Reggeli hányinger, terhesség kizárva. Mi lehet? (tudásbázis)
Gimisen nekem is volt ilyen. Nekem a stressz miatt volt. Sőt, mostanság is előjön néha, ha valami komolyabb megmérettetés közelít.
Mikor lesz az érettségi? Mert az és a továbbtanulás is lehet, hogy stresszet okoz.
Amúgy ha a stressz okozza is, a nagyobb dolgokkal is meg fog birkózni, ha eljön az ideje. ;)
Közvetlen lefekvés előtt nem szokott enni.
Csak lenne már vége 😭
:D
Ha refluxa van, az is okozhat ilyet. Az őszi meg tavaszi időszakban (fogalmam sincs miért), sok embernél felerősödnek a tünetek, szóval az iskola kezdéssel tényleg egybe vághat a tünetek jelentkezése.
Stresszre gondolnék első körben.
Iskola? Teljesítés? Külön órák? Sok feladat? Otthon minden rendben?
Sziasztok
A lányom reggelente hányingerrel ébred, hányás nem volt de 1-2 alkalommal öklendezett. Savas felböfögés, puffadás nincs. Vérvétel negativ. Neurológiailag minden rendben. Gasztro doki széklet mintát és H2 kilégzési tesztet kért, de az még nincs meg.
A hányinger a reggeli órákra jellemző. Napközben és délutánonként szinte soha nincs.
Mi lehet ez? Hová vigyem még?
Valaki volt már hasonló helyzetben. Tanácstalan vagyok :(
Válaszaitokat megköszönöm :)
További ajánlott fórumok:
- Mi használ terhességi hányinger ellen?
- Lányok, van köztetek olyan, aki megúszta émelygés, hányinger nélkül a terhességet?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Elképzelhető, hogy terhesség alatt az Elevit szedése fokozza a hányingert?
- Mit lehet használni terhességi hányinger ellen?
- Bármit eszek rögtön hányingerem van, terhesség kizárva, szerintetek mitől lehet?