Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Szia Juli!
Bagócsi már nem orvosom, de Andrea már visszajött a betegség után, tőle a héten kedden jött nekem válasz. Igaz újra írtam neki, miután múlt héten nem válaszolt senki, csak egy automatikus üzenet jött, hogy beteg, és majd valaki ír helyette. A héten több mailt is váltottunk Andreával, nekem megint zökkenőmentes vele a kommunikáció.
Sziasztok!
Tudtok valamit a Reprofitról? Bagócsi doktortól és Gál Andreától egy hónapja nem kapok választ.
Szia.Sok vizsgálaton vagy túl.Nekem 4 nem sikerült.Volt minden amit írtál.Voltam én is Imre Rubennél nem talált semmit.
Volt hogy kaptam iviget,medrolt de azzal se.
Most elmentem kihuzattam egy olyan fogam ami nem fájt de tök nagy góc volt alatta mint kiderült.Folyamat nézettem CRP-t mert magas volt.Aztán kaptam Plquenilt mert autoimmun pajzsmirigy beteg vagyok.Mellé bevállaltam a Lipidet ami nem kellett volna de úgy gondoltam nekem kell!Előtte kb 3 hónapot jártam talpreflexológiára.<majdnem odasz...tam az asztalra úgy fájt és sajnos ezek a pontok ami a petefészek méh stb.Ittam sok gánátalmalevet és méhésztől méhpempőt.Aztán kicsit később hozzácsapták a Prednisolont is és nagyon meg lett nyomva a progi.De igazából nem találtak sose semmi kirívó dolgot...ERA tesztnél volt eltérés régebben..
Nem kiabálom el a 7. Hét vége felé vagyok.Eddig még nem jutottam el sose.Bizakodó vagyok.Talán most sikerül...💓
Sziasztok!
Csendes szemlélője voltam a fórumnak, segítségeteket szeretném kérni. Most már külföldön lombikozunk, sajnos 3 alkalommal lett sikertelen a pgt tesztelt donorembrió beültetése, nagyon el vagyunk keseredve. Már nincs ötletünk, hogyan tovább, a klinika annyit javasolt, hogy csináltassak újra egy méhtükrözést. A legutolsó beültetésnél iviget is kaptam a Medrol, Smoflipid, Clexane mellett. Hematológia, immunológia, ImMap teszt, ERA-EMMA-Alice megvolt, office hiszteroszkópia is. Pajzsmirigy alulműködésre szedek Letroxot, prolaktinom a felső határon van, a biztonság kedvéért ment Bromocriptin is. Pszichológushoz is járok, akupunktúrával is próbálkoztam. Miómám van, de kifelé nő, nem torzítja a méhüreget, kint is és itthon azt javasolta több orvos, hogy ne bántsuk, nem kell műteni. Most mégis is a műtéten gondolkodom, de ennek a felépülési ideje 6 hónap és 46 éves vagyok. Esetleg van valamilyen javaslatotok, hogy mit lehetne még megpróbálni vagy fogadjuk el, hogy ez valamiért nem sikerül? Imre Ruben javasolta, hogy még iviggel próbáljuk meg és szépen megfogalmazta, hogyha így sem sikerül, akkor találjam meg az élet más területén a szépet (csak ez nehezen megy).
Köszönöm, ha esetleg lenne valamilyen javaslatotok, tanácsotok.
Szia! Nekem így volt a leépítés az Estronál:1-0-1
A 8.héttől.A 9.héttől 1-0-0,a 10.héttől már semmi. Napi 3x1 volt nekem amúgy az adagom.
Gratulálok,szívből örülök! 🧡😃
Vigyázz magatokra! 😘
Aranyosak vagyok mindannyian!😍
Szép kis nokedli ,a képen is.Van már szép szívhangja.Teljesen elérzékenyültem mikor meghallottam...🥲
Ma mégis csináltattam egy Hcg-t Ez a Fet+27
23066 lett de továbbra is többször van hogy feszül a hasam talán egy kis görcs is van.Ez olyan délután 4 körül jön elő...