Róbert Károly Magánklinika (volt Nyírő) meddőségi vizsgálat (beszélgetés)
Szia!
Köszönöm, hogy válaszoltál. Éppen most indulok a Fülöp dokihoz.
Minden jót Neked!
Pusz
Szia!
Van egy oldal a Családinet-en!"Többszöri spontán vetélés után babáért küzdünk"!Itt nagyon-nagyon sok olyan lányt és babárt küzdőt találsz,akik már régóta a Fülöp doktorhoz járnak,és nagyon jó a "sikerkvóta",ha mondhatom így!Nagyon jó szakember,azt hiszem.
Én eddig kétszer(remélem többször NEM!)vetéltem el, most talán még megpróbáljuk mégegyszer,és ha nem,akkor én mindenképp őhozzá fogok fordulni,nagyon meggyőzött,amit a többiek írtak róla,azt hiszem kicsit sokáig tartanak a vizsgálatok,mert nagyon alapos,de ha a BABÁRA gondol az ember,biztos hogy megéri.
Mielőbbi babásodást Neked is Dzsudesz!pusz Éva
Sziasztok!
Segítsetek nekem, érdekelne a véleményetek.
Most készülök a Károly Róbert Magánklinikára Dr Fülöp Istvánhoz, ugyanis az ötödik lonbikra készülök.
A sok sikertelenség után nagyon bízom benne, hogy tud segíteni.
Azt szeretném kérdezni, ha vki ismeri, hogy milyen szakember, és milyen a kórház, mennyibe kerülnek a vizsgálatok, akinek volt lonbik beültetése, mennyibe került?
Szóval a mindent tudni szeretnék... :)
Remélem tud vki segíteni.
Szia!
Sajnos a meddőségi vizsgálatokról nem sokat tudok, de egy dokit ismerek ott; én jártam hozzá és nagyon elégedett voltam (igaz, nem a kórházba). Ha esetleg érdekel, tudok róla infot adni.
Sziasztok!
Bejelentkeztem a klinikára meddőségi vizsgálatra, azonban nem régen lett magánkórház, ezért nem sok tapasztalatot olvastam velük kapcsolatban.
Szeretném ha élményeteket, tapasztalatotokat, vagy csak amit hallottatok megírnátok nekem. (Számomra az sem egyértelmű, hogy a meddőségi vizsgálatok közül mit finanszíroz az OEP, illeve miért kell más módon fizetni.)
További ajánlott fórumok:
- Meddőségi genetikai és immunológiai vizsgálat
- 35év felett - meddőségi vizsgálatok - stressz - van remény?
- Meddőségi genetikai és immunológiai vizsgálati helyeket keresek Budapesten ahol OEP támogatott a vizsgálat.Tudnátok segíteni?
- Hol tudnák meddőségi vizsgálatot végeztetni?
- Milyen meddőségi vizsgálatok vannak?
- Meddőségi vizsgálathoz milyen laborvizsgálatokat érdemes elvégeztetni a ciklus 3. napján?