Róbert Károly Magánklinika lombikosaival beszélgetnék (beszélgetés)
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni, átjelentkezés előtt állok, (A BMC-ben vagyok, de a felújítás miatt a dokim javasolta az átjelentkezést), mi a véleményetek a Róbert Károly meddőségi centrumáról? Olvastam jót is, rosszat is, az intézménynek általánosságban nincs valami jó híre.
Itt elvégzik a szükséges vizsgálatokat, vagy minden után nekem kell utánajárnom?
Előre is köszönöm :-)
Sziasztok!
Tud valaki esetleg Nyéki Boldizsár doktor úrhoz közvetlen e-mail címet?
Nagyon köszönöm!
Sziasztok!
Van itt valaki aki egyedül indult neki vagy egyedül csinálja a lombikprogramot?
Szia! Dr. Krizsa Ferenc
Minden téren nyugodt szívvel ajánlom, de szerintem nem csak én vagyok így ☺️
Emberileg,szakmailag egy csoda az ember.
Szia, jó h valakinek sikerül :) a 2 beültethető embriót csak petesejt donor esetén garantálnak, nem?
Nekem most volt a 3.lombikom Róbertbe (előtte 2 máshol)és itt már nem szeretnék vaktában lövöldözni. Nem tudom mennyivel járnak előrébb a csehek, jó lenne ha meg tudnák mondani h az embrióval v velem lehet a gond...Persze lehet túl sokat akarok :( de már én már az "utolsókat rúgom", véges az elszántság és a van még értelme érzés.
Szia!
Engem érdekelnének a tapasztalataid.
Az államosítás óta mi történt, miben mutatkozik a különbség?Van egy másfél hónaposom, mennénk majd kistesóért, igaz még nem most.
Három fagyibaba vár ránk.
Köszönöm,ha válaszolsz 😊
Az Én stílusom? 🤣
Legyél szíves olvasd már vissza az Èn tegnap esti íràsom óta,àltalad leírtakat.
Èn nem èrzem,hogy hibàztam.
Minden jót Neked.
Pfu! Durva.
Úgy kezdtük az első előtt,hogy polipom van.
Fura,mert elotte egy hónappal még nem latta a sajat orvosom.
Tulajdonkèppen írtam valamit,amire reagàltàl. De azt gondolom,ha vèlemènyt nyilvànít valaki,ugyan mondjon màr valami èrdemi infót,mert a sok nô,aki ilyesmin keresztül megy,nyilvàn szeretne vàlaszokat. Amiket,ha a kórhàzban nem kap meg,próbàl a netrôl kisakkozni.
Az meg ugye nem èrdemi infó,hogy szar a kórhàz,az orvosok ès volt x köröm.
Ezèrt mertem ismét ràkèrdezni,hogy mondd el Te mièrt látod így;miket tapasztaltàl. Ha leírtad volna válaszként azt elsôre,amit most meg is tettél felhàborodàs utàn,akkor annyi elég lett volna.
Nem kívànok vitàzni! Csak nyilvàn Én is építkezhetek pl a Te tapasztalatodból is màr,ha tudom mi az.
Èn a vèlemènyemet segítô szàndékkal írtam ki tegnap este.
Ugyanis magamròl is tudom,hogy az elsô alkalom utàn konkrétan totàl vakon voltam,összetörve. Vàlasz sosem volt,hogy mièrt. Holott Mi nôk mindig akarjuk tudni a vàlaszt a mièrtre.
Jogunk is lenne hozzá.
Ùgy tûnik még egy lakàs àràt elkell hordani Brno-ig,hogy legyen vàlasz a mièrtekre ès pozitív végeredmèny is.
En se akarnam azt, sot, vissza is utasitottam. Veszelyes, felesleges fertozes kockazat.
Hycosym volt, utolag azt is feleslegesnek gondolom, mivel az atjarhatosag lombiknal teljesen felesleges. Utolag tudtam meg, hogy elotte antibiotiumot es betadint kellett volna hasznalni, amit az orvos nem mondott es nem irt fel. Olyan fertozest kaptam, hogy az ugyeleten kotottem ki es nem tudtam felegyenesedni a fajdalomtol. Ez is Robert...
Atolvastam a linkeket.köszi szépen!
Tenyleg egesz mas vilag.
Egyre kevésbe kívankozom a Róbertbe.
Méhtükrözest erőltetnek.
Nem óhajtom megcsinaltatni.
Azt senki nem tudja, de legalabb nem annyira vaktaban lovoldoznek, mint itthon, mivel latjak, hogy az emberio genetikailag egeszseges (PGS) es a nyalkahartya idealis.
Az ar ket, beultetheto embriot garantal, vagy visszakapod a penzedet.
A megtapadást azert nem tudják garantalni?!
Vagy?
További ajánlott fórumok:
- Róbert Károly Magánklinika szülészete (régi Nyírő) vélemény?
- Járt már valaki a Róbert Károly Magánklinikán (volt Nyírő Gyula Kórház)?
- Maternity Magánklinika vs. Róbert Károly Magánkórház
- Róbert Károly Magánklinika - tényleg csak az írjon, akinek van tapasztalata erről!
- Róbert Károly Magánklinika (volt Nyírő) meddőségi vizsgálat
- Milyen a Róbert Károly Magánklinika szülészete ill. csecsemőosztálya?