Telekom tud úgy bekötést, hogy a padlásra nem tud feljutni? (tudásbázis)
9. kaktusz (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 01:44
Valahol a keretbe fúrnak egy lyukat ha nincs, azon keresztül húzzák be az utcáról a koaxot. Kérjetek hosszabbat ha esetleg megtörik a vége és blankolni (vágni, csípni) kell. Legyen helye az összetekert kábelnek.
8. kaktusz (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 01:40
Ablakon keresztül sok esetben simán megoldják!
7. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 6. - Amaunet)
tegnap 16:46
Van szolgáltatásom de így vettem a házat, a TV felett jön egy kettős vezeték a fiam szobájába semmi mert 2 TV van-lesz. Azt mondta az ügyintéző mindenre is képesek :) Hát reméljük.
6. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 16:41
Eddig nem volt ilyen szolgáltatásod?
Ha igen, annak a nyomvonalán fogják bekötni.
5. Enissa (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 16:37
Igazán nincs mit! Élvezd a szolgáltatást. Nekem is ők szolgáltatják. Nekem muszájból, mert több kábel nem fér a vezetékbe.
Mostanában, nincs is sok baj már velük.
4. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Enissa)
tegnap 16:31
Most beszéltem a szomszéddal, neki behozták ablakon keresztül :) Köszönöm szépen azért a tanácsod!
3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Enissa)
tegnap 16:20
Társas ház csütörtökön jönnek felmérni és bekötni, viszont nincs padlásfeljáróm. Saját ház, nem műemlék. Remélem sikerül valahogy megoldaniuk, mert így fele annyi lenne a számlám, mint amit most fizetek.
2. Enissa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 16:12
Ezt csakis tőlük tudod megkérdezni.
Az sem mindegy saját ház,vagy társas, netán műemlék.
Egyeztess velük.
tegnap 16:04
Kaptam ma egy jó ajánlatot a telekomtól, internet és tv szolgáltatással. Viszont nem lehet felmenni a padlásra így nem tudom be tudják-e kötni? Esteleg ablakon keresztül? Vagy hogyan tudnák kivitelezni?
További ajánlott fórumok:
- A gázfűtés bekötése mennyibe kerülne?
- T-home, mennyi idő alatt történik meg a bekötése? Tv+net+tel érdekelne, tudja valaki?
- Adategyeztetésnél a Telekom online miért írja, hogy nem egyező adatok?
- Villanyszerelés padlás nélkül
- Telekom ügyfélszolgálat chat bezár elköszönés nélkül
- A Balatonon milyen hűségidő nélküli kábeltévé bekötési lehetőség van szezonra?