Igen megvan,,csak eszembe jutott ,hogy nem sumetrolimot hanem a "másikat" kaptam terhesség alatt,,igazából meg sem fordult a fejembe hogy ezek még léteznek.
Egyébként én ha nagyon kell szednem antibiotikumot, akkor a sumetrolimut szoktam kérni, mert attól nem sok bajom van. Azt szokták mondani, hogy azzal tovább tart a gyógyulás, mert kevesebb benne a hatóanyag.
Ha úgy vagyok, akkor pedig a doxycicilint.
A többi korszerű, amit manapság felírnak, nagyon rosszul vagyok.
Én értem hogy nem tudtok segíteni. Viszont azért tettem fel a kérdést,ugyanis beszéltem az orvossal. Felhívtam miután ki akartam válltani és a patikában is felhívták a figyelmet beszéljek az orvossal. Elmondtam neki az egészet és kérdeztem biztosan lehet e szedni. Majd kiakadt rám hogy még én megkérdőjelezem a tudását hogy miért járok hozzá ha nem bízok benne. Nyilván így nem szívesen járok hozzá és tanácsot sem kérnék tőle ezek után. Időpontom van másik orvoshoz 20-ra csak még soknak tűnik így ez az idő. Ezért gondoltam segítséget kérek hátha más is van aki szedte várandóság alatt,vagy egyáltalán írtak e fel másnak is, mert nem találtam róla semmi információt azon kívül hogy ellenjavallat.
A Sumetrolimot már szinte egyik orvos sem írja fel, főleg nem terhesnek. Vannak korszerűbb gyógyszerek is. Keress fel másik orvost és beszéld meg azzal.
Sziasztok! Streptoccocusom van, jelenleg a 32 hétben járok. Korábban kezelve lett Augmentinnel de sajnos nem segített. Meg még plusz jött rá E coli baktérium is. Az orvos most Sumetrolimot írt fel,amit elvileg nem is lehetne szedni terhesség alatt. Ki akartam váltani de a patikában is felhívták erre a figyelmet így megijedtem. Volt aki szedett várandósság alatt? Lett bármilyen probléma belőle? Félek elkezdeni de a fertőzésektől is félek