MRI vizsgálatot hol végeznek Budapesten TB-re? (tudásbázis)
SOTE
(a János kh melletti telephelyen, ahol a kardiológiai klínika van, de nme a Kútvölgyi lejtőn... nme jut eszembe az utca neve...)
Én ott volam tavaly.
euromedic.hu
tb-re is megcsinálják
A lányomnak próbálok segíteni.Az orvosa azt mondta,hogy ő keresse meg azt a korházat,ahol a vizsgálatot szeretné,gondolom,azért,mert szabad orvos választás van.A beutalót megkapta.
Egy vidéki városban legkorábban okt. végére tudnak időpontot adni(addigra lejár a beutaló) egy másikban pedig csak fizetős betegeket tudnak fogadni.Ezért gondoltunk Bp-re.
nem értem, ha van beutalód, azon konkrétan ott van hogy helyileg hova, melyik nap, hány órára kell menned.
vagy ha telefonálnod kell és időpontot kérni, akkor mihamarabb tedd meg, mert 2-3 hónapra előre be kell jelentkezni.
szerintem azt az orvosodtól kellene megkérdezned, hogy hova szól a beutalód (ha nincs rajta a papíron).
Megvan a beutaló,az időpont kéréstől számítva mennyi időn belül lehet eljutni MRI vizsgálatra?A beutalók 3 hónap múlva lejárnak,ezért is sürgős lenne,másrészt a betegség jellege miatt.
Érdeklődnék még,hogy Budapesten mely korházakban végzik ezt a vizsgálatot TB-re?
További ajánlott fórumok:
- Hogy zajlik egy felülvizsgálat Budapesten?
- Tudja valaki hogyan zajlik az allergiavizsgálat csecsemőknél, ill. Budapesten tudnátok ajánlani orvost, aki ezzel foglalkozik?
- Meddőségi genetikai és immunológiai vizsgálati helyeket keresek Budapesten ahol OEP támogatott a vizsgálat.Tudnátok segíteni?
- Fogászati anyagok allergia vizsgálatát Budapesten hol végzik?
- Munkaköri alkalmassági vizsgálat. Tud valaki olcsó helyet Budapesten?
- Hol végeznek Halimeter vizsgálatot, más néven rossz szájszag, lehelet műszeres vizsgálatát Budapesten?