Az émelygés és a hányinger csak a mensi elmaradása után jelentkezik terhesség esetén? (tudásbázis kérdés)
2011. jún. 21. 12:49
koszonom a valaszokat...
5. nedina82
2011. jún. 21. 12:43
nekem most múlt el nemrég, mégis a napokban kiba... hányingerem vót......
lehet hányinger sok mindentől egyébként, fejfájás, migrén, stb.
4. nikletty
2011. jún. 21. 12:42
Szia
holnap töltöm a 10.hetet, és 7-8.hét körül volt nekem annyi, hogy reggel nagyon szar volt a gyomrom... ennyi...
Amúgy általában hatodik hét után lesz ez inkább erősebb, akinél van! Szerintem az igen ritka, hogy valaki menzi kimaradása előtt már rosszul legyen, hisz ezek a tünetek az egyre növekvő hormonoktól jöhetnek.
3. bf91284513
2011. jún. 21. 12:41
Terhességről akkor beszélünk, ha a megtermékenyített petesejt beágyazódott a méhfalba. Megtermékenyítés kb 6 nap, beágyazódás szintén, szóval kb a mensi napjától lehet terhességről beszélni amennyiben az előzőek fennállnak, és éppen ezért terhes tüneteket nem érezhetsz mig nem vagy az.Szóval nem.
2. wanda8
2011. jún. 21. 12:41
Nem feltétlenül!
2011. jún. 21. 12:38
Az emelyges es a hanyinger csak a mensi elmaradasa utan jelentkezik terheseg eseten?
További ajánlott fórumok:
- Mi használ terhességi hányinger ellen?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- Terhesség korai tünetek!? Kinek jelentkeztek nagyon korán?
- Lányok, van köztetek olyan, aki megúszta émelygés, hányinger nélkül a terhességet?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Elképzelhető, hogy terhesség alatt az Elevit szedése fokozza a hányingert?