Visszautasítsam a közeledését? Párkapcsolatban él. (beszélgetős fórum)
@
!!!
!!!
!!!
@ @
Ezt.vagy valami hasonlót.
Azt hittem, hogy a sok a bölcs tanács hatására kicsit több eszed lett, de ezek után még hülyébbnek látlak, mint eddig. Szerintem nem csak én.
Volt ilyen liba az én munkahelyemen is. A palik egymásnak adták a számát, mondván, hogy 1-2 jó szóra hanyatt dobja magát.
Pedig már nagyanyáink is megmondták, hogy "Ne feküdj füttyre, még akkor sem, ha odavagy a pasiért!"
Tudod füttyre a kutyák ugranak és a k*vák fekszenek, de hogy ebbe még a szerelmet is belekevered, már több, mint vicces. :S
a hülye hozzáállással van baj, a naivitással.
azzal, h nem tartja magát többre.
nem várja el a tiszteletet.
nem tudja, igazából mit akar.
s még lehetne sorolni.
ilyen nővel minden pasi kib@szik, nem csak nős pasik.
s nem csak róla gondolom ezt.
van még néhány leányzó a portálon.
ha mégis vannak ilyen nők a valóságban, remélem csak annyi van, amennyi ide jár fórumot indítani.
Fruzsi nem létezik.
ilyen buta nők nem léteznek.
ő egy kitalált szereplő.
aki létrehozta, jól szórakozik rajtunk.
:):)
Szóval meg lettél kef...ve!?
Gratulálok!
engem az ilyesmi csak azért akaszt ki, mert aki ilyesmire adja a fejét, az nem ártatlan.
de akkor mire a színjáték?
légy egy önző, szégyentelen bestia, aki sz@rik a világra, tudja mit akar, s azt el is veszi.
ne járj ide idétlenkedni, panaszkodni, tanácsot kérni, mint egy szüzike, mert ez egy szeretőnek nem áll jól.
remélem, érted mit akarok mondani.
nem ítéllek el, de ha már szerető vagy, viseld méltósággal. :))
Szoval lefekūdtèl egy nös pasival.Gratulàlok.Ugy gondolom tàvolról sem vagy olyan kis naiva amit itt elöadsz.3 hete azt irtad mèg nem volt oràlis szexben rèszed nyalàs közben nyögö pasi volt az elsö ilyen élményed..Most meg egy nös pasival hemperegsz.
Te ide dicsekedni jàrsz?
Nos. Összevesztünk de mivel egy helyen dolgozunk muszáj találkoznunk. Odajött ebédszünetben és mintha semmi sem történt volna. Aztán mondta, hogy elmehetnénk moziba. Már a film alatt is simogatott. Majd a mozi után hazahozott. Feljött egy üdítőre. Majd megcsókolt és olyan helyekre nyúlt ami elég egyértelmű. És megtörtént.
Hogy mi lesz a későbbiekben nem beszéltünk róla. Az a biztos, hogy ezután én még szerelmesebb lettem.
ÁÁÁ tudtam hogy így lesz :)
Részletek? Nem az ágybélire gondolok :)
További ajánlott fórumok:
- Huszonévesek! Beszélgessünk a párkapcsolatunkról, a pasinkról/pasikról és az élet nagy dolgairól!
- Szellemi játszótér. Ha van kedved beszélgetni vallásról, anyósról, gyerekről, párkapcsolati válságról
- Mennyire tudja tönkre tenni egy előházaságból hozott gyerek az új párkapcsolatot?
- Nárcisztikus személyiségzavarban szenvedő férfi a párkapcsolatban
- Lefeküdtem egy párkapcsolatban élő férfival. Hogy kerüljem el a lebukást?
- Te mióta vagy együtt a jelenlegi pároddal?Mi a tartós párkapcsolat titka?