Nem bírok kinyitni egy üveg sört (beszélgetés)
Már megint popsit csinálok a számból, mert azt gondoltam, hogy nem szaporítom tovább a hozzászólásokat. De most már mindegy. 🙂 Volt már ilyen; gondolom, még lesz is. Ezért nem ígérem meg, hogy több hozzászólásom nem lesz kamu témákhoz.
Értem én, hogy nem igazán van élet mostanában a Hoxán, és hiányoznak azok a fórumok, amik szórakoztatóak is, meg nem is annyira idétlenek, hogy már fájnak - talán ezért is született meg ez a fórum.
Mondjuk - így visszaolvasva - a 14. hsz azért mindent visz. És lám, igazam lett. Már tényleg készül a limonádé.
Hihetetlen, hogy valaki ezzel tölti az idejét, hogy ilyen sztorikat talál ki (mondjuk én meg azzal töltöm, hogy ezeket olvasgatom :DD), nem tudom, ez a rosszabb, vagy az, hogy ha esetleg tényleg igaz...
Ezt hogy érted? Csak az első mozzanatnál volt kamu? Az egész sztori az volt, FI elszórakoztatta az embereket. Csodálkozom, hogy ennyien komolyan elhitték.
Érdekes megoldások. Csak akinek direkt sörnyitóval nem megy, annak szerintem így sem. Talán még a csavarhúzós megoldás a legjobb a felsoroltak közül, persze az sem megy egyből. Tapasztalatom.
ki is lehet nyitni!igazad van!
Csak az elso mozzanatnal.
A 4 méternél érezted, vagy az után, hogy a hoppantott sor nem spriccelt?
Biztos, hogy az. FI játszott egy kicsit.
Most eszembe jutott, hogy 20 éve a konzervet is kinyitottam mindenféle eszköz nélkül 🥲
Azért kösz mindenkinek aki segíteni próbált
Na, megoldódott. Volt itthon nyitó, csak azt hittem nincs. Most már hazaért a család, megmutatták hol van. Azt rajtam röhögnek.😄
Ő legalább kinyitotta. 😂 Ennyire nem unatkozhatsz...
Egy fizika fifikáira fittyet hányó vígjátékba el is menne egy röpke jelenetnek ez az elkeseredett küzdelem.
Nem. Eddig dobozost. Az könnyen megy. De még így is több eszem van mint a kollégámnak, aki a fogával nyitotta ki, és le is pattant a fogának a sarka.
Na kérem, itt van a vasárnapi limonádé. Sör helyett...
Lehet ízlelgetni a limonádét. Már annyira hiányzott egy ilyen téma! Ja, nekem mondjuk nem, de azért eggyel mégiscsak illik szaporítani a hozzászólások számát. Megtettem. ✅
Ajtófélfához csapdostad? Miért?
Van az a zárnyelv rés. Oda beilleszted az üveg száját és azzal feszíted a kupakot. Jesszusom.
Eddig kocsmába ittál csak? Mivel azt írtad ilyen nem történt még. Vagy most kezdtél el inni? Mindegy is, anyámasszony katonája vagy.
😂😂 Mit olvastam jesszus... Menj ki a helyi mindenes boltba aztán vegyél egy nyitót, ne haragudj de ennyit vergődni egy üveg sör miatt te jó isten..... :D
Vannak olyan pici szilánkok, hogy észre sem veszed őket. Remélem, viccnek szántad. Mindegy. Ha nem tudod kinyitni, ne igyál. Nem puhányoknak való. 🤣
Az jó ötlet, de mivel. Kemény a teteje
Vagy csavaros. A heinekken ilyen becsapós.🤣
A szilánkokat kikerültem volna. De mindegy, 4 m mégis túl magas, és esélyes hogy mellé ejtem. Úgyhogy 1 m magasból dobtam, nem tört el, csak meglazult a kupak, és szívárog, aztán abbamar mindig. Úgyhogy inkább az ajtó félfához csapdostam, de úgyis csak habzott a teteje, 1-2 ml kicsöpögött a pohárba, aztán elapadt. A kupak természetesen még mindig rajta. A bútorokat összekarcoltam, de nem jött le. A kés meg nem elég erős ahhoz hogy alámenjen, meg ahoz se hogy lefejezze az üveget. Pedig ajándékba kaptam, de hamarabb kinyitnám ha pinkóddal nyílna. Én nem tudom ki gyártotta le ilyenre, de nagy kihívás. Nem bírom kiegyenesíteni az újaim, össze karistoltam a bútorokat, össze saraztam a kertbe a lábost, azért hogy a habjából kóstolhassak 1 kortyot. Ja és a másik csattanót nem mondam, a rózsabokorba volt rejtve. Kaptam egy sms-t hogy ott vár egy meglepi. Össsze szúrta a kezem, már ott összeszedtem sérüléseket. És volt még egy ajándék állítólag ott, de az nincs meg. Valószínű ellopták, mert ez a kerítésen kívül van. Hát, így jártam.
A lábosba összetörik, és kifolyik
További ajánlott fórumok: