Kedden feladtak nekem egy csomagot, "postán maradónak" kértem. Mennyi idő még megkapom? (tudásbázis kérdés)
Ha jól tudom, ez úgy működik, hogy a te postai körzeted elosztó-irodájába kell bemenned érdeklődni. Nem árt, ha tudod a feladás számát.
Elvileg akár öt napot is szédeleghet, pihizhet itt-ott a csomi, az még belefér. Ha hétfőn szólnak(de nem fognak),hogy mehetsz érte, akkor sem lehet reklamálni. Illetve azt lehet, csak nincs értelme.
Ajánlottként feladtam 1 kis csomagot délelőtt 10 előtt, másnap ott volt. ( Baranyából Veszprém megyébe )
Érdeklődni kell a póstán, főleg ha ott maradós..
Igen, oda.
Este majd elküldi a feladószelvény számát
Szerintem menj be és kerestesd meg. Ha ott vagy, inkább fognak intézkedni, mint telefonon.
A feladó biztos arra a postára küldte, ahova kérted?
Ma még megkaphatod.
Ha a feladó és közted ott van Budapest, akkor 2 nap, ha nincs, akkor 1 nap.
Tegnap és ma is felhívtam a postát, de azt mondták nincs a részemre semmi..
A Posta oldalán meg az szerepel, már másnapra mgkapja..
További ajánlott fórumok:
- Hanyadik terhességi hétben érdemes elkezdeni előkészíteni a csomagot, amit majd magammal viszek szülni, ha itt az ideje?
- Ha a férjem nevét felveszem és a születési nevemet nem tartom meg akkor is megkapom az örökségemet apám után?
- Ha simán adtak pénteken (22.-en) fel nekem csomagot, az mikor érhet oda hozzám?
- Rendelnétek ilyen helyzetben csomagot?
- Feladtam egy csomagot, már megkaptam az érte járó pénzt, de a postán elkeveredett, mit tehetnék?
- Szalvétatechnikához milyen "kezdő csomagot" érdemes vásárolni?