Nem bírok kinyitni egy üveg sört (beszélgetés)
32. fokhagyma (válaszként erre: 29. - Gigi>)
tegnap 21:38
Biztos, hogy az. FI játszott egy kicsit.
31. Leoborta
tegnap 21:15
2balkéz
30. Leoborta
tegnap 21:14
ajtófélfa zárnyelv lyuka
29. gigi>
tegnap 20:31
Szerintem kamu sztori😅
28. ~ Luna ~
tegnap 19:24
Most eszembe jutott, hogy 20 éve a konzervet is kinyitottam mindenféle eszköz nélkül 🥲
tegnap 19:13
Azért kösz mindenkinek aki segíteni próbált
tegnap 19:13
Na, megoldódott. Volt itthon nyitó, csak azt hittem nincs. Most már hazaért a család, megmutatták hol van. Azt rajtam röhögnek.😄
25. Kacsahercegno (válaszként erre: 23. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 18:50
Ő legalább kinyitotta. 😂 Ennyire nem unatkozhatsz...
24. Lady Lavender (válaszként erre: 14. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 18:23
Egy fizika fifikáira fittyet hányó vígjátékba el is menne egy röpke jelenetnek ez az elkeseredett küzdelem.
23. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 20. - Bozsu55)
tegnap 18:18
Nem. Eddig dobozost. Az könnyen megy. De még így is több eszem van mint a kollégámnak, aki a fogával nyitotta ki, és le is pattant a fogának a sarka.
22. smaragdzöld 🐉
tegnap 18:04
Na kérem, itt van a vasárnapi limonádé. Sör helyett...
Lehet ízlelgetni a limonádét. Már annyira hiányzott egy ilyen téma! Ja, nekem mondjuk nem, de azért eggyel mégiscsak illik szaporítani a hozzászólások számát. Megtettem. ✅
21. globus (válaszként erre: 14. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 17:32
Ajtófélfához csapdostad? Miért?
Van az a zárnyelv rés. Oda beilleszted az üveg száját és azzal feszíted a kupakot. Jesszusom.
20. bozsu55 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 17:08
Eddig kocsmába ittál csak? Mivel azt írtad ilyen nem történt még. Vagy most kezdtél el inni? Mindegy is, anyámasszony katonája vagy.
19. Kacsahercegno (válaszként erre: 14. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 16:55
😂😂 Mit olvastam jesszus... Menj ki a helyi mindenes boltba aztán vegyél egy nyitót, ne haragudj de ennyit vergődni egy üveg sör miatt te jó isten..... :D
18. srcrss (válaszként erre: 14. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 16:50
Vannak olyan pici szilánkok, hogy észre sem veszed őket. Remélem, viccnek szántad. Mindegy. Ha nem tudod kinyitni, ne igyál. Nem puhányoknak való. 🤣
17. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 15. - Brandy85)
tegnap 16:48
Az jó ötlet, de mivel. Kemény a teteje
16. brandy85 (válaszként erre: 15. - Brandy85)
tegnap 16:48
Vagy csavaros. A heinekken ilyen becsapós.🤣
15. brandy85
tegnap 16:47
Lukaszd ki a tetejét.
tegnap 16:44
A szilánkokat kikerültem volna. De mindegy, 4 m mégis túl magas, és esélyes hogy mellé ejtem. Úgyhogy 1 m magasból dobtam, nem tört el, csak meglazult a kupak, és szívárog, aztán abbamar mindig. Úgyhogy inkább az ajtó félfához csapdostam, de úgyis csak habzott a teteje, 1-2 ml kicsöpögött a pohárba, aztán elapadt. A kupak természetesen még mindig rajta. A bútorokat összekarcoltam, de nem jött le. A kés meg nem elég erős ahhoz hogy alámenjen, meg ahoz se hogy lefejezze az üveget. Pedig ajándékba kaptam, de hamarabb kinyitnám ha pinkóddal nyílna. Én nem tudom ki gyártotta le ilyenre, de nagy kihívás. Nem bírom kiegyenesíteni az újaim, össze karistoltam a bútorokat, össze saraztam a kertbe a lábost, azért hogy a habjából kóstolhassak 1 kortyot. Ja és a másik csattanót nem mondam, a rózsabokorba volt rejtve. Kaptam egy sms-t hogy ott vár egy meglepi. Össsze szúrta a kezem, már ott összeszedtem sérüléseket. És volt még egy ajándék állítólag ott, de az nincs meg. Valószínű ellopták, mert ez a kerítésen kívül van. Hát, így jártam.
13. srcrss (válaszként erre: 11. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 15:53
Üvegszilánkkal szereted?
12. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 15:48
Igyál vizet a csapból!
11. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 5. - Kacsahercegno)
tegnap 15:45
A lábosba összetörik, és kifolyik
10. apeeng
tegnap 15:13
Ha majd tényleg szomjas leszel, akkor kinyitod.
9. Kacsahercegno (válaszként erre: 8. - Imisz)
tegnap 15:11
Csak lehet nyomot hagy az asztalon, szóval ne a nagymama intarziaberakásos kredencén csináld, vagy rakj alá még valamit 😅
8. Imisz
tegnap 15:08
Asztal tetejébe felülről beakasztod a korona szélét és a tenyered szélével ráütsz Közben a másik kezeddel az üveget tartod/húzod lefelé.
7. barai
tegnap 15:00
Az ajtózár másik fele? Attól jobb nyitó nincs is!
6. globus (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 15:00
Az ajtónál is lehet, ami olyan zárnyelves. Abban a résben.
5. Kacsahercegno (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 14:59
4 méter magasról ledobod egy lábasba? Ott mi az elképzelés? :D Kulccsal, kanállal ki lehet nyitni, vagy akár... vehetsz egy sörnyitót?
4. fenevigye (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 14:56
Igyál pálinkát, olyan üvegből, ami már nyitva van.
3. srcrss (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 14:56
További ajánlott fórumok:
- A jobb szemhéjam bedagad, alig tudom kinyitni. Segítsetek!
- A számitógépen beszorult egy CD, bár szerintem nincs benne semmi de nem tudjuk kinyitni! Mit csináljak?
- Utazóágyat hogy kell kinyitni-összecsukni?
- Hányadikán kell kinyitni az adventi naptár első ablakát? Mikor kell meggyújtani az első gyertyát az adventi koszorún?
- A törpehörcsögöm 3 napja a bal szemét alig tudja kinyitni.Mi lehet a baj? Hogyan kezeljem?
- Valaki segítsen! Nem tudom kinyitni a járókánkat. Egyik oldala sem akar bekattanni. Van rá valami "jó fogás"?