Hogy zajlik egy felülvizsgálat Budapesten? (tudásbázis)
Nem szándékozom,nincs mit,amiket leírtam,nem gondolnám,hogy luxus dolgok lennének.
Csak nem értem (többek között ezt se),ha van egy kocsim és egy dolgozó férjem,kevésbé vagyok beteg?
Szomszédasszonyunk évekkel ezelőtt segélyt kért az önkormányzattól.nem kapott,mert volt egy 23 éves autója,megmondták,akinek autója van,az nem kaphat.
Nem kaptál "behívót"?
Régebben mindig küldtek postán és akkor kelett menni.
Mostanság nem tudom, hogy megy.
Milyen felülvizsgálat? Mi mennyit csúszhat? Ki mennyire szigorú? Mi az a beszélgetős szoba?
Kicsit összeszedetteben?
Szioasztok!
Mennyit csúsztatok,ill. mekkora csúszásról hallottatok?Én két évet csúsztam,ma kezdem a harmadikat.
mennyire szigorúak?A "beszélgetős" szobában milyen kérdések vannak?Pl. család,lakókörnyezet szóba kerül,vagy csak a munkához szükséges dolgok?
..és végül:hívhatnak más,környező városba is?Orvosnál hallottam,hogy Székesfehérvárra hívtak Pestről vizsgálatra-igaz lehet?
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek jogos, hogy a közeljövőben felülvizsgálják a rokkant nyugdíjasokat?
- Nem tudjátok, hogy melyik városban van olyan fal, ahová a szerelmesek feltehetik a lakatjukat? Budapesten van?
- Hogy zajlik egy megváltozott munkaképességű felülvizsgálata?
- Tudja valaki hogyan zajlik az allergiavizsgálat csecsemőknél, ill. Budapesten tudnátok ajánlani orvost, aki ezzel foglalkozik?
- Hogyan zajlik a rokkantsági felülvizsgálat?
- Hogyan zajlik a rokkantsági bizottságon a felülvizsgálat?