Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Érdemes elmennem magán proktológushoz? fórum

Érdemes elmennem magán proktológushoz? (beszélgetés)

16. Cukibogyo25 (válaszként erre: 15. - Regin_a)
tegnap 23:03
Nem értem a sebész orvos miért nem nézett rám.. olyan kellemetlenül éreztem magam
15. Regin_a (válaszként erre: 7. - Globus)
tegnap 22:52
Végbél közeli polipot a sebész szedett le amit a kolonoszos már nem tudott.Határeset mi hol van
14. Cukibogyo25 (válaszként erre: 13. - Globus)
tegnap 22:36

Probalok nyugodtan maradni

Varok, hatha hasznal a kup.

Csak az a baj hetfon mar minden felekeppen mennem kell dolgozni.

De halaistennek annyira nem zavaro.

Varnom kell, mert fizeteskor tudnek ugy is elmenni magandokihoz ha tenyleg indokolt.

Ezt nemtudom mondjuk kitol kellene megkerdeznem.. vagy varjam ki az idopontomat.

Koszonom szepen!

13. globus (válaszként erre: 12. - Cukibogyo25)
tegnap 22:23

Lehet, mire odaérsz, rendbe is jössz. Viszont ha aranyér, arra számíts, hogy máskor is okozhat majd panaszt. Menj el vizsgálatra mindenképp, hogy tudd meg a méreteket, kezelési lehetőségeket.

Próbálj megnyugodni.

12. Cukibogyo25 (válaszként erre: 11. - Globus)
tegnap 22:16

Nektek időpont sem kell?

://

Annyi változást vettem észre hogy azóta nem tapasztaltam vérzést

11. globus (válaszként erre: 10. - Cukibogyo25)
tegnap 22:09

Közben megnéztem a kórházunk honlapján, heti 1 napon van proktológia, beutaló és időpont nem kell.

Hogy érzed, használ kicsit a kúp?

10. Cukibogyo25 (válaszként erre: 9. - Globus)
tegnap 22:06

Mivel a hàziorvos aztmondta ha vér, stb problémáim vannak akkor menjek fel a sebészetre

Így elmentem a korhàzba ügyeletre, ahol sebész orvossal beszéltem.

Aki nem vizsgàlt meg de aztmondta tipik belső aranyeres tünetek mint aki ért hozzá.

Proktis.M kúpot használok tegnap este 1, illetve a mai napra is megvolt

9. globus (válaszként erre: 8. - Cukibogyo25)
tegnap 22:02

Bocs, nem tudom követni, hogy voltál sebészeten? Ez nem sebészetre tartozik.

Bár a proktológia a sebészet oldalága, nem minden sebész ért hozzá. Pl. váll szakrendelés traumára tartozik, de előjegyzéses x napokra. Inkább várd ki az igazi proktológust. Használsz valamilyen kúpot?

8. Cukibogyo25 (válaszként erre: 7. - Globus)
tegnap 21:56

Na még azt sem akartàk egymásnak passzolgatják a labdát odavissza.

Háziorvos szerint sebészetnek meg kell! Hogy nézze ujjal legalább.

Ők pedig aztmondták emiatt akkor be se kellett volna menni mert a hàziorvosnak is meg kellett volna néznie ujjal. De ő sem tette

7. globus (válaszként erre: 6. - Cukibogyo25)
tegnap 21:53
Hát azt ránézésre nem lehet megállapítani. Proktológia a végbelet vizsgálja, colonoscopia a vastagbelet is. Ügyelet, háziorvos max. ujjas vizsgálatot tud végezni, aranyeres csomóra.
6. Cukibogyo25 (válaszként erre: 3. - Globus)
tegnap 21:48

Pont ezt kérdeztem.

Hogy gyomorrontás vagy bármi gyulladàs lehet e.. és szinte 3 orvos nevetett ki.

Hogy akkor milyen hasi fájdalmaim lennének, illetve hányás

Nem értem én ezt.. nagyon idegesítő hogy senki sem akar megvizsgálni.

Orvos szerint a sebészeten meg kell nézniük de ezek szerint mégse

5. Regin_a (válaszként erre: 4. - Regin_a)
tegnap 21:48

Még hozzátenném, anno barátnőmnek hasonló helyzetben, pesze dupla idős volt mint te, azt mondták ugyanmár, csak egy kis aranyér menjen úszni

Aztán kitünt egy kolonoszkópián,sok panaszkodás után, hogy jókora polip volt, előrehaladott, de nem rosszindulatú állapotban

4. Regin_a (válaszként erre: 1. - Cukibogyo25)
tegnap 21:43

20 évesen nem gondolnék daganatra

Reparon kúp, addig amig várakozol a maszekra. Egy nappal előbb költségmentesen lemondhatod ha rendbejösz

3. globus (válaszként erre: 1. - Cukibogyo25)
tegnap 21:40
Gyulladásos bélbetegség is lehetséges, ne csak daganatban gondolkodj. Vizsgáltasd ki.
2. timycat (válaszként erre: 1. - Cukibogyo25)
tegnap 21:20

Daganatra nem gondolnék, de nem normális a helyzet.

Gasztroshoz vagy proktologushoz viszont elmennék. Ha kell akkor akár magánba is. A bélrendszer egészsége nem játék.

tegnap 20:57

20 éves Nő vagyok.

Múlthónap vége fele szedtem antibiotikumot, és elég nagy hasmenés gyötört utána ez elmúlt, székelési "inger" pici nyomó, idegentest érzés megmaradt

Mivel zavart engem elmentem háziorvoshoz aki annyit mondott "majd elmúlik" és ha valami lenne menjek be a korházba.

2nappal ezelőtt nagy wc után törléskor friss rózsaszín vér volt a papíron.

Tegnap erőlködéskor széklet nem, de pici mennyiség nyálkás-vércsíkos valami jött amivel azonnal mentem ügyeletre délután

Nem vizsgáltak meg, szerintük belső aranyér kupot használjak, kenőcst

Másik városban van proktológus heti 1x

2hónap múlvára kaptam időpontot..

Szerintetek lehet végbél daganat gyanús? (Nem volt még a családba) de erősen félek hogy daganatom van szinte rettegek

Elmenjek egy magánorvoshoz?

Akinek volt belső aranyere érdekelne voltak e ilyen tünetei

Nem tudom elképzelni hogy aranyerem

van mert nem fáj

Köszönöm szépen

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook