Fórumok - Legkedveltebb hozzászólások
A listában a 100 legkedveltebb, a legtöbb piros szívvel jutalmazott hozzászólást láthatod az elmúlt 30 napból.
Álljunk már meg egy pillanatra.
Mégis honnan veszed a bátorságot, hogy bárkit is banyázz, azért mert beszélgetni mer egy cukrászdában.
Még akkor is, hamár üres a tányérok.
Láttad hogy nincs üres hely.
Becsomagoljàk sütit, a gyerek meg majd megeszi otthon.
Egyszer te is megöregszel, és már most borìtékolom, hogy kiállhatatlan vén banya leszel.
Ja, bocs már most az vagy.
Hú, de felhúztam magam.
Beszari vagy.
Ha valami problémád van a főnököddel, azokat nyíltan kellene megbeszélni. Ez nagyon primitív hozzáállás.
Hülyeség attól is aki adja, attól is aki ezért fog szülni.
Normális fizetések kellenének, nem ilyen-olyan adományok.
Megszavazom neked a kutya utáni adókedvezményt...
Mert, ha valaki felelősen vállal egy kutyát, az nemcsak neki, hanem a társadalomnak is előnyös lehet.
-Csökkentheti a menhelyek túlzsúfoltságát.
-Egészségügyi előnyökkel is jár.
A kutyatartás bizonyítottan csökkenti a stresszt, javítja a mentális egészséget és segít az aktív életmódban. Ha az emberek egészségesebbek, kevesebbet terhelik az egészségügyi rendszert.
De akkor vegyük be a cicásokat is. 😺
Nem tartom igazságosnak. Tényleg a gyerek nélküliek és az egy gyerekesek fognak adózni? Annak akinek felnőtt önállóan dolgozó gyerekei vannak és most mondjuk 50+ és van még 10-15 éve a munka világában az miért is nem? Főleg úgy ha a 2-3 gyerekéből már kettő külföldön van és esze ágában sincs haza jönni? Ő nem fog soha ideadózni, de az anyja sem ezek után?
Más: ezért tényleg felvettek külföldi hiteleket, hogy finanszírozni tudják? Ki fogja visszafizetni? A fent említettek? Megéri?!
Mennyi szeretetre vágyó kisállat szenved most is menhelyeken. Okosak, aranyosak. Tekintetükkel könyörögnek a rácsokon keresztül: Engem vigyél haza!
Az én kutyám mentett kutya volt. Szomszéd akarta agyonverni őket születés után. Egyet magamhoz vettem.
Ha lenne nélkülözhető 1 millió forintom, állatmenhelynek adományoznám.
Mitől mentek pszichésen tönkre az ismerőseid?
Manapság rengeteg ideggyenge ember van. Nem is értem, hogy miért.
Miért kell idegileg tönkre menni egy vizsgálattól?
Mi lenne, ha amputációra kellene bemenni a kórházba?
Ja, a cukorbetegség egyik szövődményeként, ha kezeletlen a beteg, akkor simán jönnek az amputációk.
Tényleg mennyivel jobb, mint egy vérvétel, majd gyógyszert szedni.
Vese: ha gond van, akkor szinte előjel nélkül egyszerűen leáll, és annak halál a vége. Ez is jobb, mint egy vérvétel, ugye?
Ja, és igen, ez már harmadik fórumod ebben a témában. Nem értem! Ha nem akarsz menni, ne menj. Teljesen feleslges minden pillanatban erről fórumot nyitnod, ha csak arról szól a fórum, hogy butaságokat írogatsz ...