Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Aranyér műtét - proktológus fórum

Aranyér műtét - proktológus (beszélgetés)

5. maju
2018. okt. 17. 06:42

Nekem is rég esedékes lenne de képtelen vagyok elszánni magam. Próbáltam már én is utána kérdezni, hogy ki hol csinál vagy kinek mi a tapasztalata de mitha senki nem akarna beszélni róla. Sehol nem találok. Egy ismim irt csak de hát nem győzött meg.Ezt irta:

A Budai egészségközpontban ( fent a 12.kerületben ) voltam magánrendelésen 2x dr Berki Istvánnál.

És választhattam volna helyi érzéstelenítést is és altatásos módszert is.

Nem mertem a helyit...(az ott lett volna )

Ìgy a munkahelyén,a János kórhàzban műtött.

3v 4 napot volt kórházba de iszonyú fajdalmai voltak.

4. Hester (válaszként erre: 3. - Szultankam)
2018. okt. 16. 22:57
Nekem még sehogyan...de mintha fejlódne a szakma és pár éve menő tecnológiák már nem elfogadottak. Mindenképp olvass több helyen utána.
2018. okt. 2. 10:18
Lézerrel távolitottak el már valakinek aranyeret?
2. alinka01 (válaszként erre: 1. - Hester)
2018. szept. 27. 22:55
Az az aranyér stádiumától is függ, hogy milyen módszerrel lehet és ajánlott megszabadulni tőle. De meg kell! Nekem belső aranyerem volt, még nem nagyon előrehaladott állapotban, ezért a gumigyűrűs ligatúra módszerrel távolította el a proktológus, háromszori alkalommal. Maga a beavatkozás nem fájt, utána volt pár óráig kellemetlen. De kaptam kúpot, másnap reggel már semmi nem is emlékeztetett a dologra. Ha lehet, ezért inkább úgy időzítsd, hogy utána hazamehess pihenni.
2018. szept. 26. 22:24

Tapasztalatokat, véleményeket szeretnék kérni ebben a kényes de felettébb fontos témában. Proktológus tapasztalatok? Műtét - milyen technikai megoldással történt - hol? Műtét utáni felépülés? Esetleges panaszok?

Köszönöm a segítséget.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook