Elképzelhető, hogy terhesség alatt az Elevit szedése fokozza a hányingert? (tudásbázis)
Sziasztok!
Én a terhességem alatt(onnantól, hogy megtudtam babát várok) végig szedtem az Elevitet. Sokan lebeszéltek-illetve akartak róla. Nem voltak rosszulléteim, nem voltam beteg, a baba szépen fejlődött, és nem lett óriási túlsúlyos gyerek. A kisfiam azóta 5 és 1/2 hónapos, és mindketten azóta is egészségesek vagyunk. Emellett szedtem magnéziumot, és Tovitát kalcium pótlásra. Én ajánlom saját tapasztalatból, de mindenki maga döntse el, hoyg ki számára a legfontosabb. Nekem a fiam volt, van és lesz.
Elevittöl én csak 3-szor annyit ettem,mint egyébként,és mindegy volt mit,csak ehessek.
Talàn igy alakult ki néha hànyinger.
Mindenesetre én nem hagytam ki,nem vàltottam le.
Sziasztok!
Én már a terhességem előtt hosszú ideig szedtem az Elevitet, és nekem nem hogy nem okozott hányingert, hányást, hanem teljesen jól volt a gyomrom az egész várandósság alatt, és szinte teljesen biztosra veszem, hogy azért, mert rendszeresen vettem be. Bár nekem az orvosom azt javasolta, hogy csak 3-4 naponta szedjem be. Próbáld ki, hátha úgy jobb, ha nem mindennap szeded be.
Én a 14. héten vagyok. Még most is hányok, meg sokszor van hasmenésem is.
Érdekes módon ha tejet iszok akkor megmarad bennem az ennivaló.
Én az első babámnál elevitet szedtem. Igazából csak annyi bajom volt vele, hogy zabáltam tőle és székrekedést okozott. Hányingerem egyszer sem volt.
Most gravidát szedek, attól sincs hányingerem, és zabálok megen, a szorulás is előjött úgy veszem észre (bár a terhesség előtt is szorulásos voltam, de ez kicsit fokozza ezt sajnos).
Kipróbálom a hipp natalt, hátha attól nem fogok ennyit enni, mert a kilók csak úgy röppennek felfelé, pedig még nagyon az elején járok a terhességnek.
Mindenki mást bír jobban.
én a gravidát hánytam ki, aztán váltottam elevitre, nekem bejött. Se szorulás, se hányás, semmi.
Próbálj mást. Materna, Gravida, Eurovit, Femibion. Annyiféle van már.
Szerintem is arról van szó, hogy ha nem szedte volna akkor is ugyanúgy lett volna.
Az Elevit csak vitamin és ásványi anyag, badarság, hogy ez ilyet okozna.
Én a fiammal Elevitet szedtem 7 éve és semmi gondom nem volt!!!
A második terhességemnél viszont nem tudtam tőle aludni és szorulást okozott!!!
Lehet terhessége válogatja?
Az Elevit nem okoz hányingert, hányást.
Lehet, hogy akkor is lenne, ha nem szednéd.
Én a 3. babámat szülöm 2-3 hét múlva, mindhárom terhességem elején szedtem félidőig - no hányinger.
De nekem amúgy sem volt soha semmi rosszullétem, mg csak egy kis émelygés sem...
Szerintem lehet.
12.hétben vagyok Elevitet szedek és minden reggel hányok.
Ma nem vettem be,jobb volt.
De ez csak az én tapasztalatom.
A tájékoztató szerint csökkenti..
Én nem tudtam tőle aludni
További ajánlott fórumok:
- Mi használ terhességi hányinger ellen?
- Lányok, van köztetek olyan, aki megúszta émelygés, hányinger nélkül a terhességet?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Mit lehet használni terhességi hányinger ellen?
- Tud valaki valami tuti módszert a terhességi hányingerre rosszullétre?
- Bármit eszek rögtön hányingerem van, terhesség kizárva, szerintetek mitől lehet?