak korábban és most mennyi ideig , gyorstüzelő volt-e korábban és az változott stb.
Kb. annyit tudni , mint az én "sokat ivásomrol" :)
20 évvel ezelött és kannás/tablettás vörösbort,
3 dcl-t :)
A férfiak kiemelkedő érdemeit és teljesítményét valahogy sosem lehet első kézből, és érintett nőktől hallani.
toporgó, ezen behaltam. :DDDDDDD
egyébként igazad van, csak nekem annyi is elég
Egyelőre így nincs. De majd gondolkodom. :)
Esetleg cseréld le egy fiatalabbra! :)
Ha fáradt, akkor ne szexeljetek, probléma megoldva.
(Természetesen a te párod egy ritka kivétel az igazi férfiak, mint ezt az itt felvonultatott beszámolók is mutatják sosem fáradtak egy kis kufircra, a dákó mindig áll, és gyereket is bárkinek, elsőre csinálnak....a cimbik a toporgóban is meg fogják erősíteni ezt.)
További ajánlott fórumok:
- A páromnak gyereke van és nehezen megy az elfogadás
- Van-e olyan ember az életedben, akit nagyon nehezen tudsz kezelni és megnehezíti a mindennapjaidat. Ha igen, hogyan kezeled?
- Nagyon nehezen tudok az okostelefonommal telefonálni
- Szétcsúszik az életem és már nagyon nehezen bírom.
- Nagyon fehér, nehezen barnuló bőrrel(szoliban is) mit lehet kezdeni?
- Változókorban vagyok.Imádom kivánom a párom, a párom is engem, de a csúcs nagyon nehezen vagy nem jön össze .Segítsetek!