Nem is attól félek hogy megcsal bármelyikkel, arra nem is gondoltam. Hanem hogy elég vagyok e neki, meg hogy miért van szüksége mellettem más nők látványára.
Igen azt tapasztaltam hogy fél néha válaszolni ha kérdezek valamit. De a kérdésem az hogy ezt csak szimplán el kell fogadnom hogy férfi és hát hagy csinálja? Nincs félnivalóm semmitől?
Párommal lassan 2 éve vagyunk együtt. 4 Hónappal ezelőtt megkért arra hogy követhessen szép csinos lányokat mert ő rajtam kivül látni akar másokat is. Mert jó a szemének. Hisz “pasi” . Nekem ez rosszul esett hogy szépnek tart szeret akkor miért van szüksége arra hogy nap mint nap lásson sok szép lányt a platformján. Nem támogattam. De ő ennek ellenére is megcsinálta, durván össze is vesztünk,azt mondta innentől nem szólhatok bele ilyenekbe. Aztán beszélt a testvérével ő is nekem adott igazat és akkor belátta hogy nekem van talán igazam és megkért hogy aki zavar és sok, töröljem ki. És azt mondta hogy belátja ennek nem sok értelme van, de én azt érzem mégis erre vágyik. De az ellenkezőjét mondja nekem. Véleményetek érdekelne hogy ti hogy reagáltatok volna erre? És hogy jogos volt e a kiakadásom. Azóta nem nagyon bizok benne mikor instagramozik.