Aranyér esetén a műtét végleges megoldás? (tudásbázis)
Vége:elmentem a sebészetre,zsibbadt is és fáj,lépni nem tudtam(ezt most sem tudok)
Végbél melletti tályog,felvágva,kiürítve,kifertőtlenítve.
A doki szerint még egy hét "hősködés" és sebészet,befekvés és már nem lett volna elég a helyi érzéstelenítés(most se volt 100%,de kutyás múltamból tudom,hogy nem is lehet)Szóval,mázlim volt
Nálam a kamilla+mustármag is hatástalan.Az aranyér keményedik és mintha beljebb húzódna és talán kisebb is.Ami volt itthon,Kamilla,Mastu Reparon Neogranormon rákentem.
Kevésbé fáj...de ideges vagyok,mi lehet.
Nem feltétlenül.
Anyukámat műtötték, de nem került sokkal jobb helyzetbe.
Ha csak évente 2 alkalommal kínozna, én nem mennék bele a műtétbe. Messze nem vagyok a téma szakértője, de nincs valami alternatív megoldás?
(A sebészeknek mániájuk a vágás.)
Én a szülés óta küzdök vele. Időnként kijön, főként nagyobb terhelés után.
Nekem, ami nagyon bevált a detralex tabletta, hemorid kúp és kenőcs. Ez a 3 egyszerre bombabiztos megoldás. Legalábbis nálam.
A gyógyszer nem olcsó, de tényleg hatásos! :)
A műtétet én sem biztos hogy vállalnám, ha évente 2 alkalommal keseríti meg az életemet, mert állítólag, ami utána a felépülési szakaszban vár, az nem leányálom, és nem feltétlenül jelent 100%os megoldást.
Jobbulást!
Évente átlag kétszer előjön...múltkor voltam sebészeten,nehogy más legyen,pl. daganat,de csak aranyér.A sebész ki akarta vágni,fájdalomcsillapító szuri+fél cm metszés 2perc,egy hét utókezelés,megijedtem,nem vállaltam.Most elég makacs,Mastu,Reparon,kamilla 4napja hatástalan,a Reparon olyan,mint ha paprikával kenném,már a Neogranormont is bevetettem.Kicsit javult.Kiváltó ok,hogy kertet rendeztem,fákat fűrészeltem és hordtam,elég nehezeket.
Ha végleges megoldás lenne,most belemennék a vágásba,persze a hét végén javulhat,akkor szó se lehet róla.Külső aranyér.
További ajánlott fórumok:
- Stressz, szorongás, pánikbetegség, depresszió?Gyógyszer nélkül van megoldás?
- Kártyajáték / megoldások
- Kisiskolás problémák megoldása
- Segítsetek megoldást találni, vészhelyzet van, hogyan tudnék kölcsönt szerezni?
- Fogyókúra - mi a megoldás?
- Milyen sampont (vagy egyéb megoldást) használtok gyorsan zsírosodó hajra?