Miként lehet megtalálni az egyensúlyt a párkapcsolatban és az életben egyaránt? (beszélgetés)
Küzdeni azt kell mindig. De ha nincs küzdelem, akkor meg is hal a dolog egy idő után.
A kommunikáció ha működik akkor nagy baj nem lehet.
Jobb a helyzet?
Nem fog megnyugtatni de közben engem is elhagytak. Fasza az élet.
Na akkor szuper minden!
Rádióadást meghallgattad?
Hoppsza! Nem jött be neki az új pasija?
Te meg szamárkodsz, miután ország világ előtt kijelentette, hogy nem kellesz neki?
Vagy kamuzol, vagy iszonyat nagy balfék vagy, már bocsi. Önbecsülésed nulla.
rad ellene valamit eroltetni, meg eroszakoskodni;
vajon hogy reagalnal ra?
miert akarsz mindenaron mindent iranyitani?
ezzel azt mondta, hogy szakitani akar. nem akar megbantani, mert nagyon nyomulsz es nem hagyod beken, ezert tette hozza, hogy majd kiderul, maradhattok-e baratok
szerintem ne zaklasd tovabb, engedd el. igy is rendes, hogy nem kuldott el a picsbe, hanem megprobalja normalisan kezelni a dolgokat, ugy, hogy szamodra minel kimeletesebb legyen
ugyan, az elokapasoknak ez sem akadalya
gaz egy ferfitol, ha nem tud beszelni a nojevel. de sosem errol van szo. csak legyen ferfi vagy no ilyen helyzetben, nem akarja meghallani az igazsagot. van, hogy a masik pont azert, mert nem akarja megbantani, nem nyersen fogalmaz, es abba mar belelatnak barmit
nem csak ugy lehet szakitani, hogy vege, es tobbe szoba nem allok veled. normal esetben pont azert, mert a ket ember erzett egymas irant, nem konnyu lezarni
az ilyen musorokba telefonalgatas olyan monikashow szintu gaz
Szerintem nem az, ha egyébként meg nem képes a másiknak szemtől szemben megmondani, hogy nem kíván vele kapcsolatot.
Ha csak hitegeti, melegen tartja, hogy előkaphassa, ha éppen nincs más.
Így határozott válaszra bírhatta.
Itt kell aláhúzni az egészet, összeadni/kivonni és leszűrni a tanulságokat.
Végleg annyi. Csináltam egy ilyen dolgot, hogy:
ma úgy gondoltam jó dolog lesz hogy music fm rovatában van ilyen hogy felhívnak vlakit akinek üzensz na ezt bejátszottam írtam neki leírtam a sztorinkat és így akartam tőle kérdezni a következő talit hogy mit szólna hozzá stb. erre fel is hívta a műsorvezető csaj élő műsorba voltak és ancsi utána nagyon kiakadt hogy miért tettem nyilvánosság elé az egészet, a szakításunkat... Azért ez jogos, de nem tudtam nem megtenni abban a pillanatban.
További ajánlott fórumok:
- Huszonévesek! Beszélgessünk a párkapcsolatunkról, a pasinkról/pasikról és az élet nagy dolgairól!
- Szellemi játszótér. Ha van kedved beszélgetni vallásról, anyósról, gyerekről, párkapcsolati válságról
- Mennyire tudja tönkre tenni egy előházaságból hozott gyerek az új párkapcsolatot?
- Nárcisztikus személyiségzavarban szenvedő férfi a párkapcsolatban
- Lefeküdtem egy párkapcsolatban élő férfival. Hogy kerüljem el a lebukást?
- Nehéz megtalálni az egyensúlyt...