Főoldal » Fórumok » Legkedveltebb hozzászólások

Fórumok - Legkedveltebb hozzászólások

A listában a 100 legkedveltebb, a legtöbb piros szívvel jutalmazott hozzászólást láthatod az elmúlt 30 napból.

1 2 3 4 5
24
Fórumnyitó (anonim) hozzászólása:
Ma van az Édesanyám születésnapja a 75.-ik. Ebédre voltunk hivatalosak, jött a Testvérem is a Kisfiával mi is a két gyermekemmel. Olyan szép volt ez a nap, rengeteget nevettünk, isteni volt az ebéd, még tortát is sütött egyem is meg. Láttam, hogy mennyire boldog, hogy együtt a család, sajnos Apukánk már 15 éve elment :( Gyönyörűen megterített, szép porcelán étkészletébe, frissen vasalt ruha szalvétával és zsúrkocsival. Imádom az Anyukámat, bármit megtennék érte, de a Tetsvéremet is nagyon szeretem, nagyon messze él tőlünk, jó volt az együtt töltött idő. Csak azért írtam ezt le, mert nagyon stresszes és rossz napjaim voltak-vannak, de ez most feltöltött. Rájöttem ez mindennél többet ér. Isten tartsa még nagyon sokáig közöttünk!

(Ugrás a hozzászólásra)

18
Csilla15381 hozzászólása:

Sziasztok!

Bár már régóta aktív tagja vagyok a csoportnak, az utolsó időben inkább csak olvasóként.

Ennek több oka is van. De a legfontosabb, hogy ugyan az utolsó körben összejött a terhesség, de amíg a végére nem értünk, egyre kevésbé volt kedvem írogatni. Mert, bár nagy volt az öröm, a félelem az újbóli belebukástól, visszatartott a folyamatos beszámolásoktól…

Viszont most szeretném veletek megosztani a hírt, hogy végül nekünk is sikerült. Pár napja szültem meg 44 évesen, petesejtdonoros segítséggel az első kisfiunkat.

A kezelések alatt, majd a terhesség alatt mi is rengeteg információval találkoztunk és sokféle gondolattal küzdöttünk.

A hagyjanak békében a donoros tukmálástól elég messze jutottam, amikor végül teljesen békésen elfogadtam, hogy alig várom már a petesejtdonoros babánkat…

A terhesség minden idejét próbáltam csak a babára koncentrálni és nem sokat foglalkozni azzal, hogy egyáltalán hátrány-e, hogy csak petesejt donor segítségével sikerülhet. A hozzánk kapcsolt, új, idegen sejtet ma már inkább látom jó értelemben vett vérfrissítésnek, mint szomorú ténynek.

És mivel mindig is érdekeltek az új dolgok, a kísérletezések, így már a kezdetektől fogva iszonyatosan nagy izgalommal várom hármunk összekapcsolásának eredményét.

Szokatlan és fura a lombik önmagában is, de a tudomány folyamatosan fejlődik és mivel mi alkottuk, ez is valahol a természet része, képesek vagyunk megváltoztatni a folyamatokat, csak szokni kell a változást…

Az epigenetika meg még sok mindenre fog választ adni…

Talán arra is, hogyan lehetséges, hogy a petesejtdonoros babánknak egy olyan külső tulajdonsága lett, ami az egyik tulajdonságom, a populáció körében pedig szinte ritka…

Írok majd még többet is, de most mennem kell babusgatni…

(Ugrás a hozzászólásra)

márc. 23. 08:07
16
Pipi57 hozzászólása:

Ismét elment egy kedves,vicces ember a hoxa tagok közül.:(((

Mélységesen sajnálom,több mint 12 éves barátságot veszítettem el vele együtt.

Őszinte részvétem a családjának,imádott unkáinak.

Robi ,/mert ez volt az eredeti neve/legyen könnyú a föld, az angyalok vigyázzák és őrizzék,mosolygós,vidám arcodat,lelkedet.

Soha nem felejtelek el!:(((

(Ugrás a hozzászólásra)

15
K-né Zsóka hozzászólása:
Nem is tudom... igaz, nekem nem volt lombikom, én egy betegség miatt kellett lemondjak a gyerekről. Lett volna egy kezelés, de olyan drasztikus mellékhatásokkal, meg alig 25% sikerességi statisztikával, hogy elengedtem. Valahogy bennem mindig az volt, hogy ez az én személyes drámám, nem kell lássa a külvilág, az én állandóan siránkozó, búbánatos képemet. Túlléptem rajta. Élek, az élet szép, gyerek nélkül is, ha van egy szerető párod. Teljes értékű embernek tartom magam, nem a gyerek határozza meg az emberségemet.

(Ugrás a hozzászólásra)

15
Enissa hozzászólása:

Tudom fájdalmas dolog, de én élnék a bentlakásos iskola lehetőséggel. Hiszen, ha a megélhetésetek, a fedél a fejetek felől veszélye áll fenn, akkor ez a legjobb megoldás.

Sok szülő él ezzel a lehetőséggel, amikor összeszeded ami kell, talán találsz munkát is megfelelőt, akkor kiveszed a gyermeket, és újból együtt lehettek.

(Ugrás a hozzászólásra)

márc. 26. 14:24
14
Ne_add_fel2025 hozzászólása:

Sziasztok új vagyok

De a véleményem le írom .

Tisztelet a kivételnek

De nem mindenki a szüleiből él meg.

S akinek élete nehezebben megy

Annak tényleg a pénzre van szüksége .

Nem kell bántani mindenkit ezért

Köszönöm annak aki megért ☺️❤️

(Ugrás a hozzászólásra)

14
Enissa hozzászólása:

Beszari vagy.

Ha valami problémád van a főnököddel, azokat nyíltan kellene megbeszélni. Ez nagyon primitív hozzáállás.

(Ugrás a hozzászólásra)

14
Kristo_f hozzászólása:
Bunkó egy alak vagy! Majd az étterembe is ezt tegye veled a pincér.

(Ugrás a hozzászólásra)

13
Vmacska hozzászólása:

Sziasztok. Olyanokkal szeretnék beszélgetni, akiknek sokadik próbálkozásra sem sikerült, és végül feladni kényszerültek a gyermekvállalást.

Hogyan éltétek túl, nem érzitek-e néha úgy, hogy pótcselekvésekbe menekültök?

Mi 2021-ben fejeztük be, nem érzem feladásnak, szóval hogy nem adtam fel, de 44 évesen, ennyi tragédiával (vetélések), próbálkozással a hátam mögött már nem éreztem sem anyagilag, sem mentálisan, sem fizikailag képesnek magamat erre. Még talán Brno jöhetett volna szóba, de én azt már nem vállaltam be, és mi kizárólag saját gyereket szerettünk volna. De ez mindegy is.

A fórum témája inkább az lenne, hogy ki hogyan vészeli ezt át, és csökkent-e a "feladás" után a gyermek utáni vágy, na, értitek. Nem akarom feltépni a sebeket, legyen ez egy könnyed, beszélgetős fórum nekünk, gyerek nélküli anyáknak.

(Ugrás a hozzászólásra)

13
Amaunet hozzászólása:

Másként látom.

Ha már nem a szülői házban élek, van saját otthonom, akkor oda már csak látogatóba, vendégként érkezem.

Az a lakás a szüleim élettere, nem kupleráj.

Tisztelem őket annyira, hogy nem hozom zavarba őket azzal, hogy nem ott élem a nemi életemet a fülük hallattára, ha egyébként van lehetőségem a saját otthonomban erre.

Diszkréció, tapintat.

(Ugrás a hozzászólásra)

márc. 26. 15:33
12
SutikeKelly hozzászólása:

Sziasztok, akivel nem tegeződünk, szép napot!

Elég régóta regisztráltam. Volt rá eset -, ide ugyan nincs közöm, de megtettem és konkrét információt (valós!) utánajártam - mikor lesz rajta.

Most direkt nem.

Igen. Van aki jogosan várja a juttatását, juttatásait és tisztességesen tanul és tesz is érte.

Nem szégyen, ha beírja.

Az a szégyen, ahogy ráérő emberek - tisztességtelenül, a vélt névtelenség homályába burkolózva oltják és szégyenítik meg a másikat.

Alapvető viselkedési kultúra.

Legyen az felnőtt, vagy fiatal felnőtt vagy gyermek.

Van utalási rendszer - igen - egy max időpont van megadva jóváírásnak.

Fix jobb lenne, de ez a rendszer miatt (iskolai és egyéb) kivitelezhetetlen és ehhez még hozzáadódik a bankok utalási és jóváírási rendszere.

Kicsit lehetne disztingválni és a másik embernek az alapvető tiszteletet megadni.

Egyébként így a fórum értelmetlenné válik.

Hónapokról-hónapokra ez megy.

(Tisztelet a kevés kivételnek!)

(Ugrás a hozzászólásra)

12
Böce hozzászólása:
Egy éjszakát nyugodzan kibírtak volna szex nélkül. De bizonyos szint kell hozzá (IQ, EQ és némi intelligencia).

(Ugrás a hozzászólásra)

12
55Judit hozzászólása:
Ezt senki nem érdemli. Esetleg az akinek ilyen eszébe jut.

(Ugrás a hozzászólásra)

12
Pulcsis hozzászólása:
Az intelligenciát nem osztják ingyen....

(Ugrás a hozzászólásra)

11
Babszi76 hozzászólása:

Sziasztok

Tegnap csináltattam egy reggeli progi vérvételt.Úgy hogy a vérvételig nem adtam be semmit...

51nmol/l lett aminek nagyon örülök

A Hcg Fet+21 8052

Többet Hcg-t nem nézetek!

Lehet hogy az utolsó kis csenevészünk nagyon velünk akar maradni!😍

A melleim viszont szétrobbannak!!!!

Most csak icipici lépésekben örülünk mindennek ami pozitív mert nagyon sokat csalódtunk!

Mindenkinek kitartás.A tanulság hogy kezdeti elkeserítő 77 hcg ből és 14 nmol/l progiból is történhet csoda!❤️

(Ugrás a hozzászólásra)

11
Babszi76 hozzászólása:

Sziasztok ma vagyok a 14. napon s láss csodát a pindurikánk belehúzott 977 re ment fel a hcg

a 77ről.

Viszont a progi 42...csak

(Ugrás a hozzászólásra)

11
Amaunet hozzászólása:
Vedd be a gyógyszered!

(Ugrás a hozzászólásra)

11
55Judit hozzászólása:
A fogalmazásod is elég titokzatos. Ütős egy vallomás!👍

(Ugrás a hozzászólásra)

10
K-né Zsóka hozzászólása:
Én már kiskoromban is láttam. Minket nem burokban neveltek, nem titkolták, hogy a halál az élet része. Nincs benne semmi ijesztő.

(Ugrás a hozzászólásra)

10
Elbb hozzászólása:

Én megértem a testvéredet. Azért mert valakire azt mondjuk hogy ő a szülőnk, még nem lehet neki ezt kihasználva fűt-fát kiabálni ránk, gyermekekre.

Mitől másabb az, hogy ha a szüleink bántanak minket, mintha egy idegen? Miért kötelességünk a szüleinknek megbocsájtani, miközben egy idegennel onnantól soha nem állunk szóba?

(Ugrás a hozzászólásra)

1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook