Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Semerre sem tartó kapcsolat fórum

Semerre sem tartó kapcsolat (beszélgetés)

8. Érdekes73 (válaszként erre: 7. - Channa*)
ma 10:24
Valahogy így nem olyan bonyolultak a ffiak az egyszerű /konkrét kérdéseket értik meg.
7. Channa* (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
ma 08:17

Ez nekem olyan taktikázós.

Miért pont jó messzire?

Azt is gondolhatja, hogy azért költözöl jó messzire, mert nem akarod, hogy elérjen.

Tehát, én teljesen máshogy tenném, ha érdekelne.

A konkrétumokat szeretem, azaz nem ködösítenék, hanem direkt rákérdeznék dolgokra.

Pl. szabadságra mikor menjek? Megyünk nyaralni? Gyerekekkel vagy nélkülük? Összeköltözünk? Stb.

6. Amaunet (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
ma 07:43

Akkor tedd fel határozottan, konkrétan a kérdést, hogy tervez-e valamit veled kapcsolatban.

Az idő halad.

Ha költözöl, lehet úgy gondolja, hogy míg vagy jó, de nem fog belőle különösebb érzelmi katarzist kiváltani, ha elmész.

5. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 3. - Amaunet)
ma 06:44
Volt ilyen. Konkrét tervem a költözés. Ha őt nem izgatja, jó messzire. Kicsit szokott rá reagálni, mintha zavarná, de pontos mondatok nem hangzanak el. (Pl. semmi ilyen: "Nem akarom, hogy elmenj, veled szeretnék lenni, megoldjuk együtt." Valami ilyesmi lenne jó.)
ma 06:42
Korábbi kapcsolata miatt ilyen. Nehezen változik. Jó neki a "langyos víz"
3. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 06:41

Beszélgess neki a terveidről! Olyan tervekről, amiben ő nincs benne.

Ha nem jön rá magától, akkor kérdezz rá konkrétan, hogy neki vannak-e!

2. libikóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 05:43

Annyi minden lehet.

Nem voltam ilyen helyzetben,,mégis kicsit ellehet képzelni.

Talán óvatos,gondolhatja,hogy neki egy laza kapcsolat felel meg jobban. Nem akar bonyodalmakat,,ebbe sok minden belefér,,ha jobban összejönnél a gyerekekkel talán komplikációkat okozna,,az ex oldaláról.

Simán lehet ,hogy lassú víz típus:)

Vagy egyszerűen ilyen,,mármint alapból ilyen rendes,helyeske,,de kicsit unalmas,passzív .

A variációk száma végtelen.

Talán csak beszélgetnék (nem tanácsot kérnék)... Lassan egy éve vagyok kapcsolatban egy nagyon helyes, rendes elvált úriemberrel. Valahogy azt érzem, nincs az egésznek jövőképe, megrekedtünk egy ponton: pontosan megvannak a találkozások időpontjai- nem sok, de mondjuk elég, mert sok a dolgunk, gyerekeink vannak stb. De igazán nem csinálunk együtt sok mindent. Nagyon ritkán van olyan program, ahol elmegyünk valahova, azt jellemzően én kezdeményezem, szervezem. bár ezzel nem is lenne baj. De valahogy soha nem hangzik el olyasmi, hogy "majd együtt a nyáron..." vagy "majd ha együtt jövőre..." . Ha nyaralásról van szó, azt is csak ő és a gyerekei nevében említi, mi nem vagyunk benne. A gyerekeit ismerem, szoktam átmenni, de valahogy semmi kapcsolatot nem tudok kialakítani velük, pedig aranyosak, udvariasak. Tudom, hogy ez úgy hangzik, hogy a kákán is csomót keresek. Neki nem is említem, de mégis hiányzik a tűz, az érzelmi magasság, a tervek. Amúgy jól érzem vele magamat, csak nem tudom, fog-e ez alakulni, ha nagyon lassan is mélyebb állapotúra. Csak elmélkedem.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook