A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger? (tudásbázis kérdés)
Ja, igen, nekem kb. hathetesen kezdődött a hányinger az első gyermekemnél is, aztán úgy emlékszem, hogy kb a 3. hónap táján el is múlt. Továbbra is fennmaradt azonban a rettenetesen sok gyomorsav, és ez is időnként hányinger formájában jelentkezett. Ilyenkor bekaptam egy -két renéét, és akkor így megúsztam anno a hányást.
A második babánál viszont iszonyú erős hányingerem van, hányni nem hányok, de lehet, hogy időnként jobb lenne.
A létező összes alternatív praktikát kipróbáltam, semmi sem bizonyult hatékonynak. Most napi 3*1 tabletta Deadalonnál tartok, ha ez sem hoz enyhülést akkor már végképp nem tudom mihez lenne érdemes folyamodni. A gyógyszertől viszont tény, hogy egész nap alvajáróként közlekedek a lakásban.
Sziasztok !
Nekem az 5. és a 6. hét között kezdődött a hányingerem, de igen erősen.
Sziasztok!
A fogantatás után egy héttel ha hányingerem van az lehet a babától?
Nekem kb. fogantatás követő 3hét volt,szóval kb öt hetesen kezdődött és ki is tartott egészen 20-21hetes koromig az erős állandó hányás:
MÁsodszor később jelentkezett,de 21-22hétig elhúzodott:(
szia!
Nekem az első terhességemnél semmi hányinger nem volt. Nagyon jól voltam. Igaz a 8. héten elvetéltem.
Most újra pozitív a teszt. Igaz mégcsak a 2.hét környékén lehetek. De egyre erősödő rosszullét, hányingerem van.
Az orvosok nem mondtak neked semmit, h miért voltál jól az 1ik és miért rosszúl a másiknál?
köszönöm a gyors reagálást.
megírom ha valami oldalra eljutok jobbra/v. balra :-)
Én a 8.héttől hánytam a 6.hónapig..
Minden reggel és sokszor este is. Borzalmas volt.
Azt hittem, hogy soha nem lesz vége. Elköltöztünk és nem hánytam többet.
Szerintem még mind a két variáció lehetséges, az is hogy babás vagy, de az is hogy csak a gyógyszer ürül ki ilyen drasztikusan. Nekem egyik fogi letétel után sem jött meg időben.
Ha hétvégén még nem mutatott semmit a teszt, és még mindig nincs semmi más akkor talán érdemes lenne még egy tesztet csinálni esetleg másik fajtát.
sziasztok, lenne egy kérdésem
én a múlt hónapban hagytam abba a fgátló szedését és hát a mensim ugye csúszik már lassan több napja (24-e körül kénne). A hasam/méhem helyesebben mindkét oldalon görcsöl olyan mintha megjönne minden pillanatban.
hányinger nemigazán, kávét kávéval akarok inni és a szagok se zavarnak. a lilly teszt vasárnap nem mutatott ki semmit .
olvastam hogy mások is görcsöltek lehet hogy baba lett belőle. A központi időben megvolt az a nyúlós nyálkás rész ami a peteérést sejtetti.
vagy csak a hülye gyógyszer miatt késik amit már nem szedek.
valaki más is görcsölt igy???
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig
- Mi használ terhességi hányinger ellen?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- Terhesség korai tünetek!? Kinek jelentkeztek nagyon korán?
- Lányok, van köztetek olyan, aki megúszta émelygés, hányinger nélkül a terhességet?
- Az émelygés és a hányinger csak a mensi elmaradása után jelentkezik terhesség esetén?