Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Vidéki otthonfelújítási program, érdemes belefogni? fórum

Vidéki otthonfelújítási program, érdemes belefogni? (beszélgetés)

7. Channa* (válaszként erre: 6. - Asztanaviszta)
tegnap 10:08

Nem néztem utána a feltételeknek.

Volt egy szintén felújításos támogatás, ahol kötelező volt a hitelfelvétel, ezért gondoltam, hogy ennél is.

6. asztanaviszta (válaszként erre: 4. - Channa*)
tegnap 09:20

Nem kötelező a hitelfelvétel.

Ha megfelelsz a megadott feltételeknek, akkor a felújítás 50 %-át, maximum 3 millió forintot utólag visszakapsz.

Tehát neked kell megelőlegezned, egy csomó feltételnek megfelelned (pl. a számlákban nézik az anyag és munkadíj arányát is) és majd utólag megkapod. Vagy nem.

5. globus (válaszként erre: 3. - Aileron44)
tegnap 08:56
Szerintem ahol ez szokás, leginkabb ismerős, rokon, családtag az iparos, aki dolgozik. Mondhatni baráti áron. Ismeretlen vállalkozóval számla nélkül valóban nem szabad.
tegnap 08:53
Ezt is úgy adják, hogy hitelt is kell felvenni. Ha jól gondolom, akkor a törlesztés lesz támogatott, azaz olyat nem csinálnak, hogy adnak 3 milliót, hogy te felújíts valamit, hanem rákényszerítenek egy hitelre is, akkor is ha arra nincs szükséged.
3. aileron44 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 17:06
Én biztos nem csináltatnám számla nélkül, de az Én vagyok!
tegnapelőtt 11:40
Én csak azt tudom, hogy a barátunk, aki a szomszéd falu polgármestere, nem engedte, hogy a szülei belevágjanak. Azt mondta, elég sok a buktató és a végén nem biztos, hogy jól jön ki az ember.
tegnapelőtt 10:51

Vagy ne kérjek számlát és olcsóbban kavarás nélkül kijövök az egész felújítás, építésből?

ha nem kérnek számlát a szakitól, akkor sokkal olcsóbb, mint hogy támogatásért esedeznek és reménykednek, hogy talán valamikor visszakapnak belőle valamennyit?

Ti, hogy gondoljátok?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.