Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Miért fáj ennyire, ha figyelmen kívül hagynak? fórum

Miért fáj ennyire, ha figyelmen kívül hagynak? (beszélgetés)

ma 12:41
Sajnos mindig vannak ilyen emberek, elnyomnak, nem vesznek figyelembe, nem tisztelnek, csak az ego. Forditsd magad javára, figyelj, analizálj
7. Érdekes73 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 10:11
Neked fontosak ők ?
6. globus (válaszként erre: 3. - Srcrss)
ma 09:32
Nekem is ez volt az első gondolatom. Ha már egy ember van a csoportban, akit barátomnak mondhatok, nem érzem magam kirekesztve, mert hozzá bármikor szólhatok. Minden társaságban vannak bizonyos típusú hangadók, akik szeretnek "uralkodni", hallatni hangjukat. Nem biztos, hogy nekik vannak barátaik, csak szereplési vágyuk.
ma 08:36
Lehet, hogy túl halkan beszélsz, feszengsz stb. A bizonytalan embereket gyakran figyelmen kívül hagyják. De az is lehet, hogy egyáltalán nem illesz közéjük.
ma 08:33
Nem vagy túl mulya?
3. srcrss (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 08:21
Keress másik társaságot. Vagy előbb legjobb barátot, majd bővítsd a kört.
2. libikóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 08:13

Ha figyelmen kívül hagynak,használd ki.

Te figyelj,,mit ,hogyan csinálnak mások ,hogy rájuk figyelnek.Hasznosítsd a "láthatatlanságot:)

Ami pozitív hogy van társaságod,,persze ez most nem egy túl jó társaság ,,de alakulhat.

Ha társaságban beszélgetünk, egy csomószor előfordul, hogy amit én mondok, azon csak átugranak a többiek, nem regálnak, mintha nem is mondtam volna semmit vagy mintha egyáltalán még ott se lennék. Nagyon fáj. Érzem, hogy a lista legalján vagyok a csoportban és nem tudok ezen változtatni. A lelkemben legbelül, mintha fizikai fájdalmat éreznék amiatt, hogy nem tudok tartozni sehova, nem kötődik hozzám senki, nem szeret meg soha senki, levegő vagyok az emberek számára vagy még annyi sem, mert az fontos a túléléshez, én meg nem.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook