Érdemes elmennem magán proktológushoz? (beszélgetés)
Probalok nyugodtan maradni
Varok, hatha hasznal a kup.
Csak az a baj hetfon mar minden felekeppen mennem kell dolgozni.
De halaistennek annyira nem zavaro.
Varnom kell, mert fizeteskor tudnek ugy is elmenni magandokihoz ha tenyleg indokolt.
Ezt nemtudom mondjuk kitol kellene megkerdeznem.. vagy varjam ki az idopontomat.
Koszonom szepen!
Lehet, mire odaérsz, rendbe is jössz. Viszont ha aranyér, arra számíts, hogy máskor is okozhat majd panaszt. Menj el vizsgálatra mindenképp, hogy tudd meg a méreteket, kezelési lehetőségeket.
Próbálj megnyugodni.
Nektek időpont sem kell?
://
Annyi változást vettem észre hogy azóta nem tapasztaltam vérzést
Közben megnéztem a kórházunk honlapján, heti 1 napon van proktológia, beutaló és időpont nem kell.
Hogy érzed, használ kicsit a kúp?
Mivel a hàziorvos aztmondta ha vér, stb problémáim vannak akkor menjek fel a sebészetre
Így elmentem a korhàzba ügyeletre, ahol sebész orvossal beszéltem.
Aki nem vizsgàlt meg de aztmondta tipik belső aranyeres tünetek mint aki ért hozzá.
Proktis.M kúpot használok tegnap este 1, illetve a mai napra is megvolt
Bocs, nem tudom követni, hogy voltál sebészeten? Ez nem sebészetre tartozik.
Bár a proktológia a sebészet oldalága, nem minden sebész ért hozzá. Pl. váll szakrendelés traumára tartozik, de előjegyzéses x napokra. Inkább várd ki az igazi proktológust. Használsz valamilyen kúpot?
Na még azt sem akartàk egymásnak passzolgatják a labdát odavissza.
Háziorvos szerint sebészetnek meg kell! Hogy nézze ujjal legalább.
Ők pedig aztmondták emiatt akkor be se kellett volna menni mert a hàziorvosnak is meg kellett volna néznie ujjal. De ő sem tette
Pont ezt kérdeztem.
Hogy gyomorrontás vagy bármi gyulladàs lehet e.. és szinte 3 orvos nevetett ki.
Hogy akkor milyen hasi fájdalmaim lennének, illetve hányás
Nem értem én ezt.. nagyon idegesítő hogy senki sem akar megvizsgálni.
Orvos szerint a sebészeten meg kell nézniük de ezek szerint mégse
Még hozzátenném, anno barátnőmnek hasonló helyzetben, pesze dupla idős volt mint te, azt mondták ugyanmár, csak egy kis aranyér menjen úszni
Aztán kitünt egy kolonoszkópián,sok panaszkodás után, hogy jókora polip volt, előrehaladott, de nem rosszindulatú állapotban
20 évesen nem gondolnék daganatra
Reparon kúp, addig amig várakozol a maszekra. Egy nappal előbb költségmentesen lemondhatod ha rendbejösz
Daganatra nem gondolnék, de nem normális a helyzet.
Gasztroshoz vagy proktologushoz viszont elmennék. Ha kell akkor akár magánba is. A bélrendszer egészsége nem játék.
20 éves Nő vagyok.
Múlthónap vége fele szedtem antibiotikumot, és elég nagy hasmenés gyötört utána ez elmúlt, székelési "inger" pici nyomó, idegentest érzés megmaradt
Mivel zavart engem elmentem háziorvoshoz aki annyit mondott "majd elmúlik" és ha valami lenne menjek be a korházba.
2nappal ezelőtt nagy wc után törléskor friss rózsaszín vér volt a papíron.
Tegnap erőlködéskor széklet nem, de pici mennyiség nyálkás-vércsíkos valami jött amivel azonnal mentem ügyeletre délután
Nem vizsgáltak meg, szerintük belső aranyér kupot használjak, kenőcst
Másik városban van proktológus heti 1x
2hónap múlvára kaptam időpontot..
Szerintetek lehet végbél daganat gyanús? (Nem volt még a családba) de erősen félek hogy daganatom van szinte rettegek
Elmenjek egy magánorvoshoz?
Akinek volt belső aranyere érdekelne voltak e ilyen tünetei
Nem tudom elképzelni hogy aranyerem
van mert nem fáj
Köszönöm szépen
További ajánlott fórumok:
- Aranyér műtét - proktológus
- Rendezvényszervező gyakornokként hova lenne érdemes nyárra elmennem, hogy tanuljak is vmit? Vmi multicég? ötlet? :)
- Budapesten keresek tapasztalt női proktológust
- Nyíregyházán ajánlanátok proktológust?
- Nem tud valaki jó proktológust ajánlani Vác, Dunakeszi környékén?
- Dr. Gamal Eldin Mohamed proktológus