Honnan tudja a fitness applikáció, hogy ülök vagy állok? (beszélgetés)
9. birebora (válaszként erre: 2. - Panna.33)
ma 08:48
Ez jó kérdés:)
8. cicosz
ma 08:26
nem tudom
7. Alnisa (válaszként erre: 1. - Fülemüledal)
ma 08:24
Nem tudja, tippel. Persze nézi, hogy mennyi a pulzusod vagy mennyire keversz a kezeddel, de betippeli. Én ezt ki is kapcsoltam az órámon. Volt, hogy séta közben szólt rám, hogy ugyan már álljak fel :D
6. timycat (válaszként erre: 5. - Globus)
tegnap 21:49
Enyém is beletörődik ha mégis lusta disznó vagyok és persze ha alszok, szundizok akkor sem zargat.
5. globus (válaszként erre: 4. - Timycat)
tegnap 21:41
Enyem csak nappali heverés és ülés esetén morran. Kb. 20 perc után. De ha nem mozdulok, beletörődik.
4. timycat (válaszként erre: 1. - Fülemüledal)
tegnap 21:32
Szerintem nem azt érzékeli, hanem hogy megmozdulj.
Én ha ülök, állok, fekszek már egy ideje akkor rámmorran az óra hogy mozduljak, és ha felkelek arrébb állok, nyújtok egyet akkor elkönyveli "állással töltött órának". A leírása szerint az ülés káros és óránként egyszer ha 1 percre felállok akkor teljesítem a "kihívást", de az egy helyben álldogàlás (konyhában totyogást) is ülésnek könyveli el és rámszól hogy mozogjak.
3. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fülemüledal)
tegnap 20:52
Arra gondolok, hogy az okosórádban is van giroszkóp. Ha a csuklódon tartod annak más a helyzete, magassága, mintha állnál.
2. Panna.33
tegnap 20:50
Gondolom más a vérnyomás, pulzus vagy nemtommi.
Az mind semmi, de a serpenyőben lévő forró zsiradék honnan tudja, hogy hol állok?!
1. fülemüledal
tegnap 18:42
Számolja az állással töltött órákat az okosórán keresztül. De honnan tudja, hogy épp ülök vagy állok egy helyben?
További ajánlott fórumok:
- Honnan tudjátok hogy a párotok az igazi?
- Külföldi munka, de honnan tudjam, hogy nem kamu?
- Honnan tudjam, hogy szeret-e?
- Honnan és mennyiért rendelhetik azok az eladók a Converse tornacipőket, akik 5000 Ft-ért tudják postaköltséggel adni?
- Valaki tudja, hogy Győrben ahol régen a Kis Duna volt a mellett van vmi fitness terem ahol tartanak kardió edzést is?
- Tudja valaki, hogy hol lehet Speed Fitness edző tanfolyamot elvégezni?