Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Beleragadtam a gyászba, nem tudom lezárni a házasságomat fórum

Beleragadtam a gyászba, nem tudom lezárni a házasságomat (beszélgetés)

16. csemár (válaszként erre: 15. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 4. 12:24

Szia!

Jó, hogy kiírtad magadból.

Ez lehetne az 1. lépés.

A 2. pedig az, hogy elgondolkozol azokon a dolgokon, amit mi itt, ismeretlenül, leirkálunk. Ki ezt tanácsolja, ki azt... Ezek a tanácsok, reakciók lehetnek a számodra hasznosak is, haszontalanok is...

Gondolkodjál el rajtuk! ...Mert sokfélék vagyunk, és ami az egyiknek magától értetődő, az a másiknak nonszensz...

Sok sikert a talpraálláshoz!

ápr. 4. 11:15
Igen igazatok van, és ha elolvassátok amit írtam ennek én is tudatában vagyok, hogy miben vagyok, mi zajlik de a megtörésére egyszerűen képtelen vagyok, ezért írtam csak ki magamból.
14. Alnisa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 4. 07:21

Férjed még mindig szépen irányít téged....

Mi az, hogy 3 éve nem vagytok együtt, de ne válljatok el, mert hátha? Mi vagy te neki, szamár?? Ha senki nem lesz, majd jó leszel te is, talonban tart??

Ez a te hibád is, hogy hagyod neki.

Rég el kellett volna válnotok, hogy megszűnjön az a kötelék is!!!

Sajnos nem fogod tudni eltüntetni az életedből, mert ott a gyerek.

Nem kicsit vagy traumás kötödésben vele....

Az első szóra futnál vissza....

Soha nem lesz jobb, míg ezt nem zárod le vele. Soha nem fogsz nyitni senki felé, mert hátha a férjed aki félrelépett, komoly kapcsolata is volt azóta, vissza fogad!

Erre kellene rájönnöd, hogy el kell engednek, nem ő a világ közepe!

Egyébként, meg miért is kellene egy másik férfi? A nélkül is lehet élni, mint ahogy teszed is! Viszont barátok kellenek, akikkel el tudsz menni kirándulni, kávézni, beszélgetni. A gyereked sem lesz ott veled mindig, ahogy idősödik egyre kevesebb idő szeretne majd veled tölteni és a barátai lesznek a fontosabbak.

13. michelle.r (válaszként erre: 11. - Miss Sárika)
ápr. 3. 20:14
Azt hiszem, most először értek egyet veled. De most nagyon. 🤗
12. michelle.r (válaszként erre: 8. - Anyagi)
ápr. 3. 20:13

Pont semmi nem fog változni ezektől. Inkább tanácsold neki azt, hogy eredjen utána annak, miért csinál lábtörlőt magából? Milyen mintát hoz a családból? Amíg ennek a hitrendrendszereknek a gyökerét ki nem húzza, max egy azokat a férfiakat fogja vonzani, akinek pont az a külső tetszik, megdugják és mennek tovább.

Önfejlesztés kell ide, nem új frizura és formásabb izmok. És ha nem ezt teszi, a gyerekének pont ezt a mintát fogja tovább adni.

ápr. 3. 19:52

Soha nem tudtam megérteni azt, ha valakit felszarvaznak, megaláznak és ennek ellenére is foggal-körömmel ragaszkodik a másikhoz!

Tiszteld magad annyira, hogy otthagysz mindent, ami már nem szolgálja a javadat, vagy nem tesz többé boldoggá. …ha nem szeretettel és tisztelettel bánnak veled, akkor ellenőrizd az árcéduládat... Lehet, hogy leértékelted önmagad! Te mondod meg az embereknek, hogy mennyit érsz. Szállj le a kiárusított áruk polcáról és állj be az üveg mögé, ahol az értékes árukat tartják.

10. K-né Zsóka (válaszként erre: 9. - Enissa)
ápr. 3. 19:20
Ez koránt sem biztos. Nagyon sokan az evésbe menekülnek, a négy fal között. De akinek gyereke van, az nem engedheti meg magának ezt a luxust. Pláne nem egy ilyen dolog miatt
9. Enissa (válaszként erre: 8. - Anyagi)
ápr. 3. 19:18

"Fogyózzál, menj tornázni, futni, alakítsd a testedet! Keress új frizurát, sminket!

Légy újra csinos, szép és kívánatos!"

Most komolyan kérdezem, hogy ismered, hogy ezeket tanácsoltad neki? Természetesen ne fedd fel kiről van szó, ha ismered.

Ha valaki bánatos általában inkább fogy, mint hízik, és a véleményem az, akinek egy csepp esze van, megtartana valakit, akkor tuti ad magára.

8. Anyagi (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 3. 18:59

Mennyi mély lélek!

No, ne foglalkozz vele!

Inkább magaddal!

Fogyózzál, menj tornázni, futni, alakítsd a testedet! Keress új frizurát, sminket!

Légy újra csinos, szép és kívánatos!

Akkor majd az élet kárpótlásul, hoz neked egy új szerelmet!

7. libikóka (válaszként erre: 6. - K-né Zsóka)
ápr. 3. 18:47
Pont ez jutott eszembe.
ápr. 3. 18:19
Van fogalmad arról, hogy milyen terhet raksz a kislányodra? Ne ő cipelje már a te problémáidat. Állj már talpra! Gyereked van, tartozol neki egy kiegyensúlyozott, boldog otthonnal. Nagyon szomorú, hogy egy férfi mindennél fontosabb tud lenni.
5. alinka01 (válaszként erre: 3. - Enissa)
ápr. 3. 16:23

Igen, én is úgy gondolom, hogy 3 év már elég hosszú idő. Nem szabad többet áldozni az életéből erre a kilátástalan, már nem is kapcsolatra!

És nagyon igaz, a férj játszmázik, taktikázik! Reméli, hogy talál egy új feleségnek valót, de ha nem sikerül, majd kegyeskedik visszamenni... A feleség meg várjon, amíg ő eldönti. Egy p.cs, már elnézést.

ápr. 3. 16:09
3 év nagy idő. Vegyél egy nagy levegőt, rázd meg magad és kezdj új életet. Nyiss az emberek felé. Ne ragadj bele, ne tedd magad tönkre még a gyereked apja, a férjed miatt se. Nem ér annyit. Megbetegithed a gyász, a stressz, a szomorúság. Megcsalt, elhagyott. Legyen tartásod és büszkeséged. Neki nem kellettél. Te miért ragaszkodsz hozzá? Meggyászoltad, elsirattad. Emelt fővel lépj tovább és vigyázz a gyerekedre és magadra is.
ápr. 3. 15:42

Amit érzek abból, amit írtál, az az, hogy nagyon mélyen érzel, hűséges vagy, és nem adtad fel a reményt éveken át. Az, hogy most így érzed magad, nem azt jelenti, hogy örökre így maradsz. És nem kell most rögtön bármit is tenned,csak engedd meg magadnak, hogy azt érezd, amit érzel, anélkül, hogy magadat hibáztatnád érte.

Nem mondom, hogy könnyű továbblépni, és azt sem, hogy most azonnal kell. De talán egyszer eljön az a nap, amikor már nem akarsz ennyi fájdalmat cipelni magaddal. Amikor azt fogod érezni, Istenem, de buta voltam, hogy miatta voltam elkeseredett, amikor a gyerekemmel kellett volna vidámkodnom, nyitni és nem zárni az emberek felé. Ha majd eljön, az a döntés a tiéd lesz, és senki nem tudja megmondani kívülről, hogy mit kéne érezned, vagy tenned. Csakis magadra és a gyermekedre figyelj! Ha te boldogabb leszel, az a kislányodnak is jobb lesz.

Sok erőt kívánok Neked!!!

Lehetőleg ne engedd, hogy a volt férjed játssza veled, a húzd meg, ereszd el játékot, mert így sosem tudsz túllépni rajta, viszont az életed meg nagyon rövid a játszmázásokhoz, ha most nem is gondolod még így. A fórumokon is sok a megkeseredett egyedülálló nő. Tedd magad a legmagasabb polcra, szeresd magad annyira.

2. Tündike40 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 3. 15:40
Szia,sajnálom nem könnyű helyzet. Ha mégis szeretnél beszélgetni írj priviben. Tündi vagyok,mindjárt 46. éves. Kitartást!
ápr. 3. 15:25
Évek óta tengődöm, papíron még házas vagyok de 3 éve külön élünk a férjemmel.Ő megcsalt ezért lett vége. Azóta neki volt egy 1,5 éves kapcsolata de már annak is vége van. Jelenleg egyedül él ő is.Voltak jobb időszakaink ,amikor közösen programoztunk a gyermekünkkel de az utóbbi hónapokban nagyon eltávolodott megint. Én végig reménykedtem ezidő alatt, h lehetünk még egy család, amiben ő is adta alám a lovat....Ő is szeretné megpróbálni, adjak még időt még ne váljunk el stb....de érzem h nem akar már.Nagyon sokat szenvedek ezekben az években...teljesen megvagyok törve mentálisan. Nekem csak a kislányom van akibe kapaszkodok ....de sokszor úgy érzem, ha ő nem lenne már inkább nem is élnék....Mikor az apjával van én egyedül vagyok mindig....otthon...teljesen begubózatm..Önbizalmam 0, félek az emberektől, mintha így akarnám magamat megóvni az újabb csalódástól. Nekem a férjem volt az első és a mindenem .....nem tudok nyitni más felé..Annyira beleragadtam ebbe...Pszicholóshoz jártam 1,5 évet de semmit nem javultam....mert valahogy magamban elkönyveltem h nekem vagy ő vagy senki..Annyira idegesítem magamat emiatt sőt utálom.....hogy miért vagyok ilyen hülye.Nincsenk barátaim, mindig is nehezen nyiltam meg másoknak.Igazából csak jól esett kiírni....

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook