Szellemi játszótér. Ha van kedved beszélgetni vallásról, anyósról, gyerekről, párkapcsolati válságról (beszélgetés)
Nem ide tartozik,de nagyon felhuztam magamat,gondoltam megosztom..A 'baratnom' nagyon csunyan felultetett kb fel eve megkert sussek egy 3D-s tortat a lanya szulinapjara termeszetesen ingyen,vegignezte ahogyan ajandekot vasarolok,aztan mikor atvittuk a tortat es az ajandekot egy nappal a party elott,szolt hogy a gyerekeim nem hivatalosak a partyra..Erre ma osszefutottam vele a boltban,megallit es megkerdezi megsutnem a kisfia szulinap tortajat diszkont aron?!Neztem ra,hogy mi vaaaan?Erre mondja hogy egy versenyautora gondolt,vagy urhajora,20-30 eurot aldozna ra..(az alapanyagra nem eleg)
Otthagytam szo nelkul..Ekkora pofatlansagot mar en sem birok elviselni.
Ülök a gép előtt, fórumozgatok, egész kellemesen érzem magam. A kedvenc macskám az ölembe vándorol, sok-sok ideje kialakított rendje szerint, amibe nekem igen kevés beleszólásom van, és ahogy itt alszik, csendben, alattomban az orrom alá pukizott!!
Hát ezt érdemlem én? Ez a hála, hogy minden szeszélyét eltűröm?
Férfiak...
Szerencséd, hogy öreganyámnak szólítottál.
Te hallod nagyon vicces nőszemély vagy. Vagy csak egyszerűen hülye. :DDD
Cuncuka, olvasd már el, hogy azt írtad, hogy "tegnap nem voltam"...
Ez már a ovisnak is egyértelmű, hogy mit jelent.
Máj pedihlen vagy hazudsz, vagy nem tanúttad meg ált iskola 3. oszályos anyagát, amikor a szövegértelmezés, és a fogalmazás vótt az anyag!
(Mondjuk ez utóbbit is, meg előbbit is tapasztaltam nálad :()
Én mindennap dolgozok, és nem írok olyan huleséget, hogy "bocs, tegnap nem voltam.... Csak este munka után 2 percre telóról..."
Biztos nem tőlem hallod először, nem is utoljára, épp ezért hidd el: Mindent megtettél, amit csak lehetett! Ez az ő döntése volt sajnos, nem a Tied!
Őt nem sikerült eltántorítani, de hány embert mentettél már meg a munkád során?!
Ha még nem tetted meg, nosza, sírd ki magad! Utána csak jobb lesz!
Most már jobban vagy?
Hogy tudsz egy ilyen esetet feldolgozni?
És Te kihez fordulsz, ha ki akarod adni magadból a feszültséget?
Bocs, az előzöt elküldtem, közben főztem 1 kávét, és csak most olvasom.
Szönyű lehetett!
Jajj, jajj, ne haragúggy... Én azt hittem eddig, hogy egy nap éjféltől éjfélig tart.
Köszi, mindig felhomályosítasz valami okossággal. :DDD
Sziasztok
Tegnap meloztam,azert nem voltam.Telorol beleolvasgattam 2 perc erejeig tegnap este mikor hazaertem.En is allatorvos akartam lenni,jo sokaig,aztan rendor:-)
Pms1 sok sikert a lanyodnak!Cicakaktusz sikerult a rajz?
További ajánlott fórumok:
- Huszonévesek! Beszélgessünk a párkapcsolatunkról, a pasinkról/pasikról és az élet nagy dolgairól!
- Mennyire tudja tönkre tenni egy előházaságból hozott gyerek az új párkapcsolatot?
- Nárcisztikus személyiségzavarban szenvedő férfi a párkapcsolatban
- Lefeküdtem egy párkapcsolatban élő férfival. Hogy kerüljem el a lebukást?
- Te mióta vagy együtt a jelenlegi pároddal?Mi a tartós párkapcsolat titka?
- Visszautasítsam a közeledését? Párkapcsolatban él.