Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Létezik olyan dobozos sör, aminek nincs gyümölcsíze? fórum

Létezik olyan dobozos sör, aminek nincs gyümölcsíze? (tudásbázis)

11. barai
ápr. 20. 08:31
létezik
ápr. 20. 03:41
Yes!
ápr. 20. 03:37
nalunk nem is kapni gyumolcsizut.
ápr. 20. 02:26
Az összes nem gyümölcsizűnek nincs gyümölcsize. Van jó pár ilyen.
ápr. 20. 01:35
igen
ápr. 19. 22:47
Persze.
5. Enissa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 19. 21:20

Soproni SZŰZ 0.0%: Ez egy hagyományos, ízesítetlen alkoholmentes sör, amely tiszta maláta- és komlómintát kínál. ​

eMAG.hu

Heineken 0.0: Ez a prémium alkoholmentes sör a Heineken klasszikus ízét hozza, gyümölcsös jegyek nélkül. ​

SPAR Magyarország

szomjasfutar.hu

Paulaner Hefe Weissbier alkoholmentes: Ez egy szűretlen búzasör, amely a hagyományos német sörfőzési eljárásoknak megfelelően készül, és nem tartalmaz gyümölcsös ízesítést. ​

soronline.hu

Liquid Gold

Ezek a sörök széles körben elérhetők a nagyobb magyar online italboltokban, például a SzomjasFutár, eMAG, Tesco Online, Liquidgold, Ital Club, SörOnline, és CoopOnline.​

italclub.hu

ápr. 19. 21:11
Nem tudom miért, de valóban nem lehet mindenhol kapni. Nagyobb üzletekben keresd.
ápr. 19. 20:48
Van,de már rég vettünk , így nem emlékszem a nevére.Én a gyümölcsöseket szeretem.
ápr. 19. 20:33
Mármint alkohol mentesbe
ápr. 19. 20:32
Létezik olyan dobozos sör, aminek nincs gyümölcsíze?

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.