Kiderült, hogy terhes vagyok kb. 5 hetes! Amikor nem tudtam még, gyógyszert vettem be. Lehet ebből baj? (tudásbázis kérdés)
Szerencsére minden ok!VBoltam a dokinál,meg ultrahangon is !8 hét és 1 napos volt akkor!Azt mondták pont meg felelő!Most megnyugodtam!Köszi a hozzászólásokat!
az első gyerekemnél fogamzásgátlót szedtem , amellett lettem terhes. és szilveszteri berugás is volt, kb 4-6 hetes lehetett akkor szegény. második gyerekemnél kb 3 hetes terhes voltam mikor petefészekcisztával akutan megoperáltak, altattak laparoszkópos műtét volt. aztán mellkasrtg is volt. és aztán kiderült hogy terhes vagyok. Mindkettő egészségesen született, problémamentes terhesség és szülés volt.Remélem megnyugtattalak. :)
Szia! Ne aggódj, nem ártanak. De ha megnyugtat kérdezd meg a nőgyógyászodat.
Annó én is így jártam, beszedtem gyógyszereket( fájdalomcsillapítót, gyulladáscsökkentőt), mert kiújult a gerincsérvem és egy hétig feküdnöm kellett. Ekkor már terhes volt. Akkor én is megijedtem, de a nőgyógyászom megnyugtatott. Most pedig egy gyönyörű, okos és egészséges kislány boldog anyukája vagyok. :)
Szerintem ezek nem olyan gyógyszerek, amik árthatnak a babának. Jó egészséget nektek, és vigyázz magatokra.
Igen, mivel nincs még méhlepény nem ment át babához!!!
remélem nem lesz semmi baj!
nem hiszem, hogy árt, ahogy kostyi is írta de biztosan megnyugtat majd a nőgyógyászod!
Lehet, de algopirint és algoflexet lehet szedni. Mindenesetre én sem akartam még ennyivel sem mérgezni! Azt hozzáteszem hogy cigiztem is!
Csak nyugtatásul írtam.
de szerintem a bor azért nem árthat annyira mint pl.gyógyszerek!
Sziasztok!
nekem azt mondta a doki, hogy ilyenkor még mindent vagy semmit alapon működik a dolog. Azaz vagy megmarad, bármit teszel, vagy elmegy. Én 5 hetes terhes voltam, nem tudtam még, mikor esküvőn és lakodalomban voltunk. Ittam is jó pár pohár bort. És erre mondta a doki azt, amit leírtam. Semmi baja nem lett a babámnak!
Csak az ember nem akar ártani és olyan rossz érzés!Köszönöm a gyors, segítő válaszokat!
Ne aggódj, nem lesz semmi baja a babának ettől! Ha esetleg gyakran kell szedned fájdalomcsillapítót, beszéld meg az orvossal, hogy melyiket javasolja.
Ilyenkor meg nincs mehlepeny, ugyhogy a bababa nem jut at. Ne aggodj, a termeszet ezt jol kitalalta. Vigyazz magatokra!
Szerintem nem lesz baja a babádnak.Van aki ezektől sokkal erősebb gyógyszereket vett be,és mégis rendben zajlott minden.De ,persze orvohoz úgyis menned kell,megnyugtatni csak ő tud majd igazán.Jó egészséget neked,nektek!
Szia!
Az algopirint nyugodtan szedheted,én már 17 hetes vagyok és a doktornő azt mondta ez nem árt.A többi meg hát passz..........
Beszélj az orvosoddal, de szerintem nincs gond, algopirint lehet szedni a terhesség alatt is.
Én fájdalomcsillapítóval (apranax) tömtem magam, mikor még nem tudtam h terhes vok. Azt hittem, meg fog jönni, azért fáj a hasam. Ja és nem lett semmi bajom/nem lett semmi baja a babámnak :)
Kiderült, hogy terhes vagyok kb. 5 hetes!Ennek nagyon örülök, csak félek hogy baja lesz a babámnak,mert ,mert hétvégi fogorvosi ügyelet hiányában,24 óra alatt 5 db,3 különböző fajta fájdalom csillapítót vettem be félek hogy árthat,még akkor nem tudtam hogy terhes vagyok!2db algopirint,2db algoflexet,1db cataflam-ot vettem be!Szerintetek?Kérlek segítsetek!
Kiderült, hogy terhes vagyok kb. 5 hetes!Ennek nagyon örülök, csak...
További ajánlott fórumok:
- Pánikbetegen, gyógyszerekkel, terhesen!
- Allergiás vagyok a háziporra, sokszor elég vacakul vagyok, az orvos mégsem írt fel gyógyszert, miért?
- Terhes vagyok megfáztam, milyen gyógyszert szedhetek?
- Lehet baj, ha gyógyszert vettem be, amikor még nem tudtam, hogy terhes vagyok?
- Szoptatok, szopis gyógyszert szedek, nem jön meg a vérzésem. De akkor honnan tudjam, hogy nem vagyok/leszek terhes?
- 12.hetes terhes vagyok, Ospen film tablettát írt fel az orvos, van valamilyen tapasztalatotok a gyógyszerrel kapcsolatban?