Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Párkapcsolati vélemény fórum

Párkapcsolati vélemény (beszélgetés)

23. srcrss (válaszként erre: 20. - Hansika)
ma 19:01
😄
22. gyöngy:) (válaszként erre: 19. - Channa*)
Nagyobb eséllyel inkább csevegni akarna velük, hisz a neten annyi csinos nőt nézegethet, amennyit akar, nem kell ahhoz insta.
21. libikóka (válaszként erre: 20. - Hansika)
Félmeztelen még lehetsz:)
20. Hansika (válaszként erre: 11. - Srcrss)
ma 18:59
Naaaa, kiestem a pikszisből...
19. Channa* (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 18:52

'követhessen szép csinos lányokat'

Már ezt sem értem...

Azt meg főleg nem, hogy miért kérdez meg erről?

Az utcán és a TV-ben is tudja nézegetni a szép és csinos lányokat. Valahogy máshogy akarja ezt tenni?

18. Regin_a (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 18:51

BizonyárA MEGSÉRTELEK, HA AZT IROM BÜDÖS BUNKÓ VISELKEDÉS

nEM IS KIMONDOTTAN AZ HOGY RÁPILLANT EGY JÓ NŐRE, hanem kijelenti neked hogy ez neki "joga"

17. libikóka (válaszként erre: 16. - Fórumnyitó (anonim))
ma 18:43

A legrosszabb amin töprenghetsz "elég vagyok e neki".

Ne tedd:))

Ne magadban kételkedj, amiért erre neki "szüksége" van.

ma 18:39
Nem is attól félek hogy megcsal bármelyikkel, arra nem is gondoltam. Hanem hogy elég vagyok e neki, meg hogy miért van szüksége mellettem más nők látványára.
15. libikóka (válaszként erre: 13. - Andi6020)
ma 18:32
Na őt el is lehet nézegetni:))
14. Lady Lavender (válaszként erre: 12. - Srcrss)
ma 18:31
Nem hiszem, hogy az instan sokat követett "csinos lányok" minden klikkelovel tesznek egy kiterot :D
13. andi6020 (válaszként erre: 6. - Fórumnyitó (anonim))
ma 18:27

Hát, olykor beírom google képkeresőbe, hogy Ian Somerhalder, és nézelődök. :) De nem kérek rá engedélyt a férjemtől.

Úgy érzem ez nem visz közelebb a félrelépéshez.

12. srcrss
ma 18:08
Szerintem nem érdemes ügyet csinálni ebből. De te ismered, jobban tudod, hogy mennyire megbízható. Megcsalhat Insta nélkül is, hogy ki sem derül.
11. srcrss (válaszként erre: 9. - Fórumnyitó (anonim))
ma 17:48
Kár. Engem elszórakoztat a félmeztelen, izmos fiúk látványa. 🤭
10. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 8. - Eunuch)
ma 17:44
Mai generáció.. én meglennék nélküle
9. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 7. - Srcrss)
ma 17:44

😂jogos

Gondolkoztam ezen is de nekem az nem ad örömet.

ma 17:38
Insta nélkül nem élet az élet?
7. srcrss (válaszként erre: 6. - Fórumnyitó (anonim))
ma 17:34
Te miért nem csinálod? Én csak jó pasikat követek Instán.
6. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 5. - Andi6020)
ma 17:33
Igen azt tapasztaltam hogy fél néha válaszolni ha kérdezek valamit. De a kérdésem az hogy ezt csak szimplán el kell fogadnom hogy férfi és hát hagy csinálja? Nincs félnivalóm semmitől?
5. andi6020 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 17:28

Igazad van persze, de ezzel csak azt érted el, hogy ezután nem lesz majd őszinte.

De változás lett itt minden oldalon, nálad a bizalom, nála meg az őszinteségre való hajlam van erősen fogyóban.

ma 17:20

Ezzel a követősdivel nem vagyok egészen tisztában,,,de ha csak simán nőket akar nézegetni megteheti ezt anélkül is hogy észrevennéd.

Tehát csak úgy.

Ő macsóskodni akar ,,,és fog is.

3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Srcrss)
ma 17:15
Alapszinten úgy viselkedik hogy ne bántson meg hogy más nőket néz. Így kérés nélkül lát, de nem bámul másokat.
2. srcrss (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 17:14
Amikor kint vagytok, bízol benne? Vagy bekötött szemmel sétál melletted?
Párommal lassan 2 éve vagyunk együtt. 4 Hónappal ezelőtt megkért arra hogy követhessen szép csinos lányokat mert ő rajtam kivül látni akar másokat is. Mert jó a szemének. Hisz “pasi” . Nekem ez rosszul esett hogy szépnek tart szeret akkor miért van szüksége arra hogy nap mint nap lásson sok szép lányt a platformján. Nem támogattam. De ő ennek ellenére is megcsinálta, durván össze is vesztünk,azt mondta innentől nem szólhatok bele ilyenekbe. Aztán beszélt a testvérével ő is nekem adott igazat és akkor belátta hogy nekem van talán igazam és megkért hogy aki zavar és sok, töröljem ki. És azt mondta hogy belátja ennek nem sok értelme van, de én azt érzem mégis erre vágyik. De az ellenkezőjét mondja nekem. Véleményetek érdekelne hogy ti hogy reagáltatok volna erre? És hogy jogos volt e a kiakadásom. Azóta nem nagyon bizok benne mikor instagramozik.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook