Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Ha időt kértem, nekem kell majd keresnem? fórum

Ha időt kértem, nekem kell majd keresnem? (beszélgetés)

24. kaktusz (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 01:46
Valamelyikőtöknek nem fontos ha billeg a kapcsolat. Nincs súly benne.
23. kaktusz (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 01:46
Az nem párkapcsolat ha bajban nincs összetartás.
ma 01:14
Aha, neked. Mond, hogy letelt az idő és mire jutottál.
21. Anyagi (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 20:24
Te keresd!!!
tegnap 14:11
Ha valaki időt kérne tőlem, akkor már nem akarna engem. Igy kapna időt rendesen.
19. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 16. - Bnedora)
tegnap 10:56
Azzal áltatom még magam, hogy észhez tér, de igazatok van , valószínűleg nincs értelme már
18. Oliva2023 (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 10:23
Beszélni könnyű, tenni nehéz. Ha mindenképpen futni akarsz vele még egy kört, akkor ülj le vele, mondd el neki, hogy úgy érzed, nincs igazán melletted és ez elbizonytalanít a jövőt illetően, hiszen az életben egy csomó helyzet van, amikor számítanunk kell a párunkra, majd mondd el, hogy konkrétan hogyan szeretnéd, hogy megtegye. Pár példával. Ha utána sem teszi meg, akkor keress mást. Nem érdemes úgy lenni valakivel, hogy mint egy óvodásnak el kell mondani mit csináljon, és még utána sem képes rá. Felnőtt emberként. Nem elég azt mondani, hogy szeretlek. Úgy kell szeretni a másikat, hogy az neki is jó legyen.
17. 55Judit (válaszként erre: 14. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 09:48
Tartok tőle, a vele való kapcsolat nem a te utad. Az időnk véges, és gyorsan telik. Én sürgősen megfontolnám kell-e ebbe a kapcsolatba több időt tennem. Ha jobban tetszik őlnöm.
16. bnedora (válaszként erre: 14. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 09:46
Akkor mi a kérdés? Miben reménykedsz?
tegnap 09:46

Szia!

Ha időt kértél, akkor úgy vélem, hogy valaminek az átgondolásához kérted. Tehát, ha letelt az idő és jutottál valamire, akkor vedd fel a kapcsolatot a pároddal és beszéljétek át. Tudd meg, hogy neki van-e valami egyéb gondolata, észrevétele...stb. Utána tudtok dönteni arról, hogy folytatjátok-e és ha igen, akkor milyen irányba mentek.

Sok sikert!

14. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 6. - 55Judit)
tegnap 09:31
Próbáltam megbeszélni, de lényegében lehetetlennek bizonyult.
13. Ágio8405 (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 09:20
Akkor nem te akarod átgondolni, csak taktikázik. Nem mérges kidobni mert félsz hogy ő hamar továbblépne. Viszont a problémán ez nem vàltoztat. Mivel te kértél időt neked kell keresni. De ha továbbra sem változik meg, el kell fogadnod hogy vagy beéred ennyivel vagy tovább lépsz és ádáz esélyt magadnak a boldogságra.
12. 55Judit (válaszként erre: 11. - Érdekes73)
tegnap 09:03
Én mindennel úgy vagyok, amíg nem érzem hogy biztosan szükségem van rá, addig nincs szükségem rá.😉
11. Érdekes73 (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 08:58
Akkor tele van vele a hócipőd. A kérdés az hogy jobb e neked nélküle.
10. 55Judit (válaszként erre: 9. - Bnedora)
tegnap 08:55

Lehet hogy akarná, csak önző módon tenni nem nagyon akar érte. Magát a világ közepének gondolja: Itt vagyok, szeressetek!

Ez csak úgy jött, nem állítom hogy az ő párja biztos ilyen, de van ilyen is. :)

9. bnedora (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 08:51
Szerintem, ha a párod, tett, vagy nem tett valamit, és te kértél időt, akkor neked kellene felé közeledned. Viszont, amennyiben az idő múlásával a párod nem kért elnézést, bocsánatot, akkor szerintem ő nem is akarja már a kapcsolatot veled. Azért egy próbát megér, keresd fel.
8. libikóka (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 08:47

Van olyan amikor az ember csak azt akarja hagyják békén,,és kicsit leülepednek a dolgok.

Aztán lehet nyugodtan beszélni.

Így megértem az időkérést.

De te büntinek szántad,,és most elbizonytalanodtál.Okkal.

Neked kell keresni.

tegnap 08:46
Egy kapcsolatban a tettek a legfontosabbak, ha nem lehet rá számítani, nincs ott, amikor szükséged van rá, akkor ott nincs miről beszélni, az nem egy jó kapcsolat, gondolkozni sem érdemes rajta. Pont ez az, ahol elválik, hogy valaki jó társ vagy nem, a könnyű, boldog időszakokban nyilván sima ügy a másik mellett lenni, de aki a nehéz időszakban nem támogat, az kuka. Szerintem a csalódást már most kezdd meg, hogy mielőbb túllegyél rajta, és találhass egy normális párt, aki nem csak azt mondja, hanem tényleg szeret. :-)
6. 55Judit (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 08:40

Channa cseppet sem volt támadó.

Ha belegondolok hogy valaki tőlem kér időt, megalázónak érezném. Én olyan megbeszélős típus vagyok. Kommunikációval több dolgot meg lehet oldani mint a csenddel. Te úgy érzed megbeszéltétek, szerintem meg nem eléggé. A megbeszélésnek az a lényege, hogy a végére mindenki megérti a másikat.

5. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 4. - Channa*)
tegnap 08:18

Nem tudom mi ez a támadó hangnem a részedről , mivel a részleteket nem tudod.

Honnan tudod pl hogy nem azért kértem időt, mert ő tett vagy nem tett valamit, amire nekem szükségem lett volna és ezt le is komunikáltam vele, csak nem történt változás.

Vele voltam a nehéz időszakában még ő nem volt ott mikor szükségem lett volna rá.

Ezzel szemben azt mondja nagyon szeret , épp csak a tetteken nem látszik.

Az idővel az az eredeti célom, hogy ha nem keressük egymást, talán felismeri milyen ha én sem vagyok ott neki.

Jó, lehet hogy sz@r taktika és totálisan hiábavaló és csalódni fogok, de szeretem annyira hogy egy ilyen időszak miatt ne küldjem azonnal a levesbe.

Persze, legyek én boldog ha még Ő méltóztatik szóba állni velem :)

tegnap 08:13

Időt kértél a párodtól? Én már ezt sem értem, de biztos én vagyok öreg ehhez.

Ha valaki a párom, akkor nem kérek időt, hanem próbálom megoldani közösen a problémát.

Időt kérni másra kell. Ha tőlem a párom időt kérne, akkor kapna jó sokat. Soha többet nem lenne a párom.

És, hogy a kérdésedre is választ adjak: te keresd, és ha fontos neked, akkor örülj neki, ha még szóba áll veled...

tegnap 08:12
Ha tőlem kérne időt valaki, akkor a letelte után már valószínű hiába keresne, de hogy én nem keresném az fix. De szerintem is keresd te mindenképp, remélhetőleg ő másképp gondolkodik mint én.
2. secret8 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 07:45

Ha tőlem kérne a párom időt, az azt jelenti, ő a bizonytalan kettőnkben. Biztos, hogy nem keresném, amíg ő nem nyit újra.

Te kértél távolságot, te léptél hátra egyet, neked van átgondolni valód. Ha ő ebbe belement, ne várd azt is tőle, hogy ő szaladjon utánad. Igen, te keresd őt, akámire is jutottál a gondolataidban.

tegnap 07:32

Egy /másfél hét időt kértem a páromtól , hogy kicsit átgondolhnassam a dolgokat. Mivel az utóbbi időben nagyon nem megy simán minden, viszont szeretjük egymást. Sok volt a gond, betegségek, munka stb.

Az idő letelte után szerintetek én keressem, vagy várjam meg amég ő keres?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook