Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Gratulálok,szívből örülök! 🧡😃
Vigyázz magatokra! 😘
Aranyosak vagyok mindannyian!😍
Szép kis nokedli ,a képen is.Van már szép szívhangja.Teljesen elérzékenyültem mikor meghallottam...🥲
Ma mégis csináltattam egy Hcg-t Ez a Fet+27
23066 lett de továbbra is többször van hogy feszül a hasam talán egy kis görcs is van.Ez olyan délután 4 körül jön elő...
Neeeem.😁
Fülöp Vilmost.Tudom tudom szélsőséges és rettentő bunkó stílusa van de sok embernek segített világrahozni a babáját.Én úgy vagyok vele hogy mindent úgysem lehet betartani amit mond...ami életszerű és tudom azt csinálom a többit elengedem...
Rátelóztam Fülöpre a prigi miatt....még aznap este fél kellett mennem pesre.szerinte kevés az 50.Így most megy
3 cyclogeszt 1 prolutex és 2 progeszteron exeltisz kb. 2 óránként
Valamint kivette a clexant amitől most fosok.Azt monta 9-10 héten teszi vissza
Szuper, örülök a jó hírnek! 😊 Nagyon szépen haladtok. 🤞
A Clexant nekem is végig kellett szúrni + 6 hét és mellette Aspirin protectet is kellett szednem a 28. hétig. Én úgy csináltam, hogy a Clexant reggel szúrtam és az Aspirin protectet este vettem be.
Sziasztok Lányok!
Megvolt a genetikai UH,12+5,minden tökéletes.
A progesteronleépitési protokollt is megbedzéltük,majdnem olyan mint a tiéd Zsuko😊.
Szúrok clexanet is,azt végig +6 hét.
A vérnyomásom normális,majdhogynem inkább alacsony,kivéve ha az orvosnál vagyok. A múltkor is és ma is 150-160 között mozog,annyira izgulok.🙈 A doktornő felírt aspirin 100,es 50- est hogy ezt szedjem be 1-1-et naponta. Viszont elfelejtettem megkérdezni,hogy a nap mely szakaszában. A clexanet este szúrom.
Szedi még valaki,ha igen mikor?
Köszönöm!
Szia!
Én nem.
Sziasztok
Azoktól szeretnèk kérdezni,akik már sikerrel jártak.Ti a sikeres beültinèl kèrtetek embryoglue-t?
Köszönöm! Én már a 13.hétben vagyok. A múlt héten hagytam el a déli lanzettót,ma a déli estrofemet. Majd egy hét múlva a reggeli,aztán az estit is.
A progit pénteken megbeszélem az orvosommal.
Gondolom az ösztrogén csökkentése is jó hatással lesz a progira.