Meddőségi genetikai és immunológiai vizsgálati helyeket keresek Budapesten ahol OEP támogatott a vizsgálat.Tudnátok segíteni? (tudásbázis)
a kaáliba ne menj, főleg a sajgóhoz!!!
a forgács intézet a tutti, nagyon rendesek és akkor is foglalkoznak veled, ha a komfortzónán kívül esel, itt nem egy futószalagra ülsz, mint a káliban, hanem egyedi kezelést kapsz. ha megnézed ők a legeredményesebbek ma úgy, hogy a káli kiválogatja az egyszerűbb, több sikert rejtő eseteket.
Szia!
Köszönöm a választ mint mindenkinek!
Debrecenben hol van erre lehetőség?
Én nem vagyok Debreceni akkor is ingyenes?
És mehetek oda vizsgálatra?
Szia!
Egyenlőre azt kell írnom hogy SAJNOS 3 éve oda jàrunk(BMC),de ott nincs genetika és immunològiai vizsgàlat.
Vagy esetleg lemaradtam valamiről és mégis van?
Köszönöm az eddigi segítségeket!
Nekünk most volt a 3.lombikunk.
Az első beültetés sikeres volt,ikerbabákat vártam de az egyik babát a 14. a másik babát 15+2 héten elveszítettem.
A második fagyasztott embriòs beülti volt,sajnos sikertelen.
A harmadik "friss" most volt de az sem sikerűlt,ma megjött.
Ùgy gondoltam ha nem javasoljàk a BMC-ben ezeket a vizsgàlatokat akkor is szeretném elvégeztetni.
Akikkel beszéltem azt mondták hogy magánklinikán 60 ezer körül van de Én szeretném OEP-re megcsináltatni az a 60 ezer jól jön majd a következő lombiknál.
További ajánlott fórumok:
- Meddőségi genetikai és immunológiai vizsgálat
- Létetzik Budapesten tb támogatott, fájdalommentes fogorvosi ellátás?
- Hogy zajlik egy felülvizsgálat Budapesten?
- Tudja valaki hogyan zajlik az allergiavizsgálat csecsemőknél, ill. Budapesten tudnátok ajánlani orvost, aki ezzel foglalkozik?
- MRI vizsgálatot hol végeznek Budapesten TB-re?
- Tud valaki immunológus magánrendelésről Budapesten?