Munkaügyi központ állásbörze (beszélgetés)
Önéletrajz
Név:
Születési dátum:
Lakcím:
Telefonszám: +36 20 123 4567
E-mail:
Tisztelt Munkáltató!
Olyan munkahelyet keresek, ahol megváltozott munkaképességem figyelembevételével tudok hasznos tagja lenni a csapatnak, hosszú távon, megbízható munkavégzéssel.
Végzettség:
2005 – 2009 – XY Főiskola, közgazdász
2001 – 2005 – XY Szakközépiskola, informatika tagozat
Szakmai tapasztalat:
2015 – 2023 – Adminisztrátor, XY Kft.
Ügyfélszolgálati támogatás
Dossziék kezelése, adatbevitel, dokumentáció rendszerezése
2010 – 2015 – Raktári asszisztens, Z Kft.
Készletnyilvántartás
Szállítólevelek kezelése
Egyéb információk:
Rehabilitációs hatóság által megállapított megváltozott munkaképesség........................
Napi 4-6-8 órás munkavégzést vállalok, elsősorban irodai/adminisztrációs területen, vagy amit szeretnél és tudsz
Jellemző rám a jó problémamegoldó készség, precíz munkavégzés.
Alapfokú angol nyelvtudásim van.
Microsoft Office (Word, Excel, Outlook) magabiztos használata
Készségek:
Felelősségteljes, pontos munkavégzés
Csapatszellem
Jó szervezőkészség
Alkalmazkodóképesség
Hobbi:
természetjárás, vagy amit szeretsz...ezeket szeretik, ha benne van. :)
Megváltozott munkaképességem mellett is elhivatottan és lelkiismeretesen végzem a rám bízott feladatokat.
Bízom benne, hogy személyesen is lehetőségem nyílik bemutatkozni, és részletesen megismerhetem az Önök által kínált lehetőségeket.
Kb. így gondolom én a részletek ismerete nélkül.
Ez nem idétlenség, ha az ember nem járt, nem is hallott róla, maximum tájékozatlan!
Nem tudom mennyire vagy profi az önéletrajzban, de jobban szeretik, ha rövid, lényegre törő, ne vesszenek el a részletekben.
Itt a hétvége, készülj fel!
Az önéletrajzodat jól "tanuld be", ha belekérdeznének.
Légy határozott, magabiztos!
Állítsd össze magadnak a preferencia-listádat!
Milyen jellegű munkát szeretnél vállalni, miben tudod magad elképzelni?
Be tudsz-e járni? Milyen távolságra?
Munkaidő: tól-ig, ehhez közlekedés
Munkakörülmények
Jegyzetelj!
Arra vigyázz, hogy ne kötelezd el magad véglegesen az első ajánlatnál! Járd körbe az ajánlókat, osztogasd az önéletrajzodat, kérdezd ki őket és ne add magad olcsón!
Néha tök normálisan tudsz reagálni, még akkor is, ha a betűket felcseréled, de néha annyira feleslegesen vauzól bele a fórumokba, hogy az mát fáj.
Ha nem tudsz, nem akarsz, nem értesz hozzá, miért kell mindenáron butaságokkal egy fórumot teletolnod?
Aki dolgozni szeretne, annak fontos lehet, de a sok butaság között elvész a lényeg.
836384 folyamot végeztem miért ne adjuk ki. Az apám meg banki szortveres. Svájcban szerelt le.
Lya, van a titok tartás.
Nem tudom, a kolléganőm járt ilyenre, ő nem volt rehabos.
Biztos a levélben benne van konkrétan mire hívtak.
Nálunk az új pi.. Épp kiésett a tojashejbol. A gyerekem lehetne, és tudja a frankót.
Én is pofán hazudom.
További ajánlott fórumok:
- Te melyik munkaügyi Központba vagy bejelentkezve? És mennyi munkanélkülit kaptok/kaptatok?
- Munkaügyi központ teszt írás?
- Munkaügyi központ
- Milyen hátrány ér a munkaügyi központban, amennyiben nem közös megegyezéssel szűnik meg a munkaviszonyom, hanem én mondok fel?
- Ha valaki jár egy munkaügyi központ által szervezett tanfolyamra, akkor a hónap mely részén kapja meg a pénzt?
- Lesz következménye, ha nem jelentkezek a megadott időben a munkaügyi központban?