Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Sokkal rosszabbul vagyok a gyógyszerektől, mit tegyek? fórum

Sokkal rosszabbul vagyok a gyógyszerektől, mit tegyek? (tudásbázis)

ma 17:07

Nem kifejezetten erre a betegségre valók de általában az izomgörcsökre jó a magnézium/kalcium pezsgőtabletta vagy a magnézium valamelyik tabletta formája. Ezek nem recept kötelesek, kismamák is szokták szedni , vagyis nem okoznak kedvezőtlen mellékhatást.

A gyógyszerész is segíthet esetleg.

10. Regin_a (válaszként erre: 8. - Fórumnyitó (anonim))
ma 16:02

kevert szorongásos depresszió"

Ez hasraütés diagnózis, ez jutott eszébe a pszichonak

Viszont izomrángásra/tik-re alkalmas, azt irja a betegtájékoztató

A lényeg, ezeket a gy.szereket hosszú időn át kell szedni hogy eldönthető, hatásos vagy nem

Sőt jónéhány pszicho gy.szer az első időben fokozza a panaszokat amire adták, később kezd hatni

Régen azt mondtam, aki nem szed gyógyszert, amit írt az orvos, az nem elég beteg. Hazabeszélek ugyanakkor

Én szedném a helyedben, de biztos hogy a körzeti is segit max, néhány megnyugtató mondattal

9. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 7. - Csicsi25)
ma 15:53
Igen, emelt az adagon és írt fel egy új gyógyszert, de azt végképp nem szedem, mert attól meg éjszaka nem tudtam aludni, pont felpörgetett amióta azt nem szedem el tudok aludni.
8. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 6. - Regin_a)
ma 15:50
Tiapridal 100 mg 3X1- et írt a doktornő, kevert szorongásos depresszió, alvászavar a diagnózisom
ma 15:48

Valamit csak mondott a háziorvos...! Azzal nem küldhetett el, hogy ő nem tud segíteni :O

"Mióta úgy szedem a gyógyszert ahogy felírták"

Azelőtt hogy szedted? Emeltek rajta, csökkentettek, mást írtak fel mellé?

6. Regin_a (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
ma 15:48

Tedd ide a gy.szer nevét. Vannak mellékhatások, de combrángásról nem olvastam

Ha érdeklődhetek, milyen diagnózisra írta a pszichiáter?

Pszicho gyógyszereket , némelyiket elég sokáig kell szedni, hetekig hónapokig, mire jó hatása lesz

Csak nyugi!

Háziorvos nem tud segíteni, szedek még a gerincemre fájdalom csillapítót de ez kezdetek óta így van. Most érzem azt, hogy rángatóznak az izmaim, feszül hátul a combom. Nem hogy ellezít, még jobban görcsölök
4. libikóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 15:16

Orvos,,de egyelőre próbálhatsz kisebb adagot.

A semmi és a teljes adag közt csak van valami középút.

ma 15:14
Hívd a háziorvost.
2. liliom10 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 15:11
Elolvastad a gyógyszer tájékoztatóját ? Szedsz más betegségre is gyógyszert ? Esetleg a háziorvos nem tud valami tanáccsal segíteni ?
Mióta úgy szedem a gyógyszert ahogy felírták, még rossszabbul vagyok. Egész nap feszít és rángatóznak az izmaim, ez egy antidepresszáns. Ha nem veszem be, akkor meg jön a pánik, már megőrülök. A szakorvosomat nem érem el, és csak júniusra van időpontom. Mit tegyek hogy ez a görcsölés elmúljon?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook