Ha időt kértem, nekem kell majd keresnem? (beszélgetés)
Szia!
Ha időt kértél, akkor úgy vélem, hogy valaminek az átgondolásához kérted. Tehát, ha letelt az idő és jutottál valamire, akkor vedd fel a kapcsolatot a pároddal és beszéljétek át. Tudd meg, hogy neki van-e valami egyéb gondolata, észrevétele...stb. Utána tudtok dönteni arról, hogy folytatjátok-e és ha igen, akkor milyen irányba mentek.
Sok sikert!
Lehet hogy akarná, csak önző módon tenni nem nagyon akar érte. Magát a világ közepének gondolja: Itt vagyok, szeressetek!
Ez csak úgy jött, nem állítom hogy az ő párja biztos ilyen, de van ilyen is. :)
Van olyan amikor az ember csak azt akarja hagyják békén,,és kicsit leülepednek a dolgok.
Aztán lehet nyugodtan beszélni.
Így megértem az időkérést.
De te büntinek szántad,,és most elbizonytalanodtál.Okkal.
Neked kell keresni.
Channa cseppet sem volt támadó.
Ha belegondolok hogy valaki tőlem kér időt, megalázónak érezném. Én olyan megbeszélős típus vagyok. Kommunikációval több dolgot meg lehet oldani mint a csenddel. Te úgy érzed megbeszéltétek, szerintem meg nem eléggé. A megbeszélésnek az a lényege, hogy a végére mindenki megérti a másikat.
Nem tudom mi ez a támadó hangnem a részedről , mivel a részleteket nem tudod.
Honnan tudod pl hogy nem azért kértem időt, mert ő tett vagy nem tett valamit, amire nekem szükségem lett volna és ezt le is komunikáltam vele, csak nem történt változás.
Vele voltam a nehéz időszakában még ő nem volt ott mikor szükségem lett volna rá.
Ezzel szemben azt mondja nagyon szeret , épp csak a tetteken nem látszik.
Az idővel az az eredeti célom, hogy ha nem keressük egymást, talán felismeri milyen ha én sem vagyok ott neki.
Jó, lehet hogy sz@r taktika és totálisan hiábavaló és csalódni fogok, de szeretem annyira hogy egy ilyen időszak miatt ne küldjem azonnal a levesbe.
Persze, legyek én boldog ha még Ő méltóztatik szóba állni velem :)
Időt kértél a párodtól? Én már ezt sem értem, de biztos én vagyok öreg ehhez.
Ha valaki a párom, akkor nem kérek időt, hanem próbálom megoldani közösen a problémát.
Időt kérni másra kell. Ha tőlem a párom időt kérne, akkor kapna jó sokat. Soha többet nem lenne a párom.
És, hogy a kérdésedre is választ adjak: te keresd, és ha fontos neked, akkor örülj neki, ha még szóba áll veled...
Ha tőlem kérne a párom időt, az azt jelenti, ő a bizonytalan kettőnkben. Biztos, hogy nem keresném, amíg ő nem nyit újra.
Te kértél távolságot, te léptél hátra egyet, neked van átgondolni valód. Ha ő ebbe belement, ne várd azt is tőle, hogy ő szaladjon utánad. Igen, te keresd őt, akámire is jutottál a gondolataidban.
Egy /másfél hét időt kértem a páromtól , hogy kicsit átgondolhnassam a dolgokat. Mivel az utóbbi időben nagyon nem megy simán minden, viszont szeretjük egymást. Sok volt a gond, betegségek, munka stb.
Az idő letelte után szerintetek én keressem, vagy várjam meg amég ő keres?
További ajánlott fórumok:
- Mit tehetnék, lassan nem bírom cérnával, a párom mostanában nagyon sokat dolgozik. Kértem, hogy ne tegye, mert nekem is szükségem van rá!
- Érdemes-e keresnem az Anyámat?
- A pasival egyszer beszélgettem közösségi oldalon, felhozta, hogy majd találkozhatnánk, de azóta semmi. Érdemes keresnem szerintetek?
- Érdemes lenne ilyen esetben már más barátokat keresnem?Te mit tennél ilyenkor?
- NaturAqua reklám zenéjét keresném. Tud valaki segíteni?
- Kedden feladtak nekem egy csomagot, "postán maradónak" kértem. Mennyi idő még megkapom?