Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Szomszédvita fórum

Szomszédvita (beszélgetés)

ápr. 22. 00:27
Rossz szomszédság török átok - mondja a közmondás.
8. katt2 (válaszként erre: 7. - Apeeng)
ápr. 21. 19:30
Van benne valami. Kipanaszkodják magukat, ezzel is könnyebnek érzik az életüket.
7. apeeng (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 21. 08:28

Nem hiszed el, de téged szeretnek...ha hiszed, ha nem, tudják, hogy te nem kevered a bajt. Maradjon ez így, még akkor is, ha nehezedre esik.

ritka emberi tulajdonság, hogy ilyen kedves tudsz lenni.

ápr. 20. 15:12
Meghallgatod mindkettőt, esetleg finoman a tudtukra adod, hogy te kedveled a másik felet, neked nem ártott. Többet nem tudsz tenni.
5. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 20. 12:05

Mindig legyen saját dolgod, elfoglaltságod amire hivatkozva nem kell meghallgatni őket! Csak annyi, hogy "Jó napot! Szép időnk van. Megyek, mert így sosem végzek."

Egyszer majd leszoknak arról, hogy neked mondják el a bajaikat.

4. fenevigye (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 20. 11:44
Van akinek nem kell ok hogy utáljon.
ápr. 20. 11:37
Remélem utálatra nem adok okot.
2. srcrss (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 20. 11:36
Beszélgess ritkábban velük. Majd kibékülnek, és akkor téged fognak utálni. 😄
ápr. 20. 11:34
Hogyan maradjak ki belőle, ha mindketten nekem mondják? Mindkettőt kedvelem, de közéjük szorultam. Egyik szövegét sem mondom vissza a másiknak. Egy idős házaspár vs egy idős nő. Nem értik, hogy ne nekem mondják, hanem egymásnak...

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.