Nem szeretnék hiányozni, mitévő legyek? (beszélgetés)
10. teletabby
tegnap 16:45
Ha vizsgázni kell, elő a masszkkak!
Ez ott és most helyzet! Számtalanszor lesz az ápolás során hasonló helyzet. Megoldja!
9. Tai (válaszként erre: 6. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 16:43
Mielőbbi gyógyulást akkor neked, sajnos nem tudom mit tegyél. Igazából te érzed az állaptod :)
8. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 7. - Birebora)
tegnap 16:40
Igen, elég szigorúan, laboratóriumi munka, nem tantermi, Tenni venni kell.
7. birebora
tegnap 16:38
Felnőttképzésben szigorúbban veszik. Online nem tudsz bekapcsolódni?
6. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 5. - Tai)
tegnap 16:34
Mennyi idős a lányod? Én 20 vagyok amúgy. A lényeg, hogy persze van ahol tudják tolerálni a hiányzásokat, és akkor nem kell bemenned fertőzni és/vagy szenvedni. Amúgy nem voltam orvosnál, lázam sincs. Tegnap este kezdődött kis lépésekben, egyszerű takonykórról van szó, ahogy szoktuk mondani viccesen.
5. Tai (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 16:31
Az én Lányom is nagyon sokat beteg, rengeteg a hiányzása már. Most hónapok óta köhög és folyik az orra. Én nem engedem ilyenkor iskolába, de te tudod. Orvosnál voltál? Mit mond?
4. libikóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 16:30
Rengeteg gyógyszer van ami kb. fél napra elviszi a tüneteket,,jobban is fogod magad érezni.Vegyél valamit.
3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Birebora)
tegnap 16:30
Amúgy igen jó ötlet, de mivel néha rám jön a tüsszögés aztán az orrfújás akkor úgy is le kell vennem.
2. birebora
tegnap 16:28
Mi lenne ha maszkba mennél?
tegnap 16:19
Mi a jó döntés, nem tudom... Mivel az utolsó évem, szakmai vizsgák stb hiányzásokat kérték, vegyük a minimálisra, de tegnap délután óta úgy meg vagyok fázva hogy vörösre van dörzsölve az orrom a sok zsebkendőtől, messziről ordít rólam, hogy náthás vagyok. És csak az orrom folyik, más bajom nincs. Én szívem szerint mennék, mert náluk is fenyegetőznek a tanárok, hogy még egy náthával menni kell.