Bajban vagyok, segítség!Azt hiszem túladagoltam a gyógyszert (tudásbázis)
Kedves Fórumozók,
a homeopátiás szerek esetében túladagoláskor mentholos készítmény kell szopogatni illetve párologtatni. Babáknál óvatosan kell eljárni a mentholos illantással, csak nagyon kis mennyiségben legyen jelen. A tej ilyenkor nem lassítja a felszívódást, mert nem hatóanyagot tartalmaznak ezek a készítmények, hanem rezgést. Pontosabban hatóanyag kb a CH9-ig érhető tetten, de csak egész kis mértékben.
Szóval felnőttnek mentholos fogmosás, rágógumi, gyerekeknek illóolaj a szoba levegőjébe.
Üdv. minden homeóbarátnak
CSM
Mondjuk akor nem tudom a homeós köptető és az allergiára való miért használ?Az allergia nem múlik l magától csak úgy...sőt placebótól sem...
A lényeg hogy nem lett semmi gond a "túladagolás" miatt!
:) Kérdezz meg egy vegyészt. Placebó hatáson alapuló, ilyen-olyan rezgésekkel magyarázott semmiség. A betegségek, amiket gyógyít, maguktól is elmúlnának.
De ez már egy másik téma...
hogyhogy nincs???
Mi nagyon sok mindent kezelünk homeopátiával nekünk bevált szednek annyi gyógyszert a gyerekek,igy amit helyettesithetek ezzel szoktam!
Igen,figyelni fohgok.A doki azt mondta,hogy nyugodtan mehet neki tovább az 5 ml.Megkérdezte a súlyát,korát,ennek alapján döntött.Ő a város egyik legjobb ,ha nem a legjobb orvosa.
Köszönöm mindenkinek!
Nééézd már....
Veled nem fordulhat ilyen elő,hogy túlaggódsz valamit??
Tudod,jobb félni,mint megijedni!
ÖRÜLÖK,HOGY MINDEN OKÉS! :)
Nem lesz semmi baj én is jártam igy ..
Mokkás és kávéskanál ugyanaz=2.5 ml
teáskanál=5ml
nekem 5 évesen már 5 ml kapott szóval nem hiszem hogy lenne valami ,a homeopátiás szertől meg főleg nem lesz.
Valószínű semmi gond nincs,mert kávés kanalat és nem mokkás kanalat írt a recept. Teás és kávés kanalat együtt szoktak emlegetni.
A homeopátiás szernél nem valószínű,hogy baja legyen agyereknek.
További ajánlott fórumok:
- Allergiás vagyok a háziporra, sokszor elég vacakul vagyok, az orvos mégsem írt fel gyógyszert, miért?
- Terhes vagyok megfáztam, milyen gyógyszert szedhetek?
- El vagyok keseredve....tényleg lehetetlen? Gyógyszerész álmok...
- 14 hetes kismama vagyok, a háziorvos Cefzil tablettát írt fel. Van valakinek valamilyen tapasztalata a gyógyszerrel kapcsolatban?
- Kiderült, hogy terhes vagyok kb. 5 hetes! Amikor nem tudtam még, gyógyszert vettem be. Lehet ebből baj?
- Lehet baj, ha gyógyszert vettem be, amikor még nem tudtam, hogy terhes vagyok?