Nyugdíjasok otthonfelújítási támogatása (beszélgetés)
4. Amaunet (válaszként erre: 1. - Lilibeth59)
ma 20:44
5000-es lakosság alatti településeken nem laknak milliomos nyugdíjasok. Igaz, hogy az átlagnyugdíjból meg lehet élni, de a folyamatos áremelkedések (főleg élelmiszer) az nyugdíjasok pénztárcáját is karcsúsitja.
Egy felújítás, korszerüsítés 6 millióból? Csak a tető elvisz belőle legalább 4-et + legyen egy fürdőszoba.
De legyen meg a pénzed, mert utólag finanszírozzák.
És hitel? Nyugdíjasnak? Majd fizetik az örökösök?
Már folyik a kampány. Olyan "mézesmadzag" féle. Jól hangzik, de ez a tehetősebb nyugdíjasoknak szól.
3. ,zumba
ma 20:43
90 milliárd ft/3 millió ft az csak 30ezer darab pályázat. Hogy lesz belőle több 100000 embernek lehetőség? Várjuk meg a részleteket.
2. Enissa (válaszként erre: 1. - Lilibeth59)
ma 20:11
Ez a vidéki otthonfelújítás?
Csak megütötte a fülem, és akkor arra gondoltam, hogy a lakás lesz a fedezet, ha nem tudja valaki a nyugdíjából kifizetni a részleteket?
1. Lilibeth59
ma 20:04
Sziasztok! Meg szeretném kérdezni, hogy van-e, vannak-e érdeklődők a nyugdíjasok otthonfelújítási támogatásaval kapcsolatban?
További ajánlott fórumok:
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást nyáron mikor kapjuk? Hallott már valaki róla mikor hordja a postás?
- Szerintetek jogos, hogy a közeljövőben felülvizsgálják a rokkant nyugdíjasokat?
- Miért szombaton vásárolnak a bevásárlókocsis nyugdíjasok?
- Mennyire segítenek be a nyugdíjas (vagy nem nyugdíjas), de még aktív szüleitek a gyermeke(i)tek mellett elvégzendő háztartási munkákba?
- Kaphat egy barátom valamilyen állami támogatást?
- Rokkant nyugdíjas vagyok, most szültem. Milyen támogatásokat igényelhetek?