Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Miért olyan drága a Concor? fórum

Miért olyan drága a Concor? (beszélgetés)

7. alinka01 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 18:56

Ha beírod a hazipatika.hu oldalon a keresőbe, hogy Bisoprolol, van még ilyen hatóanyagú gyógyszer több is.

Ilyen esetben, ha az orvos a gyógyszer helyettesíthetőségét a vényen nem tiltotta meg, kérheted a gyógyszertárban az ugyanolyan hatóanyagú és hatáserősségű olcsóbb gyógyszert.

Amennyiben jelentős az árkülönbség az ugyanolyan hatóanyagú és hatáserősségű gyógyszerek között, akkor rendszerint az originális változat a drágább, és az utángyártott generikus készítmények az olcsóbbak.

De hiába a lényegi azonosság, az originális és a generikus szerek mégsem mindenben teljesen azonosak, lásd főként a segédanyagokban mutatkozó különbségeket. De ez csak ritkán mutatkozik meg a terápiás hatékonyságban.

6. Alnisa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 14:38
Akkor írass mást
ma 14:29
Ez most olyan kérdés , hogy miért drágább a Syoss sampon, mint a wu 2?
ma 14:13
Beszéld meg az orvosoddal, hogy írjon olcsóbb gyógyszert.
3. Channa* (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 12:36

Ha van más gyógyszer, amivel a concor helyettesíthető és olcsóbb, akkor kérj azt a patikában.

Én pajzsmirigybeteg vagyok, az általam szedett letrox támogatását megszüntették, de az 50-es tablettánál nem, így én azt szoktam kiváltani.

Senki nem tudott válaszolni a kérdésemre, hogy miért szűnt meg a letrox 100 és letrox 75 támogatása és az letrox 50 miért nem...

2. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 11:17
A gyártótól is függenek az árak.
A más Bisoprolol tartalmú, hatóanyagú gyógyszerek, sokkal olcsóbbak!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook