Ha nem keresem anyámat, az tényleg nagy hiba? (beszélgetés)
ma 06:04
en mindig arra gondolok, amikor azt mondjak nekem, hogy csak egy anyam van, hogy anyamnak is csak egy lanya van. en sokat kuzdottem azert, hogy szeressen es jol szeressen, nem tette. neki megsem mondja senki, hogy "a lanyodnak egyetlen gyerekkora volt es te tonkretetted".
17. lolita2112
ma 00:58
addig szeresd mig el,mert utolag mar keso lesz!mindenkinek van hibaja s nincs tokeletes ember ezt ne feledd!
16. _Berry_
ma 00:53
Gondolom nem 1x fordult elő, hogy nem voltál kész indulásra, hát bocs, de jogos, hogy kiborult. Ha meg azt írod, hogy kiállt melletted, elfogadott olyannak amilyen vagy, akkor valahogy nem igaz, hogy minden róla szólt. Abban sincs semmi negatív, hogy nem értett veled mindenben egyet, ez minden kapcsolatban előfordul. Lehet, hogy azért nem keres, mert elfogadta, hogy elmentél és apádat választottad, talán rosszul is esik neki azóta is. Szóval szerintem ha csak ennyi, amit leírtál, akkor itt lenne az ideje tisztázni a dolgokat, az majd eldönti a jövőt.
15. Ancsika4
ma 00:09
Majd,ha nem lesz,akkor már késő a sírjához járnod!!!
14. secret8 (válaszként erre: 13. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 23:39
Azért ez más világításba helyezi a dolgot. Írtad, hogy nem bántott. Írod, hogy mindig kiállt melletted, és elfogadott olyannak, amilyen vagy. Nem értett egyet veled mindenben? Na és..? Ideges volt, mert miattad majdnem elkésett reggelente? Érthető.
Lehet, hogy pont várja, hogy nyiss felé. Én a helyedben nem hanyagolnám el. Az alapján, amit leírtál, nem érdemli.
13. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 11. - Simple)
tegnap 23:17
Nem tudom érdemtelen e rá. Én szidtam őt másoknak és eljutott hozzá. Mindig kiállt mellettem de nem értett velem mindenben egyet, pl. elfogadta hogy a saját nememhez vonzódom de meg akarta magyarázni hogy tévedek, mert ő az ilyet észrevette volna. Sokat kiabált mert reggel nem voltam kész indulásra. Mert ő elkésik. Minden róla szólt, nekem nem hiányzik. Apámnál sokkal jobb, szabadabb lehetek.
12. globus (válaszként erre: 10. - Amaunet)
tegnap 22:14
Részletekben rejlik az igazság... megtudjuk, ha eljön az ideje. Hatásszünet.
11. simple (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 22:10
Dehogy hiba. Gondolom èrdemtelen rà, azèrt nem keresed. Megdolgozott èrte. Èn sem keresem az enyèmet èvtizedek òta. Azt sem tudom èl-e.
10. Amaunet (válaszként erre: 9. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 21:57
Azért valamit csak tudsz. 15 évig nevelt, gondoskodott rólad, együtt éltél vele. Te költöztél el 15 évesen? Hogyan? Hiszen akkor még nem voltál felnőtt.
9. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 6. - Enissa)
tegnap 21:25
Nem bántott. Csak nem tudom mi történik. Ő sem keres, màr. Nem tudom mit gondol. Lehet látni sem akar.
8. globus (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 20:54
Nem értem, 15 éves korodban költöztél el? Mi történt?
7. srcrss (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 20:54
Okkal nem kerested? Bántott? Akkor nem hiba. Vannak, akik nagyon szeretnek belepofázni mások életébe, mindig jobban tudják, hogy mi a helyes stb. Csak te és anyád tudjátok, hogy valójában mi történt, amiért megszakadt a kapcsolat, és nektek kell eldönteni, hogy kibékültök, vagy sem. Ne hagyd magad befolyásolni.
6. Enissa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 20:47
Miért nem keresed, az életedre tört?
5. Regin_a (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 20:44
Ezt nem hibának szokás nevezni, hanem valami másnak
A helyes választ majd 50-60év után tudod meg.
A lényeg, én megkeresném a helyedben
4. fenevigye (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 20:43
Szókimondó vagyok, szégyeld magad.
3. fenevigye (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 20:42
Igen, nagy hiba. Anyánk csak egy van, aki az életünket adja, az egyik legfontosabb dolog ezen a világon.
2. Hansika (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 20:37
Ez egyedül csak a Te döntésed.
tegnap 20:25
18 múltam és soha nem keresem anyámat. Közeleg az anyák napja és pár ember szerint illene keresnem őt, mert 15 évig ő nevelt. Én költöztem el tőle. Ti mit gondoltok? Ha nem keresem az tényleg nagy hiba?