Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Van olyan hogy egy férfi megundorodik a csóktól? Attól... fórum

Van olyan hogy egy férfi megundorodik a csóktól? Attól... (beszélgetés)

tegnapelőtt 08:12
köszi mindenkinek. szerintem ez már így marad. nagyobb baj ne legyen..
15. birebora (válaszként erre: 14. - Ocelot2)
ápr. 7. 16:10
A különalvásnál egy bizonyos kor után kevés jobb és kényelmesebb dolog van:)
ápr. 7. 12:59
Olyan ez a csók, mint az egy ágyban alvás. Az előbbinél a szájszagot, a másodiknál a fingszagot kell elviselni. Mégis úgy erőltetik az emberek mindkettőt.
13. andilaci (válaszként erre: 12. - Birebora)
ápr. 7. 12:37
igy van valójában!!!
ápr. 6. 09:37
Minden félefajta férfi (és nő) is van.
11. kaktusz (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 6. 05:22
OCD?
ápr. 5. 10:20

Van.

Azt mondod van rossz fogad, de nem bűzös a leheteled. Kizárt hogy friss leheleted legyen. Viszont a rossz fogak látványa magában is kiábrándító, ha belegondolok, soha nem lett volna gusztusom csókolózni szúvas fogúval. Olyan is előfordul hogy valakinek nem zár teljesen a gyomorszája, és bárhogy csutakolja a fogait, az a szag eltüntethetetlen.

De az is lehet hogy a sok kicsi sokra megy alapon kiszeretett belőled egy kicsit, azért nem kívánja a csókodat.

Én sem sértésnek szántam, csak ezek a gondolatok jöttek így elsőre.

9. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 5. - Srcrss)
ápr. 5. 09:54
nem sértődtem meg. nem büdös a szám,de egyikünknek sem jók a fogaink. páromnak nincs is. mindegy,ez már ilyen
8. timycat (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 4. 23:03
Én sem szeretem a csókot. Nőként. Nem undorodok tőle, de ha rajtam múlik akkor nincs. Sosem voltam érte oda, bakfis koromban sem. Vannak ilyen emberek.
7. srcrss (válaszként erre: 6. - Channa*)
ápr. 4. 19:36
Lehet.
6. Channa* (válaszként erre: 5. - Srcrss)
ápr. 4. 19:34
De lehet, hogy a pasi foga ronda, rossz és ezért nem akar...
5. srcrss (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 4. 18:07
Ha leírom, megsértődsz. Nem büdös a szád, vagy csúnya a fogsorod? Ez az első, ami eszembe jutott. De lehet komolyabb oka is. Nem szerelmes, nem kíván. Látatlanban ennyit írhatok. Szerintem te jobban ismered...
4. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Srcrss)
ápr. 4. 17:58
és mi az oka?
ápr. 4. 17:25
ha emlekeim nem csalnak, akkor a csok nekem csuda izgalmas es finom volt.
ápr. 4. 17:18
Van olyan. És oka van.
ápr. 4. 17:18
"Van olyan hogy egy férfi megundorodik a csóktól? Attól szeret szerintem mert becéz,meg öleljük egymást csak a csók marad el."

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook