Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Milyen hátrányai vannak a napi bejelentésnek? fórum

Milyen hátrányai vannak a napi bejelentésnek? (tudásbázis)

16. Érdekes73 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 13:14
Alkalmi munkavállalói bejelentés nem munkaszerződéssel. Nem jó ez neked.
15. ,zumba (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 11:56
Ha nagyon "szorít a cipö" szóba jöhet, de rövid ideig. Egyszerűsített foglakoztatás a neve. Olvass utána!
14. levarosbukta (válaszként erre: 7. - 55Judit)
ma 11:47
Már kb. 15 éve megszűnt.
tegnap 21:21

határozatlan idejű szerződés"

Keress rá a neten és erősen olvasgasd át

A napidijért , ahogy irják, a napi béren kivül semmi nem jár

És akkor még a felmondási időt, esetleges végkielégitést is figyelembe kell venn

Én dolgoztam AlkalmiMunkavállalói könyvre, a nyugdijba beleszámitott, és ezzel vége is volt

Ne akarj erre dolgozni

tegnap 20:56

Nem akarok károgni, de a napi bejelentéssel nem az lesz, hogy esetleg egy-egy napot"elfelejtenek" lejelenteni?

A nyugdíjba se így se úgy nem számít bele, ahogy olvasom, de azért az gáz, ha évekig így megy.

11. hajnallányka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 20:43
Nem tudom milyen idős vagy,de ha lehet ne válaszd ezt az opciót.Nekem veszett el emiatt jó pár évem.
10. birebora (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 18:52
Biztos volt, nem kétlem. Igy, hogy irták napszámos munka, értem.
9. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 6. - Elbb)
tegnap 18:50

A havi 15 nap az 15 x 8 óra?

Vagy akár 15 x 12?

8. 55Judit (válaszként erre: 6. - Elbb)
tegnap 18:49
Nem ennél van a munkavállalói kiskönyv amiről veled egyszerre írtam?
7. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 18:48
Ez nem olyan hogy munkavállalói kiskönyvvel lehet dolgozni? Ott kell naponta bepecsételtetni hogy megjelentél. van hogy menni kell, ha nincs munka nem kell.
6. elbb (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 18:48

A napi bejelentés után nem létesül pl tb jogviszonyod. A munkáltató napi 4400 Ft-os ( amennyiben alkalmi) közterhet fizet utánad, meg neked a bért és ennyi. A napi bejelentés után nem tudsz menni szabira, nem kapsz táppénzt, nem emeli a nyugdíjhoz szükséges szolgálati időd.

Hivatalosan dolgozol, tehát nem feketén, kapsz bért és ennyi. Havi szinten maximum 15 napot dolgozhatsz.

Ha bejelentett munkahelyed van, ott azért a munkaadónak magasabbak a bérköltségek, plusz kell fizetni szabadságot, tudsz táppénzre menni stb, stb.

5. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Birebora)
tegnap 18:47
Pedig már 20 éve is létezett valami kiskönyv, meg bele matricák. Vagy az nem napi bejelentés volt?
tegnap 18:46

Alkalmi/idénymunkára való.

Havi 15 napot, évi 90 napot lehet így dolgozni.

Dolgoztam egy helyen, ahol segédmunkásokat jelentettem így minden reggel a könyvelőnek (adatokkal, iratokkal stb), aki lejelentette a nav felé.

3. tsfmvk (válaszként erre: 2. - Birebora)
tegnap 18:44
Felénk pl. napszámos.
tegnap 18:37
Én még nem is hallottam napi bejelentést.
tegnap 18:28
Nem volt még ilyen jellegű munkahelyem, de most nézegetek egy állást, ahol választani lehet határozatlan idejű szerződés és napi bejelentés közül - utóbbi jóval magasabb bért kínál.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook