Honnan tudjátok hogy a párotok az igazi? (beszélgetős fórum)
A kérdés igazából nem is abból áll, hogy én akarom-e majd, hanem hogy Ti, honnan tudtátok?
Persze hogy megijed az ember, hisz örökre... De szerintem is gyönyörű a házasság intézménye! Akarom is. De meglepődni, megijedni szabad nem? :)
Állítólag onnan lehet tudni, hogy eszedbe sem jut megkérdezni.
Szerintem is így van.
Szia én hamar mentem férjhez 18 évesen fél év ismeretség után. De ezt nem mondhatnám annak, hogy szerelem első látásra, vagy az, hogy szerelem. Azt nem bántam meg hogy férjhez mentem csak azt, hogy kihez. Most viszont, hogy uj párom van, aki ha hangyás és időnként idegesítő is nagyon szeretem, és mindenben mellette vagyok még akkor is, ha nem igazán értek vele egyet. És nem is vagyunk összeházasodva, de nem is lehet minket szétrobbantani, pedig már páran megpróbálták.
Azt ki az igazi, azt ugyis megérzed.
Még ilyen történeteket akarok hallani...
Nagyon jó kedvre derítettél... :)
Gratulálok nektek!!!
Szia!:)
7 év korkülönbség semmi!
csak egy mondatodra reagálnék,ami elég árulkodó:"Nem akarom,hogy egyszerr azt meséljem az unokáimnak,hogy választhattam volna jobban is..."Ha Neked ez már most megfordul a fejedben,akkor,tényleg gondolkozz el azon,hogy kell-e ez az egész Neked
24...
És igen, hallottam a válásról, és írtam is róla az első kommentemben... :)
Sziasztok!
Mostanában párom elég sokat beszél az eljegyzésről, esküvőről...
Ő már benne van a korban, de én még nem(legalábbis úgy érzem, hogy nem). 7 év van köztünk.
NAGYON SZERETEM! Mindent megadnék érte, de mindig bepánikolok, amikor belegondolok, hogy örökre egy ember mellett? Nem azért, mert az ő lenne, hanem mert ÖRÖKRE...
Nem akarom, hogy egyszer azt meséljem az unokáimnak, hogy választhattam volna jobban is...
Tökéletes döntést akarok hozni, ha egyszer elém áll a kérdéssel, a megfelelő választ tudjam adni.
Logikusan is gondolkodnom kell, és nem csak az érzéseimre hagyatkozva...
Olyan kérdések kavarognak bennem, hogy mi lesz ha elválunk? Én nem akarok elvált nő lenni!
Közületek vált már el valaki?
Kérlek! Meséljetek nekem történeteket! Ti hogy jártatok? Hogy kérték meg a kezeteket, és honnan voltatok biztos a dolgotokban?
Köszönöm!
Ő, aki a legjobban hiányzik, ha nincs velem.
Nélküle fél embernek érzem magam.
Én onnan tudom hogy ő az igazi, hogy van hogy sokszor ugyanarra gondolunk, ugyanazt érezzük, ugyanazt csináljuk ( nem félreérteni :) )
Szóval olyan mintha eggyek lennénk :)
jobb esetben ezt az ember megérzi...én sem gondoltam ezt sokáig...de igy van!!
1oo %
További ajánlott fórumok:
- Ti tudjátok párotok jelszavát mondjuk Facebookon?
- Mit tennétek, ha a Párotok nagy értékű Karácsonyi ajándékot adna Nektek, de Ti nem tudjátok viszonozni és ez zavarna?
- Ti honnan tudjátok, hogy nagyon szerelmesek vagytok? És létezik olyan, hogy ahogy az ember idősödik úgy nem lesz olyan szerelmes se?
- Mennyire tudjátok megbeszélni a problémákat a párotokkal?
- Nem tudjátok Budapesten honnan tudok tartós élelmiszert szerezni?
- Nem tudjátok honnan lehet külföldről rendelni olcsó műkörmös kellékeket?