Főoldal » Fórumok » Legkedveltebb hozzászólások

Fórumok - Legkedveltebb hozzászólások

A listában a 100 legkedveltebb, a legtöbb piros szívvel jutalmazott hozzászólást láthatod az elmúlt 30 napból.

1 2 3 4 5
24
Fórumnyitó (anonim) hozzászólása:
Ma van az Édesanyám születésnapja a 75.-ik. Ebédre voltunk hivatalosak, jött a Testvérem is a Kisfiával mi is a két gyermekemmel. Olyan szép volt ez a nap, rengeteget nevettünk, isteni volt az ebéd, még tortát is sütött egyem is meg. Láttam, hogy mennyire boldog, hogy együtt a család, sajnos Apukánk már 15 éve elment :( Gyönyörűen megterített, szép porcelán étkészletébe, frissen vasalt ruha szalvétával és zsúrkocsival. Imádom az Anyukámat, bármit megtennék érte, de a Tetsvéremet is nagyon szeretem, nagyon messze él tőlünk, jó volt az együtt töltött idő. Csak azért írtam ezt le, mert nagyon stresszes és rossz napjaim voltak-vannak, de ez most feltöltött. Rájöttem ez mindennél többet ér. Isten tartsa még nagyon sokáig közöttünk!

(Ugrás a hozzászólásra)

18
Funnygirl hozzászólása:
Ha ezt egy nő csinálja akkor a világ legnagyobb ku*vája! Ha ezt egy férfi csinálja akkor az a magyarázat hogy bocsi férfi agyam van, férfi vagyok. De nyugi hozzád megyek haza, ( de csak azért hogy mosd a szaros gatyamat, főzz rám) az örömöket meg megkapom mástól. Ugyan már 😫😫😫

(Ugrás a hozzászólásra)

17
Piroska52 hozzászólása:

Álljunk már meg egy pillanatra.

Mégis honnan veszed a bátorságot, hogy bárkit is banyázz, azért mert beszélgetni mer egy cukrászdában.

Még akkor is, hamár üres a tányérok.

Láttad hogy nincs üres hely.

Becsomagoljàk sütit, a gyerek meg majd megeszi otthon.

Egyszer te is megöregszel, és már most borìtékolom, hogy kiállhatatlan vén banya leszel.

Ja, bocs már most az vagy.

Hú, de felhúztam magam.

(Ugrás a hozzászólásra)

16
Flóra76 hozzászólása:
Engem jobban zavar, hogy minek a terhére osztják majd ezt ki. Hatalmas összegről van szó, amit valahonnan el kell venni.(2 gyermekes anya)

(Ugrás a hozzászólásra)

14
Enissa hozzászólása:

Beszari vagy.

Ha valami problémád van a főnököddel, azokat nyíltan kellene megbeszélni. Ez nagyon primitív hozzáállás.

(Ugrás a hozzászólásra)

14
Kristo_f hozzászólása:
Bunkó egy alak vagy! Majd az étterembe is ezt tegye veled a pincér.

(Ugrás a hozzászólásra)

14
Enissa hozzászólása:

Hülyeség attól is aki adja, attól is aki ezért fog szülni.

Normális fizetések kellenének, nem ilyen-olyan adományok.

(Ugrás a hozzászólásra)

14
Babyapocakban hozzászólása:
Abban bízz inkább, hogy nem gyógyszerre költöd!

(Ugrás a hozzászólásra)

13
Enissa hozzászólása:

Megszavazom neked a kutya utáni adókedvezményt...

Mert, ha valaki felelősen vállal egy kutyát, az nemcsak neki, hanem a társadalomnak is előnyös lehet.

-Csökkentheti a menhelyek túlzsúfoltságát.

-Egészségügyi előnyökkel is jár.

A kutyatartás bizonyítottan csökkenti a stresszt, javítja a mentális egészséget és segít az aktív életmódban. Ha az emberek egészségesebbek, kevesebbet terhelik az egészségügyi rendszert.

De akkor vegyük be a cicásokat is. 😺

(Ugrás a hozzászólásra)

12
55Judit hozzászólása:
Ezt senki nem érdemli. Esetleg az akinek ilyen eszébe jut.

(Ugrás a hozzászólásra)

12
Pulcsis hozzászólása:
Az intelligenciát nem osztják ingyen....

(Ugrás a hozzászólásra)

12
Semleges hozzászólása:

Nem tartom igazságosnak. Tényleg a gyerek nélküliek és az egy gyerekesek fognak adózni? Annak akinek felnőtt önállóan dolgozó gyerekei vannak és most mondjuk 50+ és van még 10-15 éve a munka világában az miért is nem? Főleg úgy ha a 2-3 gyerekéből már kettő külföldön van és esze ágában sincs haza jönni? Ő nem fog soha ideadózni, de az anyja sem ezek után?

Más: ezért tényleg felvettek külföldi hiteleket, hogy finanszírozni tudják? Ki fogja visszafizetni? A fent említettek? Megéri?!

(Ugrás a hozzászólásra)

12
Bnedora hozzászólása:
Nem tartom jónak, mivel más gyerekes anyákat kirekesztenek ebből. A családi pótlékot kellene megemelni és egyéb szociális juttatásokat adni a többgyerekeseknek, rászorultaknak. Ezzel a sokat kereső anyák járnak jól.

(Ugrás a hozzászólásra)

11
55Judit hozzászólása:

Mennyi szeretetre vágyó kisállat szenved most is menhelyeken. Okosak, aranyosak. Tekintetükkel könyörögnek a rácsokon keresztül: Engem vigyél haza!

Az én kutyám mentett kutya volt. Szomszéd akarta agyonverni őket születés után. Egyet magamhoz vettem.

Ha lenne nélkülözhető 1 millió forintom, állatmenhelynek adományoznám.

(Ugrás a hozzászólásra)

11
Kacsahercegno hozzászólása:
Ne dugj olyan pasikkal akik undokok veled, ráadásul van valakijük. :( Komolyan tökre sajnállak, hogy ez az életed, hogy minden férfi csak kihasznál, nem vesz emberszámba, te meg itt írogatod egyik fórumot a másik után, hogy miért. Az elején még vicces volt, mostmár csak szomorú. Menj pszichológushoz, mert ez nem normális, hogy ezeket a fajta kapcsolatokat igényled...

(Ugrás a hozzászólásra)

10
55Judit hozzászólása:
A fogalmazásod is elég titokzatos. Ütős egy vallomás!👍

(Ugrás a hozzászólásra)

10
Böce hozzászólása:
Egy éjszakát nyugodzan kibírtak volna szex nélkül. De bizonyos szint kell hozzá (IQ, EQ és némi intelligencia).

(Ugrás a hozzászólásra)

10
Andi6020 hozzászólása:
"Egybe" van a te írásod is. Kellene pár vessző, nagybetű, meg értelmes szavak.

(Ugrás a hozzászólásra)

10
Channa* hozzászólása:

Mitől mentek pszichésen tönkre az ismerőseid?

Manapság rengeteg ideggyenge ember van. Nem is értem, hogy miért.

Miért kell idegileg tönkre menni egy vizsgálattól?

Mi lenne, ha amputációra kellene bemenni a kórházba?

Ja, a cukorbetegség egyik szövődményeként, ha kezeletlen a beteg, akkor simán jönnek az amputációk.

Tényleg mennyivel jobb, mint egy vérvétel, majd gyógyszert szedni.

Vese: ha gond van, akkor szinte előjel nélkül egyszerűen leáll, és annak halál a vége. Ez is jobb, mint egy vérvétel, ugye?

Ja, és igen, ez már harmadik fórumod ebben a témában. Nem értem! Ha nem akarsz menni, ne menj. Teljesen feleslges minden pillanatban erről fórumot nyitnod, ha csak arról szól a fórum, hogy butaságokat írogatsz ...

(Ugrás a hozzászólásra)

10
K-né Zsóka hozzászólása:
És ha tudnák, hogy mennyire szerény vagy, el lennének ájulva tőled!

(Ugrás a hozzászólásra)

1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook