Mit lehet használni terhességi hányinger ellen? (tudásbázis kérdés)
"Hivatalosan" ki kell belőle keverni a szénsavat. Felnőttnél mindegy, amennyiben a szénsavtól nem leszel még rosszabbul... :)
És tényleg csak lassan szabad inni.
Remélem, most már sikerül találnod valamit, ami segít! Gyönyörű az a 7-8 hónap, mikor már tudatában vagy annak, hogy egy kis élet is lakik és fejlődik/növekszik benned, és nem a rosszullétekre kellene emlékezni belőle. :( :)
Nekem sajna semmi nem segített, pedig sok mindent kipróbáltam. Leírok párat:
- homeós bogyók
- magne B6
- B6 vénásan
- felkelés előtt keksz
- egész napos rágcsa
- citromlé
- gyömbér tea
- tej.........
- és még sokan mások........
Sajna egyik sem volt jó.
Első terhességemnél 16 kilót fogytam, egy hónap kórház - infúziók....
Második terhességemnél 23 kilót fogytam, 2 hónap kórház, infúziók, ráment a májam, életveszély, baba elvesztése......
Harmadik terhességemnél 13 kilót fogytam, 2 hónap kórház, infúziók, nemsokára szülök......
Szóval, én tudom mi a hányinger. Sajnos sokszor semmi sem segít. Próbálj ki minden félét, hátha valamelyik neked beválik!
Ami nagyon fontos: (jótanács) ha minden kijön, még a víz is, akkor irány a kórház, mert rossz vége lehet! Ellenőriztesd vérvétellel a májfunkciókat, először az bukik be.
daedalon!
Van picibogyó formájában is, de nekem az nem jött be, mivel ugye az is kijön amikor jön a róka...
Nekem sem segitett semmi, ezrt én szinte 9 hónapig használtam egy hányás elleni kúpot. Bár ha lehet, azért ez jobb elkerülni!
Állitólag a citrom is segit.
Sajnos semmit.. Nekem legalább is nem használt semmi. Az állandó evés enyhített a dolgon. Mindegy,hogy mit de folyton rágcsálnom kellett és amíg ettem nem volt hányingerem. Sajnos a 6. héttől a 12. hétig végig hánytam.
De utána napról-napra jobb lett.
a donat mg víz!! nincs olyan rossz íze, mint a savusnak
b-vitaminok
nekem néha segített, ha szénsavasat ittam
az igazi rosszullét ellen viszont nincs ellenszer :(
További ajánlott fórumok:
- Bármit eszek rögtön hányingerem van, terhesség kizárva, szerintetek mitől lehet?
- Mit lehet tenni a terhességi hányinger ellen?
- Reggeli hányinger, terhesség kizárva. Mi lehet?
- Terhesség első harmadában és később, mik azok a gyógyszerek, gyógynövények amiket lehet használni?
- Terhesség alatt lehet e narancsbőr kezelésére szolgáló krémeket használni, fenék comb tájékra?
- Ekcémára tud valaki jó krémet ajánlani, amit lehet használni terhesség alatt?