Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » SZJA visszatérítés javítás után jár vissza, valaki tudna segíteni ebben? fórum

SZJA visszatérítés javítás után jár vissza, valaki tudna segíteni ebben? (tudásbázis)

11. elbb (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 14:50
Ha ennyire nem tudod megcsinálni, akkor érdemes bemenni egy NAV irodába, és ott segítenek.
ma 14:50

Egyébként meg jól ki van ez találva, annyira bonyolult a visszatérítés kérése, hogy már a második-harmadik éve nem tudom én sem végig vinni, pedig azt hiszem jó kis pénz lenne . Képtelenség eligazodni benne, mert mire megtanulom már módosították és lehetetlen mindenre jól klikkelni.

Ott marad nekik évek óta. Az ügyintézők meg vagy-vagy ... Ha egyáltalán sikerül elérni valakit.

Amennyiben elengedhetetlenül fontos valami személyesen esetleg még elintézhető. De az meg eléggé időigényes.

9. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 8. - Amaunet)
ma 14:05
Hiába, ezt is próbáltam de nem kapcsol ügyintézőt 2 menüpont van az egyik sem jó erre.
ma 13:57

NAV Infóvonal

Magyarországról: 1819

Külföldről: +36 (1) 461-1819

Hétfő

8:30 - 16:00

Kedd

Szerda

Csütörtök

Péntek

8:30 - 13:30

7. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 5. - Perzsacica)
ma 12:53
Próbáltam, de lehetetlen azon keresztül folyamatosan visszadob.
6. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 4. - Globus)
ma 12:51
Ők küldték, én pedig jóváhagytam el is fogadta majd másnap küldték, hogy hibás. Most megpróbáltam, de nem tudom hogyan kell elvégezni a módosítást. Egyáltalán nem értek hozzá. Jól ki van ez találva.
ma 12:21
A 1818-as számon meg lehet próbálni tanácsot kérni. Nem könnyű ügyintézőig eljutni de próbáld kitartóan. Az sem biztos, hogy egyből érteni fogja , hogy mi a gond de ha szerencséd lesz, akkor ért is hozzá és kapásból mondja a helyesbítést.
4. globus (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 12:20

Visszaküldésnél le kell futtatni egy hibaellenőrzést, az elvileg oda ugrik, ahol hibás.

Ők küldték a tervezetet hibásan, vagy módosítottál rajta?

3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Amaunet)
ma 11:59
Köszönöm, hát nekem fogalmam sincs hogyan lehet javítani, nyilván írtak hibakódot, de nem tudom megcsinálni. Mindegy akkor marad nekik.
2. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 11:12

[link]

Itt próbáld online.

"De utólag kaptam értesítést, hogy nem stimmel a bevallás"

Biztosan írták azt is, hogy mi nem stimmel.

Jóváhagytam az SZJA visszatérítés tervezetét ügyfélkapun, jár vissza nekem pénz. De utólag kaptam értesítést, hogy nem stimmel a bevallás, így javítanom kell. Nos, fogalmam sincs hogyan kell, sem levélben sem online a platformon hogy egyes sorokban mit kell javítani. Így gondolom elvész a pénz, mert azt írja csak javítás után utalják ki. Állítólag lehet telefonon is, valaki tudna segíteni ebben?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook