Ha megfelelsz a megadott feltételeknek, akkor a felújítás 50 %-át, maximum 3 millió forintot utólag visszakapsz.
Tehát neked kell megelőlegezned, egy csomó feltételnek megfelelned (pl. a számlákban nézik az anyag és munkadíj arányát is) és majd utólag megkapod. Vagy nem.
Szerintem ahol ez szokás, leginkabb ismerős, rokon, családtag az iparos, aki dolgozik. Mondhatni baráti áron. Ismeretlen vállalkozóval számla nélkül valóban nem szabad.
Ezt is úgy adják, hogy hitelt is kell felvenni. Ha jól gondolom, akkor a törlesztés lesz támogatott, azaz olyat nem csinálnak, hogy adnak 3 milliót, hogy te felújíts valamit, hanem rákényszerítenek egy hitelre is, akkor is ha arra nincs szükséged.
Én csak azt tudom, hogy a barátunk, aki a szomszéd falu polgármestere, nem engedte, hogy a szülei belevágjanak. Azt mondta, elég sok a buktató és a végén nem biztos, hogy jól jön ki az ember.
Vagy ne kérjek számlát és olcsóbban kavarás nélkül kijövök az egész felújítás, építésből?
ha nem kérnek számlát a szakitól, akkor sokkal olcsóbb, mint hogy támogatásért esedeznek és reménykednek, hogy talán valamikor visszakapnak belőle valamennyit?
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.