Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Hogyan találjak egyensúlyt? Család-Munka-ÉN? fórum

Hogyan találjak egyensúlyt? Család-Munka-ÉN? (beszélgetés)

9. Abigél121 (válaszként erre: 7. - K-né Zsóka)
ápr. 9. 12:31

IGEN EGYETÉRTEK , MIMDENKÉPP KELL SEGÍTSÉG , AKÁR A GYEREKEK RÉSZÉRŐL IS.

AZT PEDIG SAJNOS EL KELL ISMERNI MUNKA MELLETT IS CSAK 24 ÓRA 1 NAP . ÉS PIHENNI MUSZÁJ, KÜLÖNBEN RÁMEGY AZ EGÉSZSÉGED.

ÉS AKKOR MINDEN BORUL.

8. Idhikai (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 9. 12:26
Csak boldog anyukák tudnak boldog gyerekeket nevelni. Biztos hallottad már. Van párod vagy egyedül neveled a gyerekeket? Általában fiatal anyaként átmegyünk ezen a fázison. Nálam a rendszer segített. A mindig minden pontosan akkor, és a család kénytelen volt beállni a sorba. :)
ápr. 9. 12:20
Nem te vagy a világ közepe, nem neked kell mindent megoldani. A férjed ugyanúgy vegye ki a részét mindenből. Pl. ő is tud ügyeket intézni. A gyerekeket vond be a házimunkába. 2-3 évesen már elrakják a játékokat kis segítséggel. Meg lehet oldani, de én úgy gondolom, hogy félsz elengedni ezt a görcsös mindent kézben tartást. Lazíts egy kicsit, jobb lesz!
ápr. 9. 11:10
A sorrendet kell megfordítani : én, család, munka szerintem.
5. Panna.33 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 9. 10:29

Férjed/élettársad nincs?

Vegyen le terhet rólad. Nem minden a te dolgod. Főleg nem pl. őt kiszolgálni, azt csak úgy, hogy te x dologban kiszolgalod, de ő meg y dologban téged.

Ha nincs párod, biztos, hogy iszonyú nehéz, de próbálj időnként kiszabadulni a terhek alól. Azt vedd tudomásul, hogy nem a szolgáló vagy a családban. Tehát "közteherviselés" a kulcsszó, ami itt nem az adózást jelenti.

Az eszedbe se jusson, hogy a pihenőidőt tartósan lefaragod, mert az egészséged rovására fog menni.

4. libikóka (válaszként erre: 3. - Flóra76)
ápr. 9. 10:25

Amit Fi ír azt én az egyik végletnek tartom.

Amit te azt meg a másiknak:)

3. Flóra76 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 9. 10:10
Csak akkor tudod mindenhol a legjobbat adni magadból, ha te magad kipihent, kiegyensúlyozott, boldog vagy. Nem csak úgy általánosságban boldog, hanem tényleg.... Ha már valamelyik hiányzik, kapkodásba megy át az egész.
2. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 9. 10:06
Attól nem lesz minőségi időd ha nem alszol. Sőt! A mostaninál is rosszabb lenne a helyzet. Ez egy ilyen időszak. Túl kell élni, elmúlik. Nekem is volt olyan életszakaszom amikor nem volt énidőm. Folyamatos kimerültség, stb. Az élet egy ilyen bicikli sajnos.
ápr. 9. 09:43
36 éves vagyok, háziasszony, dolgozó nő és anya. Úgy érzem, mindenhol ott kell lennem, de kezdem elveszíteni a józan eszem. Hogyan tudom jobban kezelni a napi rohanást, miközben kézben tartom a családom ügyeit is, de magam számára meg a minőségi időt is kigazdálkodom? Ne aludjak?!?!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook