Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Neurológiai problémák fórum

Neurológiai problémák (beszélgetés)

1 2
ápr. 1. 17:14

Szia, megkérdeztem az én terapeutámat.Véleménye szerint sérv görcsös fájást /rángást okozhat.

A leírtak alapján minenképpen javasolna egy hozzá hasonló szakembert.Ha gondolod írd meg melyik országrészben élsz és ajánl valakit.

32. 55Judit (válaszként erre: 31. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 29. 12:08
Igen, olvastam köszönöm. Azt hiszem inkább onnan rendel majd kiegészítőket ahonnan én rendelek.
31. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 28. - 55Judit)
márc. 29. 11:38
Azt tudom, hogy Erdélyi Zoltán a személyes komplex vizsgálat után személyre szabja vitaminok szedését is
30. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 29. - Typhoon)
márc. 29. 11:37

szia,

Köszönöm a válaszodat,

nálam azt kizárták. Az elsők között

Milán

29. Typhoon (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 29. 02:43

Szia, én ugyanígy voltam, ugyanazekkel a tünetekkel.

Nálam szklerózis mulitplexet diagnosztizáltak.

Lumbálpunkció segített a megállapításban, de ez egy nagyon fájdalmas procedúra.

28. 55Judit (válaszként erre: 27. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 28. 20:00
Köszönöm a részletes tájékoztatást. Nem nekem lenne rá szükségem, én jól vagyok. Egy ismerősre gondoltam és a helyzetét ismerve nem lenne mindegy hogy a 60 db-os gyulladásgátló és az alvásra való Milam10 1 hónapra, 2-re vagy csak félre lenne elég.
27. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 26. - 55Judit)
márc. 28. 19:51

A biotic 2 csepp naponta. Én vizbe vagy teába szoktam tenni. Érdekessége, hogy van ize. Egy barátomnak is ajánlottam, akinek egy antibiotikum kúra után teljsen szétesett a bélfrlórája és nem talált megfelelő probiotikumot. Neki is bevált.

A Nepa 3 kapszula naponta, amit a nap folyamán elosztva jó szedni.

Egy hölgy ajánlotta nekem őt, akinek a férjének mindenféle baja volt és a nyugati orvoslás elhasalt. Aztán a doktor úr rájött, hogy a szerveiben rengeteg a hisztaminlerakódás, paraziták, baktériumok voltak a testében. Kapott egy diétát, vitaminokat, amiket ő növényi gyógyszernek hiv és teljesen rendbejött.

egy kb. 30 oldalas kiértékelést kapsz a vizsgálat után.

26. 55Judit (válaszként erre: 23. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 28. 19:39
Megnéztem néhány terméket, de nem írják az adagolást. Mit tudnál erről mondani?
25. 55Judit (válaszként erre: 23. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 28. 19:26
Probiotikumokat én is szedtem többször is, mindig nagyon jó volt, csak egy idő után visszaállt mindig az állapot. Aztán találtam a Ginepp cseppet, na ez olyan problémát is megsztüntetett amire nem is gondoltam volna. Na de ez már más téma, nem az Erdélyi terméke.
24. 55Judit (válaszként erre: 23. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 28. 19:23
Én a Milam10 pihentető alvás gyógynövény-komplexre gondoltam.
23. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 22. - 55Judit)
márc. 28. 19:19
a Nepa nevű vitaminját 2 napja kezdtem el szedni :) A Biotic probiotikum nagyon jó. Már a harmadik üveggel vettem.
márc. 28. 18:01
A rossz alvásra nem próbáltad ki Erdélyi Zoltán készítményét?
márc. 28. 17:28

Nincs mit, kedden megyek hozzá.

Nem ismerem Erdélyi Zoltánt, csak a véleményeket róla.

márc. 28. 17:23

nagyon köszönöm!!

Ismered Erdélyi Zoltánt? Sokan ajánlották nekem. A vitaminjai közül is szedek párat

márc. 28. 16:53

Pont a keresztcsont körüli fájdalom jelez problémát ,még inkább javaslom egy jó manuál terapeuta felkeresését.Ha gondolod megkérdezem akihez én járok mi a véleménye.

Erdélyi Zoltán nagyszerű abban amit csinál,remélem segít neked.

márc. 28. 16:32

Nagy köszönet a válaszodért!

a gerincdoki azt mondta, hogy szerinte ezek nem okozhatják a tüneteimet. Van egy sérv a nyakamnál és egy a háti csigolyáknál (6-os). a lumbális szakasznál nem találtak semmit, ami azért volt furcsa, mert a keresztcsont körüli tájék szokott fájni (elég gyakran)

tudod, hogy mit mondott a doki, mikor mondtam neki, hogy lábujjtól fejtetőig átnéztek? az volt a válasza, hogy akkor 5 évig rendven van...

most készülök egy tibeti orvoshoz: Erdélyi Zoltánnak hivják.

17. hajnallányka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 28. 16:24

Szia írod hogy van két kicsi sérv a gerinceden,arra mit mondtak?

Sokszor a gerinc problémája kihat a lábra is.Talán érdemes lenne egy manuál terapeutát is megkérdezni.Tudom az orvosok nem mondják és itt a fórumon is sokan támadják ezt a fajta lehetőséget.Nekem sok egészségügyi problémámon segített már.

Írod a stresszt az bizony okozhat testi tüneteket is,jól teszed hogy foglalkozol a lelkeddel is.Remélem tudunk jó ötleteket adni és jobban leszel.

16. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 15. - Liliom10)
márc. 28. 13:51

Pesten voltam, magánklinikán...

igen, olvastam én is, hogy nem szabad tovább szedni. A gyógyszerész is mondta. Amúgy a gyógyszerész sokat segit mindig :)

15. liliom10 (válaszként erre: 14. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 28. 13:30

Nem tudom, hol laksz, rendesen kivizsgáltak- e ? A férjem Pesten volt a Neurológiai Klinikán. Mondta a dokinak, hogy szerinte a covid vakcina okozta, mert a 2. után kezdődtek a panaszok. Azt mondta a neurológus, hogy " nem tudja, lehet..."

Eléggé megijedt, mikor először csak a lábujjai fájtak, zsibbadtak, majd a lábfeje, aztán a lábszára, kicsit a combja is később. Ekkor már elment a neurológiára.

A MillgammaN - et szedd egy fél évig ! A tájékoztatóján én olvastam, hogy tovább nem ajánlják, mert pont olyan tüneteket okozhat, mint amire szeded ! Ezt senki nem mondta/ mondja !

14. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 13. - Liliom10)
márc. 28. 13:02

ez az egész covid jó nagy pofont adott a világnak...

köszönöm a hozzászólást

a neurológus nekem azt irta, hogy sok a stressz, annak a kezelése szükséges. Csak amikor mindenféle ijesztő tünete van az embernek, akkor nagyon nehéz magnéziumot szedni és jól lenni.

Remélem, hogy mindenki meggyógyul!

Milán

13. liliom10 (válaszként erre: 7. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 28. 12:59
A férjemnél én a sok utána olvasás után a Guillain- Barré szindrómára gyanakszom. Ha nem az, akkor is polineuropátiája lett, ezt a neurológián írták le. Mi nem voltunk covidosok - tudomásom szerint - nem olvasom, de tudom, hogy van a fac...k- on oltáskárosultak csoportja. ( A covid is okozhat olyan szövődményeket, mint a vakcina, hiszen mindkettőnél a tüskefehérje a bűnös.) Esetleg olvasgass ott, hátha kiderül, mi a bajod !
12. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 10. - Amaunet)
márc. 28. 12:56

"Akkor ezeknek a feldolgozásában lehet a hiba."

ez de jó mondat, köszönöm!!

igen. valahol, valamit nem látok. A válás után kicsit bezuhantam. azóta is nehéz az örömöt megtalálni.

11. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 6. - Perzsacica)
márc. 28. 12:46
a sclerosis multiplex volt az első, amire gondoltam. úgyhogy az elsők között került kivizsgálásra. amúgy a neurológus pl. azt mondta, amikor fizikálisan megvizsgált, hogy ő biztos benne, hogy nekem nincs, igy nem akart tovább küldeni képalkotókra. azt mondta, hogy 30 éve a szakmában van és tudja, hogy mit kell látnia. végülis igaza lett....szerencsére
10. Amaunet (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 28. 12:45

Lehet ez a korábbi, nehezebb élethelyzet okozta stressz. Akkor megoldottad, kijöttél belőle, de most jelentkezett az utóhatása.

Minden leleted negatív. Akkor ezeknek a feldolgozásában lehet a hiba.

A terápia jó dolog, segíthet a feldolgozásban.

At gondolom, hogy egy szemléletváltás, életmód váltás további segítség lenne.

Mellette a testednek is add meg ami jár! Gyógytornák, fűrdők, masszázs. Ezek a tünetek csillapításában segíthetnek.

9. 55Judit (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 28. 12:44

Milán! Az hogy a "problémád komolyabb" csak arra értettem hogy fórumozó, legalábbis én nem tudnék az esetedben tanácsot adni. Egyébként jó szívvel, örömmel segítenék ha tudnék. De a Millgammával nem árthatsz. Olvass utána. Zsírban oldódó B1 vitamint tartalmaz, sokkal erősebb hatású mint a hagyományos vízben oldódó B vitaminok.

Én regenerálásra, egészségben tartásra használok 1-2 értékes kiegészítőt, mert túlvagyok már több súlyos betegségen, na és nem vagyok már fiatal. Ezek világszínvonalon is a legjobb minőségűek. Amennyiben ránéznél, írjál rám.

És szívesen! :)

8. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 6. - Perzsacica)
márc. 28. 12:44

nézték a sclerosis multiplexet is, negativ

köszi a hozzászólást

7. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 5. - Liliom10)
márc. 28. 12:43

Köszi a hozzászólást!!

Nem, nem oltattam be magam, mert édesanyám és a testvérem is brutál rosszul lett az oltás után. Anyának azóta komoly gondjai is vannak...

covidos voltam 3-szor és a harmadik után pár hónappal kezdődött, de akkoriban stresszes is voltam...nem tudom

a neurológus kérdezte a covidot, mert azt mondta, hogy azóta dupla annyian mennek hozzá mindenféle tünettel és nem igazán találnak semmit.

bizsergés nekem is volt, de az nagyjából elmúlt. néha mintha érezném, de szerintem már hiperérzékeny vagyok minden testi jelenségre

márc. 28. 12:43

Valószínű, hogy utána néztél már több helyen is de itt egy részletekre kiterjedő írás: [link]

A pszichés okokat kezelitek / a pánik betegség okozhat pontosan ilyen tüneteket például/, egyéb egyelőre nem igazolódott, eddig biztató.

A felsorolásban szerepel a sclerosis multiplex is, ami olykor jellegtelen tünetekkel jelentkezhet, sokszor nem egyszerű a diagnosztizálása. Ilyen irányban jártas szakember felkerése szerencsés volna. Ha nem az akkor legalább kizárásra kerül és némi megnyugvást ad.

Még ha eleged is van az orvosokból mástól hathatós segítség nem nagyon várható.

Stresszoldó technikák: jóga, nem verseny sport, olvasás, rejtvényfejtés, egyéb hobbi, kirándulás. Javulást kívánok!

5. liliom10 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 28. 12:38
A covidnak és/vagy a vakcinának lehetnek neurológiai szövődményei. Beoltattad magad ? A férjemnek a 2. Pf...r injekció után 1,5-2 hónappal kezdődtek hasonló panaszai, mint Neked, de " csak" a lábai bizseregtek és fájtak, egyre feljebb. Kivizsgálták, a MillgammaN- et ajánlották. Szedte is rendesen, de csak csökkentette néha a panaszokat, nem szüntette meg. A diagnózis : polineuropátia. A covid vakcinákig semmiféle neurológiai baja nem volt !
4. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - 55Judit)
márc. 28. 12:21
amúgy a Milgammával én is próbálkoztam, b komplex-el, halom vitamin...nem tudom, hogy mennyit segitettek. a legtöbb tünetem elmúlt. a rossz alvás maradt és az izomrángás a lábban.
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.